TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
anonim_4396
în 22 Septembrie 2021 |

Nu am înțeles niciodată acel efect de ecou care se creează într-o încăpere atunci când scoți toată mobila și obiectele afară. De ce se creează acest efect? Care e explicația?

5
Răspunde Raportează
Wuhong
în 22 Septembrie 2021 | Wuhong întreabă:

Am prins motocoasa în sârmă dar după ce am îndepărtat sârmă tot a mers. Am prins motocoasa în sârmă de trei ori și tot a mers. Are ceva dacă motocoasă se prinde în sârmă?

3
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 22 Septembrie 2021 | Rienmedire întreabă:

Buna! Exista oare vreun autocolant pentru geam termopan sau orice geam, sa intre lumina dar sa nu se vada de afara? Ceva de genul. Dau funda!

4
Răspunde Raportează
Whitesnake99
în 21 Septembrie 2021 | Whitesnake99 întreabă:

Cine ma lamureste cum e cu protectia/functia anti inghet la centrala termica de apartamemt? Ce previne mai exact sa inghete? Am citit manualul si zice ca termostatul pentru incalzire trebuie setat la minim...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Carolina1972
în 20 Septembrie 2021 | Carolina1972 întreabă:

TPU! De ce frigiderul lasă apa? Și se dezghețată și îngheață iarăși singur? Deja m-am saturat sa tot adun apa! Ce pot sa fac? Multumesc!

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Septembrie 2021 |

La ce folosește funcția de Centrifugare la mașina de spălat?

9
Răspunde Raportează
MarcelViorel
în 20 Septembrie 2021 | MarcelViorel întreabă:

Salut! De câteva zile m- am mutat intr- un apartament și sunt trezit de zgomotele de la tren (apartamentul se afla aproape de calea ferata cu bariere). Oare ce as putea sa fac sa mai aplatizez din...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Lovelypeaches100
în 19 Septembrie 2021 | Lovelypeaches100 întreabă:

Cum se numesc ialele care sunt inchise tot timpul? Adica dinafara ai nevoie tot timpul de o cheie ca sa intri si dinauntru nu trebuie sa inchizi usa pentru ca tot timpul e inchisa? Cam cat costa si de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ada477
în 19 Septembrie 2021 | Ada477 întreabă:

Detectorului de gaze poate detecta micile scăpări de gaze?

9
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 19 Septembrie 2021 | BuGsstormbunny întreabă:

O casa de 60mp cu mansarda se poate face fără stâlpi de rezistenta? Din BCA, cu 2 centuri armate. Zona neseismica.

4
Răspunde Raportează
Cup?_Daniel_1992
în 19 Septembrie 2021 | Cup?_Daniel_1992 întreabă:

Salut! Vreau și eu un sfat în legătură cu achiziționarea unui "kit" sursă de alimentare în paralel, pentru o centrală termică de 50 KW, lemn- cărbune, sursă care să funcționeze în cazul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Khizarix12
în 19 Septembrie 2021 | Khizarix12 întreabă:

Ce pot sa fac cu aceasta priza, cu ce ajuta ca pot bagă in ea cablu internet face ceva? https://imgur.com/a/Jk5XDOs

1
Răspunde Raportează
veerns
în 18 Septembrie 2021 | veerns întreabă:

Am cumparat un aragaz acum cateva luni, insa la mine in bucatarie este foarte mare umezeala. Cert este ca din 4 ochiuri se mai aprinde doar unul, la care si la acela trebuie sa tii apasat secunde bune...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 18 Septembrie 2021 | BuGsstormbunny întreabă:

E o problema daca înălțimea încăperilor dintr-o casa e de 2.25m? Cu membrii familiei scunzi, sub 1.8m. Fără lustra pe tavan.

10
Răspunde Raportează
Mariaioana828993
în 18 Septembrie 2021 | Mariaioana828993 întreabă:

Hei, am o problemă cu chiuveta din bucătărie, după ce o șterg cu fel și fel de soluții tot ruginește nu știu de ce, știți vreo metoda sa nu mai ruginească?

4
Răspunde Raportează
colescanicolae
în 17 Septembrie 2021 | colescanicolae întreabă:

Doresc sa incalzesc o suprafata de aproximativ 80mp, la o casa compusa din bucatarie=10mp, baie- 6mp, dormitor1=15mp, d2=11mp, d3=12mp, d4=12mp, sala10, 50mp, cu un viadrus de 30kw si nu stiu cum sa dimensionez...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Catalion
în 17 Septembrie 2021 | Catalion întreabă:

Stiti cumva niste specii de plante pentru casa care sa fie rezistente la lumina directa de la Soare? Stiu ca majoritatea plantelor nu suporta lumina directa pentru multe ore si frunzele se ard.

4
Răspunde Raportează
Ada477
în 16 Septembrie 2021 | Ada477 întreabă:

E normal ca în locul unde este montata centrala sa miroase a gaz?

11
Răspunde Raportează
bzSteFaN
în 15 Septembrie 2021 | bzSteFaN întreabă:

Salut! Cum putem afla daca un corp este la 90 de grade? Stiam dar de- a lungul timpului am uitat cum era exact. De exemplu la o casa ca sa vad daca cofragul de lemn este perfect drept puneam 2 masuratori....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 15 Septembrie 2021 | alexandrubt13 întreabă:

Ce e musai bine de pus balustrada la scara, fier forjat sau inox?

5
Răspunde Raportează
matrix100
în 14 Septembrie 2021 | matrix100 întreabă:

Apa de ploaie... la o ploaie mai sanatoasa, nu stiu sa dau exemplu cati litri pe metrul patrat, pana la ce adancime maxima se infiltreaza in sol? Si aici cu solul poate sa existe neclaritati ca depinde...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Wuhong
în 14 Septembrie 2021 | Wuhong întreabă:

De ce se lipește electrodul de sudură?

3
Răspunde Raportează
coadadematura
în 13 Septembrie 2021 | coadadematura întreabă:

Salut, stau la bloc etaj 4(ultimul etaj) si pe etaj cu noi s- au mutat de vreo 3 ani o familie de țigani imputiti dintr- un cartier "rau famat" al orașului si de fiecare data cand deschid usa apartamentului...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
MZc
în 13 Septembrie 2021 | MZc întreabă:

E normal sa- mi vina factura la gaz vara 240 lei pe iunie sau 118 lei pe iulie cand eu abia folosesc aragazul? Stiu ca s- a scumpit gazul, dar in anii trecuti dadeam in jur de 50 lei vara. Apartamentul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AndrewR
în 13 Septembrie 2021 | AndrewR întreabă:

Salutare! Aveti idee cat costa montarea bateriilor sanitare(dus+ lavoar), fixarea mastii si lavoarului plus oglinda montata in perete? (Mentionez ca masca si oglinda trebuiesc doar fixate in perete, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 13 Septembrie 2021 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

Salut, tu intr-o soba cum e mai bine sa bagi lemne cate unul sau mai multe? Daca bag cate unul sa arda are acelasi randament ca si cand ai baga mai multe, cum e mai bine?

3
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 12 Septembrie 2021 | alexandrubt13 întreabă:

Buna! Cat e metru patrat de aplicare amorsa plus decorativa baumit, apla silicatica/siliconica la galetusa la o casa inalta de 5, 80 si in total vreo 260 m patrati dar cu schela mea proprie? Chiar doresc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ramo024
în 11 Septembrie 2021 | Ramo024 întreabă:

Cât ar costa aproximativ să îmi schimbe un instalator bateria la dus? Doar costul pentru lucrarea lui (manopera) m-ar interesa, nu și prețul bateriei de duș.

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2021 |

Cum se poate repara garnitura la frigider?

13
Răspunde Raportează
Mogiojojo
în 11 Septembrie 2021 | Mogiojojo întreabă:

Cum sa elimin clorul din apa de la robinet? Am fiert acum ceva timp o oală plină cu apă și după am lăsat- o să se răcească. După ce s- a răcit am văzut ca a rămas un praf gros și alb pe fundul...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
antoadric
în 11 Septembrie 2021 | antoadric întreabă:

Salutare, cine mă poate ajuta, locuiesc la tara și aș dori să pun centrala. Nu sunt hotărât ce as putea sa pun pe lemne, gaz sau peleti și ce model ar fi cea mai buna, aștept mesajele voastre,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DanielDanny
în 10 Septembrie 2021 | DanielDanny întreabă:

Ce exista pe la noi, dispozitive de incalzire portabile care merg la USB? Ceva sa folosesti la urgente cu baterii portabile!

6
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 9 Septembrie 2021 | alexandrubt13 întreabă:

Care e mai buna sau recomandata pentru exterior decorativa la sac sau la galeata, ma refer la rezistenta la factorii externi si care e cea mai recomandata oskar sau?

6
Răspunde Raportează
Ada477
în 9 Septembrie 2021 | Ada477 întreabă:

Am o întrebare. M- am mutat și am văzut că la aragaz când îl aprind nu se vede flacăra. Este și luminată bucătăria, dar totuși nu știu dacă e normal. Este posibil ca din cauza luminii să...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
NeverGonnaLetYouDown
în 9 Septembrie 2021 | NeverGonnaLetYouDown întreabă:

Mi se pare mie sau au fost scumpite materialele de constructie(asa in general)?

8
Răspunde Raportează
Laurentziu1234
în 8 Septembrie 2021 | Laurentziu1234 întreabă:

Ce stiti despre musculitele de canalizare? Cum scap de ele? Sunt multe in baie la mine si degeaba am folosit aparat cu pastile/cu lichid si spray pentru tantari ca tot nu a mers. Eu cred ca nu au functionat...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Girly97
în 8 Septembrie 2021 | Girly97 întreabă:

De vreo trei luni contorul inteligent al casei noastre transmite mereu index estimat desi inainte era citit automat in fiecare luna. Este posibil sa existe o problema cu contorul?

1
Răspunde Raportează
Ava1231
în 7 Septembrie 2021 | Ava1231 întreabă:

Ce înseamnă moartea pasiunii?

6
Răspunde Raportează
nukemdfkz
în 6 Septembrie 2021 | nukemdfkz întreabă:

Salut, vecina vrea sa trimita muncitori la mine in apartament sa- mi sparga 2 pereți din cauză că curge apă la ea jos (stă fix sub mine). Unde pot găsi un contract unde să semneze că îmi repară...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
cristinaBVB
în 6 Septembrie 2021 | cristinaBVB întreabă:

Hey, am o banda cu led care funcționează cu telecomandă, dar am pierdut-o, credeti ca exista vreo aplicație care sa o poată înlocui? daca stie /a ausit cineva, super, daca nu fără glume, mersi

2
Răspunde Raportează
NeverGonnaLetYouDown
în 5 Septembrie 2021 | NeverGonnaLetYouDown întreabă:

Ce-mi recomandati pentru a vopsi un semineu de tabla/ metal?

2
Răspunde Raportează
DrunkenIrish
în 4 Septembrie 2021 | DrunkenIrish întreabă:

Cam cat ar costa renovarea unei bai de 4mp?(in principal faianta si manopera avand in vedere finisaje medii). Cada este deja buna

4
Răspunde Raportează
alexxchi96
în 3 Septembrie 2021 | alexxchi96 întreabă:

Cat costa un proiect de casa, cine ma poate ajuta? Vreau sa fac 10.50 pe 10.50 cu mansarda, vreau un răspuns mai detaliat dacă se poate, cam cât m-ar costa tot proiectul. P. S. dau fundă :)

2
Răspunde Raportează
joghu22
în 3 Septembrie 2021 | joghu22 întreabă:

Buna TPU! Am un panou solar iar pompa de recirculare a apei se dezamorsează, dupa ce opresc apa de la robinet șuieră, se opreste, șuieră, se opreste si tot asa… nu stiu ce sa ii mai fac....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
inflicted
în 3 Septembrie 2021 | inflicted întreabă:

Cum se închide butelia daca robinetul arata 1 și 0? Inchiderea e la 1?

1
Răspunde Raportează
Georgian22
în 2 Septembrie 2021 | Georgian22 întreabă:

Salutare, am renovat o camera si am pus firele prin perete. Contează ce priza de tv si de internet pun sau cu cat e mai scumpa e mai buna?

5
Răspunde Raportează
InYourPants
în 2 Septembrie 2021 | InYourPants întreabă:

Cat de des aerisiti camerele?

15
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2021 |

De ce apar acei păianjeni cu picioare lungi și subțiri în încăperile proaspăt construite sau renovate? Am văzut acasă la prieteni sau cunoștiințe și chiar și la mine. Care este motivul, ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Ada477
în 1 Septembrie 2021 | Ada477 întreabă:

Mi s-a blocat mânerul de la ușa cu termopan. Se închide doar pe jumătate. Ce aș putea face? Cum se repară? Aș vrea să rezolv eu, nu să chem pe cineva.

11
Răspunde Raportează
username2468
în 1 Septembrie 2021 | username2468 întreabă:

Am o întrebare și aș dori răspunsuri serioase, fără glume, vă rog. Dacă cineva vrea să își ia un apartament pe prima casă singur, adică să nu fie căsătorit și fără să fie într-...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Graim
    trimisă acum 10 ore

Graim întreabă:

Locuiesc la bloc si in fiecare seara miroase a tigara in baie, numeni nu fumeaza. Ce se poate face daca vecinul de bloc cu un etaj mai jos o face? Cum sa se rezolve situatia data fara stres si...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Ianuss
    trimisă acum 53 minute

Ianuss întreabă:

As putea gasi loc de munca fara efort fizic? si am iq sub medie si depresiv antisocial si 8 clase si sunt si lenes
    12 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă pe 13 Noiembrie

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • TimberWolf
    trimisă acum 6 ore

TimberWolf întreabă:

Care este oare scopul vietii pana la umra? Dupa 30 de ani de traume, stres, esecuri, dezamagiri, abuz de alcool, nopti nedormite, tradari, izolare, ura, nepasare, blocaj, experiente negative,...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.706
  • Întrebări: 3.953.109
  • Răspunsuri: 17.653.672
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Seria Divergent

Seria Divergent

Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?

Start quiz
Categorii
  • 652.016 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.806 Auto & Moto
  • 144.235 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.059 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.133 Conversaţii