Are ceva daca consumi ulei de masline daca el a fost 'inghetat'? Gen s- a solidificat intr- o anumita masura si dupa ce l- am adus la temperatura camerei(~18 grade) a revenit la starea lui...? (mai mult)
..am in apartament invazie de gandaci de bucatarie.Sunt oribili si misuna peste tot. Daca ma pisca pot pati ceva? Se urca si in pat sau pe oameni? Cum pot scapa de ei? Va rog sa maaaa ajutati,...? (mai mult)
Încărcătoarele de telefon cu fir subțire și lung câți volti pot atinge? Si vin cu a doua întrebare. De ce mi se laguieste tastatura de la telefon
TPU, am si eu o problema. tatal meu a inceput de o lună sa joace la aparate si tot nu se mai opreste. Si mama nu mai vrea sa- i dea. si tata a apucat sa ii dea o palma. si i- a zis ca o sa si- o ia calumea...? (mai mult)
Pot insiropa un blat de tort cu suc Fanta?
Ce pot baga pe foc ca sa tina mai mult timp focul aprins si sa nu se consume lemne multe?
As avea si eu nevoie de putin ajutor. Mi- am spalat o pereche de Ugg din piele intoarsa la masina de spalat. Si dupa uscare au devenit alburii. Cum pot sa le readuc din nou culoarea initiala de...? (mai mult)
Buna dimineata! Caut o reteta de lichior de cafea boabe de tip MOKA. Am gasit ceva pe net, o reteta buna de lichior de cafea boabe la care se specifica: cine doreste sa- i adauge un sirop de ciocolata...? (mai mult)
Am aproape 11 ani si vreau sa fac bani. Nu vreau sa cer de la parinti sau sa fac treaba prin curte di ei sa ma plateasca pentru asta. M.as simti prost. Si stau la tara unde lumea nu plimba caini,...? (mai mult)
Puteți să-mi dați rețetele voastre preferate de prăjituri? :)
În ce județe nu se fac mâine cursuri?
Buna seara, vreau sa ma mut la 3 stati de masina de unde stau acum si am unele greutati (cutii) pe care le pot cara si cu mana doar ca la o distanta mai mare incep sa devina grele si afara mai e si gheata...? (mai mult)
Am 18 ani si parintii mei stiu ca fumez.Problema mea este ca urasc mirosul ala de fum care se impregneaza in geaca mai ales acum iarna.Stiti vreun remediu? Sa nu se mai prinda sau macar mai putin.Ar trebui...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest mic dejun : 500 ml lapte 150g fulgi de ovaz doua lingurite seminte de in o mana de fructe uscate (stafide, curmale etc.) o banana Merci!
Macaroanele cu branza dulce se poate face si la microwave?
cred ca am facut cea mai mare prostie din lume...am vrut sa inmoi unt ca sa intind pe paine in cuptorul cu microunde si l- am bagat... untul era in ambalajul său si pachetul de unt era pus ...? (mai mult)
Daca la cuptor trebuie sa stea 30 de min la microwave cat trebuie sa sa stea?
Este spirtul bun pentru a curata obiecte electronice cum ar fi telefoane, ecrane, mouse-uri, tastaturi etc?
Am un boiler de 80l pe care il folosesc doar in baie. Ar fi mare diferenta la factura de curent daca as face dușuri in loc de băi?
Cum pot face figuri pentru prăjituri? Din ce?
Stie cineva care e reteta pentru berea de casa cu ness? Daca da va rog sa mi-o dati si mie.
Cum scapi de respiratia urat mirositoare? ma spal pe dinti de 3 ori pe zi si tot nu ajuta
Cum se face glazura oglinda?
Am o pereche de converși din piele. Credeți ca as putea sa ii mai lărgesc cumva?
Mi s-a zgariat o gheata e din piele, in varf, ce as putea sa fac sa remediez macar un pic problema, se vede destul de tare...
Am si eu nevoie de marshmallows albe simple.De unde as putea sa cumpar din Bucuresti? MULTUMESC
Va rog ma puteti ajuta cu frisca lichida? Cum pot îngroșa frișcă lichidă de la hulala? Dau fundiță
Am auzit de la un coleg ca uleiul de masline e toxic daca il utilizezi la prajeli, conform teoriei lui uleiul de masline e bun doar pentru salate. In schimb, uleiul de floarea- soarelui e toxic pentru...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Anul acesta mi- am cumpărat graul pentru încolțit de Sf.Andrei de la o femeie care vindea "figurine" din acelea cu forma de cap. Știți voi, dintr- o soseata si graul...? (mai mult)
Credeti ca somonul si tonul rosu din piata/hypermarket sunt bune pentru sushi?
Ce se intampla daca pun rosia sau castravetele(salata verde) in microwave? La low - 3min.
Mi- am cumpărat o pungulița din aia roșie care apeși pe un buton si apa din aceea pungulița se cristalizeaza si se încălzește. Am apăsat pe buton, s- a cristalizat si mi- a încălzit...? (mai mult)
Ce ai modifica la TPU.ro?
E mai bine daca mi-e foame sa mananc intai carnea si dupa aia donut sau nu conteaza?
La storcator pot sa fac un shake cu iaurt, lapte, banane, prafuri proteice, fulgi de ovaz? DAu funda! ( toata lumea am vazut ca face la blender, si ziceam sa nu dau banii pe blender daca merge si la...? (mai mult)
Azi am luat un noua in teza la mate si media o sa imi iasa 9.Mama e destul de suparata ca nu imi iese 10 media la mate.Imi puteti da niste sfaturi /sugestii sa o fac cat de cat sa fie mai...? (mai mult)
plec in vacanta in alta tara si nu am mai fost niciodata cu avionul, ce trebuie sa pun in bagaj? puteti sa-mi dati cateva exemple ce as avea nevoie si ce nu(la bagaj de mana)
Cum pot indeparta mirosul urat din pantofi?
Idei de mancare de post?
am o itrebare am niste smantana de cam 3-4 zile si ma intrebam daca stiti cand expira pe ea scrie doar expira la data de 10.01. s 02.12
Aceasta intrebare se adreseaza in special celor ce stiu sa gatesc: Voi de unde ati invatat sa gatiti? Eu ma chinui sa hacuiesc legume si nu numai, dar ma descurc sa fac mancaruri simple precum orez, ...? (mai mult)
In sfarsit o sa-mi iau mircowave! Ce pot sa fac cu el in afara sa reincalzesc chestii sau sa-l fac sa explodeze cu metal? Mentionez ca eram sarcastic la faza cu metalul
Ce prajituri faceti pe sarbatori? As incerca nou si nu stiu ce. La un fel de prajitura m- am gandit, dar nici acolo nu stiu:)) Kinder Bueno sau Kinder felie de lapte? Sa imi spuneti asa mare in ce consta...? (mai mult)
Am o geaca Tommy cu puf de gasca in interior, o pot spala eu acasa la masina de spalat?
am o problema cu centrala, cand dau drumu la apa calda peste 10- 15 secunde vine apa rece peste alte 10- 15 secunde vine iar apa calda, apoi apa rece si tot asa, ma disperat, am lasat- ...? (mai mult)
Cine se pricepe in bucatarie si imi poate da un sfat cum sa imi iasa la fel orezul ca in poza: http://m.imgur.com/n5TQL8k. Va rog fara linkuri de pe net. Multumesc.
Nu mai rezist! Vreau sa plec de acasă, sa locuiesc undeva singura sau cu o anumită persoana. Eu una nu îmi găsesc liniștea. Stau cu părinții mei si cu frate- miu, dar părinții mei mai mereu ...? (mai mult)
Stie cineva o reteta pentru briose facute in forma de cauciuc la cuptorul cu microunde?
Stie cineva de unde pot sa cumpar AMIDON DE PORUMB? Dau funda
Intr-o oala sub presiune trebuie schimbata apa cand gatesc ciorba de fasole, cum este in cazul unei oale mai comune? Astept sfaturi :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
IlyesAlina întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!