TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Gheorghe_Bianca_2001
în 2 Ianuarie 2024 | Gheorghe_Bianca_2001 întreabă:

Buna! Stie cineva cum se poate ajunge din Brasov în zona Voineasa ( Transalpina la pârtia de ski ) Tren, Autocar, Autobuze etc... Maine

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Decembrie 2023 |

Pentru cei care au locuit în Grecia cum vi s-a părut! Sau au rude și au stat acolo ceva timp.

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2023 |

Este o idee chiar atât de proasta mutatul în America Latina? Eu nu cred ca sunt toate țarile intr- o situație chiar atât de rea! Pana la urma au mare, soare, vreme buna și peste 20 de grade în...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 29 Decembrie 2023 | Lightning1997 întreabă:

Daca temperatura aerului din zona unui aeroport scade pana la minus 15 ziua si minus 20 noaptea, se mai pot face zboruri cu pasageri in zona? Aveti exemple de zboruri din anii trecuti la temperatura asta?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 27 Decembrie 2023 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Buna ziua am inchiriat 2 camere de hotel 2 nopti, de sa zic 2- 3 stele camere simple le am platit da nu mai pot veni ca a intervenit ceva, nu mi pasa de banii aia dati pe cazare, se poate intampla ceva...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
BiaAi5P
în 26 Decembrie 2023 | BiaAi5P întreabă:

Bună! Știe cineva unde se afla gărzile reginei, cele cu cai?

5
Răspunde Raportează
Anjinsan
în 23 Decembrie 2023 | Anjinsan întreabă:

Ce părere aveți despre Baile Sărate Ocna Mureș?

2
Răspunde Raportează
rares567
în 22 Decembrie 2023 | rares567 întreabă:

La ce restaurante din Brasov pot sa platesc cu card de vacanta pluxee?

3
Răspunde Raportează
sheWolfInTheCloset
în 19 Decembrie 2023 | sheWolfInTheCloset întreabă:

Ce limba se vorbeste mai mult in Republica Moldova? Romana sau rusa? Exista anumite regiuni unde se vorbeste doar limba rusa?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Decembrie 2023 |

Cum sunt prețurile în Kladovo ( Serbia) pentru cei care au fost? Știți vreun oraș din Serbia mai ieftin și mai apropiat de România?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2023 |

Care sunt cele mai scumpe orașe din Europa în afara de Londra și Paris și excluzând orașele din Elveția?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2023 |

Ce se întâmplă dacă merg cu trenul ai în bagaj am o cutie de circoblitz?

6
Răspunde Raportează
GEORGEGEO5
în 13 Decembrie 2023 | GEORGEGEO5 întreabă:

Bună ziua, la trenul astra trans carpatic se poate lua bilete din tren?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Decembrie 2023 |

Buna seara! Cine a călătorit cu trenul pe ruta Timisoara -Arad?

11
Răspunde Raportează
jhon921
în 12 Decembrie 2023 | jhon921 întreabă:

Buna seara, Am o întrebare pentru pasionatii de drumetii. Imi puteti recomanda un site de unde as putea sa cumpăr un rucsac ce are inclus si acel kit de hidratare? De preferat si pentru femei, insa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KingMojo
în 12 Decembrie 2023 | KingMojo întreabă:

Salutare, dupa cum am scris in postarea anterioare, doresc sa merg la Budapesta cu masina. Am citit multe articole cum ca nu ai avea voie sa intri in Budapesta cu o masina care are norma de poluare de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DomnitorulNeonul
în 12 Decembrie 2023 | DomnitorulNeonul întreabă:

Salut. De unde îmi iau bilet la InterRegional Călători? Din gară sau de pe tren? Pot să-mi iau bilet gratuit dacă sunt elev? E prima oară când călătoresc cu InterRegional Călători.

3
Răspunde Raportează
Lioana
în 11 Decembrie 2023 | Lioana întreabă:

Voi unde va petreceti revelionul? Am nevoie de sugestii.

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2023 |

Cum e sa te muti de la oras la sat? Care sunt cele mai dezvoltate sate si comune din Romania?

7
Răspunde Raportează
KingMojo
în 9 Decembrie 2023 | KingMojo întreabă:

Buna! Vreau sa calatoresc la Budapesta saptamana viitoare si as dori niste sfaturi in legatura cu parcarile. Unde este cel mai ok sa parchez?

8
Răspunde Raportează
frafafafaf
în 8 Decembrie 2023 | frafafafaf întreabă:

Dacă înainte de a urca într-un taxiu sa imi iau o cursa, întreb taximetristul "Cât face până la locația X", par nesimțit și bădăran? Ca am mai avut cazuri in care am dat de nesimțiți.

15
Răspunde Raportează
OnofreiRebeca
în 7 Decembrie 2023 | OnofreiRebeca întreabă:

Buna ziua, in seara asta am un zbor cu British Airways, iar dupe ce am facut check in ul am observat că între cele doua prenume ale mele am uitat sa las spatiu ( am scris REBECABIANCA in loc de REBECA-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Decembrie 2023 |

De ce e Elvetia atat de scumpa? Se traieste mai bine acolo decat in Norvegia sau Islanda( si aceste doua tari fiind foarte scumpe)!

3
Răspunde Raportează
OnutJancsi
în 5 Decembrie 2023 | OnutJancsi întreabă:

As dori sa stiu daca putem urca in avion cu casti de motocicleta integrale 6 persoane sau care este posibilitatea de a lua cu noi castile moto? Este vorba de un zbor spre Norvegia (Alesund) cu o escala...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
elenaakexua415
în 4 Decembrie 2023 | elenaakexua415 întreabă:

As vrea sa fac o excursie cu clasa, undeva la mare, imi puteti recomanda o cazare cu un pret decent intr-o zona decenta undeva pe langa litoral?

3
Răspunde Raportează
1234568807
în 3 Decembrie 2023 | 1234568807 întreabă:

A fost cineva la cetatea histria? Este intr-adevar cea mai veche cetate din Romania? Din ce am citit are 2800 de ani

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Decembrie 2023 |

O țară mai ieftina unde se poate face Revelionul? De preferat aici în Balcani! Îmi este indiferent dacă este cabană, hotel, vila sau pensiune!

3
Răspunde Raportează
Hkhtfcvhu
în 1 Decembrie 2023 | Hkhtfcvhu întreabă:

Salutare TPU, unde pot găsi parcare in zona târgului de craciun din sibiu? Cu plată, fară plată doar să fie

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Noiembrie 2023 |

Care e cea mai periculoasa țară din Balcani? Bosnia Herțegovina sau Albania? Mai este risc de conflict armat acolo cum era în anii 90?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Noiembrie 2023 |

Care este cea mai buna țară străină în care romanii se pot stabili? Cetățeni ok și fără discriminare și servicii sanitare de calitate!

15
Răspunde Raportează
Georgia123456
în 27 Noiembrie 2023 | Georgia123456 întreabă:

Bună seara/ziua! Ştiţi un loc în Constanţa unde se poate caza o singură persoană pentru o zi cu duş şi pat pânâ în 100 de lei? Pentru luna decembrie mă interesează.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Noiembrie 2023 |

Care credeti ca este cel mai frumos targ de Craciun din Romania si care este cel mai ieftin? Au laudat multi targul de la Craiova dar eu cred ca cele din Sibiu si Cluj sunt mai ieftine!

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Noiembrie 2023 |

Credeți că dacă am transforma orașele și satele de la malul marii și am construi case ca în Grecia, Spania, Muntenegru sau Croația am avea mai mulți turiști? Oamenii poate nu vin la noi și...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Noiembrie 2023 |

De ce e litoralul bulgăresc mult mai vizitat decât cel romanesc! Eu nu am ajuns decât pana la Nisipurile de aur și Varna dar am văzut foarte mulți turiști din Balcani în special! Cum ar putea ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
thunder11
în 24 Noiembrie 2023 | thunder11 întreabă:

Buna TPU, daca am cumparat bilete de avion pentru un zbor pe 2 decembrie la ryanair, are cineva idee cum schimb data zborului sa fie luna asta cat mai curand posibil si cam cat costa?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2023 |

Dacă ar fi sa facem un top al celor mai scumpe orașe din România, pe ce loc s- ar situa Cluj, Timișoara, Iași București, Oradea, Arad, Sibiu, Brașov, Galați, Brăila, Craiova, Pitești,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
L0nd0n
în 22 Noiembrie 2023 | L0nd0n întreabă:

Dacă am carnetul de elev vizat pe anul 2022/2023 merge să pot lua bilet gratuit la tren?

5
Răspunde Raportează
Lioana
în 21 Noiembrie 2023 | Lioana întreabă:

Puteti sa-mi faceti o recomandare de bai termale pentru weekend? Care e locul care v-a placut cel mai mult?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Noiembrie 2023 |

Bună! Unde găsesc date statistice despre numărul de vizitatori la muzeele din București într-o anumită perioadă?

2
Răspunde Raportează
Andreea_Deea_1999_quMo
în 20 Noiembrie 2023 | Andreea_Deea_1999_quMo întreabă:

Intrebare pentru cei care calatoresc cu avionul, cabin bagagge inseamna ca pot lua o valiza mai mica sau ghiozdan?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Noiembrie 2023 |

Cum arata un sat intr-o țară dezvoltata? Sa zicem din Germania, Spania, Franța, Belgia, Marea Britanie sau Irlanda?

10
Răspunde Raportează
ReignForest
în 19 Noiembrie 2023 | ReignForest întreabă:

La sfârșitul lunii noiembrie o să plec în Turcia(Istanbul) cu cineva, cu autocarul 2 zile. Cu ce bani se plătește pe acolo? Ce ar trebui utilizat? Banii sau cardul? Fără răspunsuri...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
TDGeorge
în 19 Noiembrie 2023 | TDGeorge întreabă:

Bună seara, as avea o intrebare doar pentru cunoscatori. Am un bilet de avion Italia- Germania cu escală în Londra, insa eu nu am pasaport, doar buletin. Se poate face escala sau se poate sa nu ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
thunder11
în 18 Noiembrie 2023 | thunder11 întreabă:

Buna TPU, eu daca am 15 ani si vreau sa calatoresc cu trenul in Romania, la ce categorie ma incadrez copil sau elev? Tin sa mentionez ca nu fac scoala in Romania si fac scoala in Uk si copil din cate...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Tudoralina368
în 16 Noiembrie 2023 | Tudoralina368 întreabă:

Am voie sa duc in Coreea de sud medicamente antidepresive si antipsychotics gen Lamotrigine, Rivotril si risperidona sau nu sunt permise? Adica voi putea sa le duc pe avion? Vreau sa merg in Coreea in...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
0763273177
în 16 Noiembrie 2023 | 0763273177 întreabă:

Știe cineva site-uri pe care pot să iau bilete ieftine de avion dus - întors?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Noiembrie 2023 |

A călătorit cineva cu mașina prin mai multe țări din Europa? E așa obositor?

5
Răspunde Raportează
Deea261007
în 14 Noiembrie 2023 | Deea261007 întreabă:

Buna seara! Știe cineva in cât timp este eliberat acum un pașaport la urgentă? Este cineva care a făcut recent?

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 13 Noiembrie 2023 | LisaJulie întreabă:

Cum e sa locuiesti la mare? In Constanta. Mangalia, Navodari, Chilia, Sulina, Sfantul Gheorghe sau intr- un sat dobrogean? Sunt sate dezvoltate in Dobrogea? As vrea sa ma mut acolo, sunt locuintele...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 12 Noiembrie 2023 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Salut, eu locuiesc in Olanda la periferia orasului Amsterdam si vreau sa-mi fac pasaport, unde trebuie sa ma duc sa fac cerere? Si cam ar dura? Si trebuie sa platesc?

4
Răspunde Raportează
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă pe 7 Noiembrie

farcry444 întreabă:

Întreb serios că m-a luat panica… chiar o să ne ia inteligența artificială locurile de muncă? Adică o să ajungem toți șomeri și roboții o să lucreze în locul nostru?
    12 răspunsuri
  • Șachi
    trimisă pe 7 Noiembrie

Șachi întreabă:

Salut, TPU! Am o întrebarea foarte importantă. Sunt la facultatea de istorie. Pot fi depunctat pentru că folosesc varianta "î.e.n." în loc de cea clasică, religioasă? Menționez că preferința...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Klauswerner
    trimisă pe 7 Noiembrie

Klauswerner întreabă:

Am o întrebare pentru cei care au folosit cele două camere video sport: GO Pro Hero 13 black și Insta 360 X5? Ce îmi recomandați?
    9 răspunsuri
  • Rimadan103120
    trimisă acum 19 ore

Rimadan103120 întreabă:

Buna seara, are ceva daca mananc piure de cartofi in exces? Imi place foarte mult, cand il fac, il fac natural, fara margarina, lapte sau unt, mananc cam 1 kg de cartofi piure la doua zile si cu ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.538
  • Întrebări: 3.952.864
  • Răspunsuri: 17.652.239
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
H2o: Just add water

H2o: Just add water

Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!

Start quiz
Categorii
  • 652.000 Adolescenţi
  • 55.567 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.788 Auto & Moto
  • 144.232 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.049 Carieră
  • 20.341 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.097 Conversaţii