Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 15 Ianuarie 2026 sunt:
Am 10 găini, iar de două zile una este bătută de celelalte.Ce-i de făcut?
Am niste animale : caini si pisici si nu vreau sa le abandonez, m- am mutat intr- o comuna de aproximativ 2 ani si vreau sa ma mut din nou in Bucuresti, chestia e ca eu nu vreau sa abandonez animalele....? (mai mult)
Pe tavanul din baie ce este mai bine de pus: rigips sau polistiren?
Cu ce se ia piatra depusa pe un tuci din aluminiu?
Va rog sa- mi dati idei de aranjare a florilor in apartament, in conditiile in care avem 3 pisici. Ghivecele pe care le- am avut, au reusit sa le sparga, frecindu- se de ele pana le- au...? (mai mult)
Salut, am o centrala Beretta Ciao S, o detin de cativa ani, mai exact de 4 si de la un timp a inceput sa faca fite. Mai bine descris, cand dau drumul la apa calda merge ce merge si dintr- o data se...? (mai mult)
Tocmai azi mi- am achizitionat o bicicleta full shimano, perfecta bicicleta, dar nu stiu cum am nimerit sa am un joc extrem de mic la furca, adica abia daca se simte jocul, dar pe mine ma deranjeaza...? (mai mult)
Am un apartament nou, momentan nu a fost locuit si intampin o problema. Sunt la etajul 1 /3 iar sub mine, la parter este spatiu comercial. Am o terasa de 25 m patrati, fiind cea mai mare iar...? (mai mult)
Cu ce pot sa fac santuri intr-o bucata de Bca ( pentru un resou )?
Ma tot contrazic cu cineva. Cat durează sa se usuce sapa de egalizare pentru parchet la un apartament?
Salut 9.8cm =11.03 metri cat inseamna 0.9cm in metri? Va rog si formula, multumesc.
Funda.Intreb si eu de curiozitate, cam cat dureaza o zugraveala simpla doar curat pereti, glet si lavabila 2 camere plus baie si bucatarie, aproximativ 50mp?
Salut, vreau si eu sa stiu reteta pregatirii unui beton b150-b200,aproximativ,adica cate lopeti agregat, cate ciment, cata apa.Ms
Salutare..am si eu o curiozitate,ce beton tip(b150, b200,b250),este recomandat pentru o turnare a fundatiei fara armatura,ma refer doar partea din pamant, restul o sa fie armat.Multumesc!
Buna, această întrebare este pentru cei care au mușcate.Ce mă fac că am luat butași(adica am taiat cu foarfeca din floarea mama)din mai multe muscate si i- am plantat dar florile mama acolo unde ...? (mai mult)
Cata adancime are o piscina Bestway 244x66 capacitate 2300 l?
Dacă am o sobă de teracotă, cu arzător şi ţeavă de gaze nedemontate, însă nu mai folosesc deloc soba, pentru că am centrală termică (însă o ţineam mai mult de decor şi e sigilată...? (mai mult)
Unde gasesc o schema, instructiuni de facut un resou comunist pe rezistenta de nichelina?
Există o variantă superioară calitativ pentru polistirenul extrudat? Strict calitativ, nu preț. Mulțumesc.
Ma pregatesc sa montez sistemul de incalzire in apartamentul meu (este un apartament intr- un bloc nou). Intrebarea mea este ce ar fi mai bine sa aleg, incalzire cu calorifere sau incalzire in ...? (mai mult)
Daca imi iau o masina de spalat cu 1600 RPM si o folosesc la 1000 va rezista mai mult?
M- am mutat într- un alt apartament și prizele sunt ieșite din doze unde am putut vedea că conductorul din perete este aluminiu 2, 5 și este înnădit cu alt conductor lițat din cupru de 2, ...? (mai mult)
Ce marca de masina de spalat ar fi mai bine sa imi cumpăr? Care e mai buna? E mai bun motorul inverter decat cel cu curea?
Buna tu! Stie cineva o firmă care pune centrale termice în rate in Brasov?
Buna, pentru cine a cumparat si folosit este rentabil sau merita sa cumperi pentru arderea buruienilor o masinarie electrica pe baza de abur cald la 650 grade sau si la acestea dai banii degeaba? Inselatorie?...? (mai mult)
Cat costa un lucky bambus mic?
Unde putem coase o geanta? Mi s-a descusut bareta gentii si e destul de groasa geanta, nu o pot coase acasa. Oare la croitorie ar merge? Sau unde sa ma duc cu ea?
Ce fel de flori ar trebui sa cumpăr, dacă vreau sa reziste cât mai mult pe un mormânt?
In afara de conexpanduri cu ce pot prinde piesa in forma de u care tine stalpul pe placa de beton? Placa a fost turnata.
Am o floare, Azalee, am cautat peste tot cum sa am grija de ea si in fiecare zi avea petale frumoase. Acum insa incepe sa moara, petalele a trebuit sa i le tai fiindca erau foarte uscate si frunzele...? (mai mult)
Unde pot găsi autocolant alb lucios pentru mobilă, mai exact pentru birou. Îl vreau de 3m lungi și 3m lățime. Am găsit doar cu maxim 0.9m lățime
Hei, am 17 ani inca locuiesc cu mama mea, recent am descoperit ca avem soareci in camara si ca sa scapam de ei am cumparat lipici special, eu i- am recomandat mamei mele otrava de soareci dar nu e de...? (mai mult)
Am, in casa, aceste doua flori si nu stiu ce sunt. Ma poate ajuta cineva sa le identific? https://imgur.com/a/NFbiYJP
In mozaic au aparut fisuri, gauri si nu stiu cu ce se pot umple. Am incercat cu ciment pur cu apa, facut o pasta dar iese foarte moale si nu se poate slefui lucios, se sterge cu o carpa! Cum, ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, mi-am inchiriat un apartament in Iași in Alexandru pe strada Mușatini si am auzit dupa ca sunt multe talharii in zona asta, ce credeti, ar trebui sa imi fac griji?
Cum pot sa stimulez o vie batrana sa faca coarde noi si sa aiba mai mult rod? Cand o tai cresc coarde dar putine si fac struguri putini.
Nu îmi iese sudura cu un invertor Velt la niște plase de gard bordurat (zincat). Sudura iese neagră, se dezlipește, nu prinde. Dacă maresc amperajul la 100 se topește materialul si ...? (mai mult)
Salutare, la toată lumea.Am o motocoasa de vreo 2 ani. Ea nu a fost folosita asa de mult, pana acum o luna când am încep eu sa o folosesc. A mers bine, nu mi - a făcut probleme. Am mers cu ea sa...? (mai mult)
Daca am scos o garofita din pamant cu tot cu radacini si am plantat-o la loc mai are sanse sa creasca? Multumesc.
Am crescut un avocado in pahar, il am de 24 de zile si are radacina. Problema este ca nu stiu cand sa- l plantez in ghiveci. Stie cineva care a mai crescut avocado cand trebuie plantat? Poza:https://imgur.com/a/bsdhhwR...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor va rog. La tara, la mama mea ...nu este apa curenta insa are o masina automata Bosh si nu stim cum am putea- o folosi. Am incercat cu un butoi insa nu trage. Tin ...? (mai mult)
Nu reușesc să sudez cu invertorul Welt fier zincat de la gard bordurat pe țeavă rectangulara cu electrod de 2.5.
Cat costa materialul pentru zugravirea unui apartament de 47 mp?
Va rog sa-mi spuneti unde pot lega un fir de impamantare la unitatea externa a aparatului de aer conditionat care este la 1 m de sol, neavand prize cu impamantare.Va multumesc.
In urma cu 6 ani am achizitionat cuptorul incorporabil Hansa, model BOEI64030030. Dupa 5 ani de folosinta intensa s- a stricat selectorul din dreapta (datorita caldurii degajate s- au topit din...? (mai mult)
In ce magazin as putea găsi planta de aloe?
Buna, la o drujba stihl mersi 231c fabricatie 2018 cu lama de de 40 se poate pune o lama de 35 de la o drujba ms230 c din 2008 ambele cu ergostart? Numai ca difera acum forma lor un pic
Merita sa merg in Genova cu chirie? Daca da, pot plati la sfarsitul lunii cand gasesc salariu chiria?
Salutare, TPU! Deci am o drujba care are cablul (fisa) de la bobina la bujie taiat si era innadit cu alta bucata de cineva inainte si nu inteleg care e faza cu firu' ala extrem de subtire. Ma chinui sa...? (mai mult)
Se poate tencui mecanizat un apartament de 47 mp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
Eva1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!