TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
Burav
în 30 Mai 2021 | Burav întreabă:

Buna, caut telecomanda așa pentru tv Sharp nu găsesc nicăieri, știe cineva unde aș putea găsi? Mulțumesc https://telecomanda- tv.ro/web_continut/poze/mari/telecomanda- pentru- sharp- lc- 39le650e-...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 30 Mai 2021 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU. Ce turba? Ma refer la plante, a spus pe Youtube ca se foloseste turba insa am cautat pe dex si din pacate el nu cunoaste termenul cuvantului TURBA decat sub forma unui verb a turba, a se imbolnavi...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ilie1Florin
în 30 Mai 2021 | Ilie1Florin întreabă:

Buna ziua, am pe contorul la apa cifrele 00138 vreau să știu câți metri cubi am de apa.

7
Răspunde Raportează
1nobody1
în 30 Mai 2021 | 1nobody1 întreabă:

Buna ziua, o intrebare am pentru cunoscatori, cum se numeste o floare care seamana cu muscata curgatoare dar are frunzele cu pori, nu este lucioasa ca a muscatei si face flori batute asa ca o garofita...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Mai 2021 |

Cu ce parte a buretelui se spală vasele?

14
Răspunde Raportează
ardei2001
în 29 Mai 2021 | ardei2001 întreabă:

Am si eu o iapa de 5 luni, de la ce varsta pot sa o dau la armasar?

4
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 28 Mai 2021 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU vreau sa stiu daca rosiile ca planta rosia in sine o pot inmultii din lastari si cand e momentul? Cum se poate inmultii varza innafara de insamantare? Sau altfel nu o poti face decat asa? Prin...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Todosiaalex123
în 28 Mai 2021 | Todosiaalex123 întreabă:

Dacă becul nu îmi merge dar intrerupatorul este deschis îmi consuma curent?

13
Răspunde Raportează
xosago8925
în 28 Mai 2021 | xosago8925 întreabă:

Buna! Spune-mi unde poți face un proiect de terasă în acest stil și unde mai poți comanda produsul https://ro.moderninterior.info/garden-terrace/close-terraces-ideas-for-glazing-fashionable-279

3
Răspunde Raportează
ionut235
în 27 Mai 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,pentru ce se folosește acumulatorul frigorific?

1
Răspunde Raportează
Billy9999
în 27 Mai 2021 | Billy9999 întreabă:

Salut! Ma lovesc de urmatoarea problema: am un intrerupator dublu care actioneaza becul de la baie si cel de la debara, cand apas clapeta de la debara, se aprinde becul si functioneaza perfect, in schimb...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mycont
în 26 Mai 2021 | Mycont întreabă:

Mai nou am aflat că la tara ai nevoie de autorizație de construcție în cazul în care îți construiești ceva in curtea ta iar daca nu o ai primești amenda.In fine, nu știu dacă e real sau nu.Constructia...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 25 Mai 2021 | alexandrubt13 întreabă:

Buna, cel mai bun mortar pentru lipit bca de beton o recomandare profesionista?

2
Răspunde Raportează
supadeceapa
Userul anului
în 25 Mai 2021 | supadeceapa întreabă:

Anul trecut un stol de păsări mi- a golit cireșii în câteva minute. Ce aș putea să fac să țin păsările la distanță anul ăsta? Sperietoarele alea ca- n desene animate ar avea vreun efect? ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
decastelica1244
în 24 Mai 2021 | decastelica1244 întreabă:

Am un boiler Ariston de 50l, as vrea sa stiu in cât timp se încălzește si se umple gen 100%, pompa pe care o am poate influența? Ca mi s- a stricat cea veche mare si am schimbat preventiv cu una...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Mai 2021 |

Salut TPU! Am niște plante de căpșuni și anul acesta e al doilea lor an. Am întâlnit azi două căpșuni moi fleașcă, la prima vedere păreau normale, m- am uitat să văd daca sunt coapte complet...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Flavianadx
în 23 Mai 2021 | Flavianadx întreabă:

Am vazut ca avem mesteri priceputi pe aici :) asa ca mai intreb ceva despre sanitare: La chiuveta din baie, care este rolul acelui picior (piedestal) pe care sta? Doar ascunde sifonul, ca e inestetic?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Katona_Claudiu_1999
în 23 Mai 2021 | Katona_Claudiu_1999 întreabă:

Tifelul vopseaua lavabilă kober e de calitate? Adică nu lasă urme după ce dai pe pereți și tavan?

2
Răspunde Raportează
Zuse
în 22 Mai 2021 | Zuse întreabă:

De la ce vine prescurtarea DIN la mastile de sudura?

7
Răspunde Raportează
H0oByT
în 22 Mai 2021 | H0oByT întreabă:

Are ceva daca dau cu spray killtox pe frunzele pomilor fructiferi impotriva furnicilor?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2021 |

Ce ați alege dintre a cumpăra o casă în care te poți muta imediat sau a- ți construi propria casă? Ieși mai ieftin dacă o faci tu? Dar oare merită având în vedere investiția de timp și...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
existential
în 22 Mai 2021 | existential întreabă:

Cred ca am descoperit un nou dezavantaj la traiul la bloc: intra miros de la vecini prin aerisirea de la baie, parfum, prajeli... Voua ce nu va place la traiul la bloc? Sau ce va place?

27
Răspunde Raportează
Lioana
în 22 Mai 2021 | Lioana întreabă:

Unde pot gasi placi de PAL culoarea wenge lucios de minim 2500x1450 mm? Pot fi si de MDF. Caut demult si nu gasesc nicaieri.

9
Răspunde Raportează
Girly97
în 22 Mai 2021 | Girly97 întreabă:

Buna dimineata, avem o problema, mama mi- a spus ca nu poate transmite indexul la electricitate deoarece contorul isi schimba numerele cam la fiecare 2 secunde. Mi- a spus ca problema aceasta este de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Budescu_Maria_1956
în 21 Mai 2021 | Budescu_Maria_1956 întreabă:

Am o problema in baie la cabina de dus. Cand fac baie imi curge apa pe jos, este sparta cada sau teava?

5
Răspunde Raportează
Budescu_Maria_1956
în 20 Mai 2021 | Budescu_Maria_1956 întreabă:

Cabina mea de dus cand fac baie imi iese apa sub cada, nu stiu de ce?

2
Răspunde Raportează
Gherghel_Denis_2001
în 20 Mai 2021 | Gherghel_Denis_2001 întreabă:

Bună! Stie cineva sau a încercat să plătească vreo factura cu ajutorul aplicației Pago? Si dacă este ok sa o faci sau e mai bine prin Paypoint la magazin!

2
Răspunde Raportează
Skarr
în 19 Mai 2021 | Skarr întreabă:

Mi-am luat un bec de 2000lm si cred ca e prea puternic si se incalzeste. Cred ca daca il las 2 ore aprins ia foc. Cat e limita unei lampi? Nu scrie pe ea nimic.

9
Răspunde Raportează
brazil2006
în 19 Mai 2021 | brazil2006 întreabă:

De ce nu pot sa imi ridic scaunul de birou si cum pot sa repar asta in caz ca e stricat?

1
Răspunde Raportează
Maty1111111
în 19 Mai 2021 | Maty1111111 întreabă:

Salut. Pentru a trimite o lada frigorifica cu fan Courier îmi cere următoare metoda de ambalare. Ambalaj de lemn umplut cu polistiren sau alt material protector. Vreo idee unde pot găsi aceste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Kassandra2
în 19 Mai 2021 | Kassandra2 întreabă:

Bun ziua! Am o casa cu parter si pod, pentru care caut o metoda eficienta de izolare termica la nivelul tavanului interior. Tavanul este facut de scandura, iar intre grinzile din pod este pus un strat...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Iordache_Stefan_1982
în 19 Mai 2021 | Iordache_Stefan_1982 întreabă:

Bună dimineața TPU! Am o întrebare la dvs și sper sa ma lămuriți : îmi fac o casa fără firma, bineînțeles cu proiect și toate avizele la zi. Fundația este de 40x 120 și arhitectul mi- a ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
OrdinaryMan
în 18 Mai 2021 | OrdinaryMan întreabă:

Usa intrare apartament sparta in interior? Se mai poate repara sau e nevoie sa cumpar alta? PS: sunt chirias Poze pe imgur /a/fon2euW

16
Răspunde Raportează
Maty1111111
în 18 Mai 2021 | Maty1111111 întreabă:

Salut. Știe cineva vreo firma care ma poate ajuta sa mut un produs dintr- un apartament din București într- o alta localitate? Adică am nevoie sa car o lada frigorifica din București și sa o mut ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ionut2143
în 17 Mai 2021 | Ionut2143 întreabă:

Buna, Sunt din Oradea si doresc sa imi fac casa la 15 km de Oradea, intr- un sat. Cam cat m- ar costa o fasa de aproximativ 80- 120mp? Doresc sa fie fie cu etaj astfel la parter sa am bucatarie, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ReignForest
în 17 Mai 2021 | ReignForest întreabă:

Am în grădină la casă niște coacăze roșii.Problema ar fi că pe frunze sunt niște bășicuțe verzi(umflături).Cum pot rezolva? https://www.imagebam.com/view/MEB9I8

1
Răspunde Raportează
amo7
în 17 Mai 2021 | amo7 întreabă:

Bună seara, Îmi renovez apartamentul însă nu am unde arunca molozul și alte lucruri de mobilier pe care nu le mai doresc. Aveți idee cât m-ar costa o mașină care să vină să-l ia?

4
Răspunde Raportează
Flavianadx
în 17 Mai 2021 | Flavianadx întreabă:

Ce sistem de racire e mai bun la frigidere? No frost, clasic, altul? Cele no frost stiu ca au un compartiment pentru legume fructe, ca sa nu le usuce... dar ma intreb cat de ok este sa le tii inchise...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
flaviusvampirdeiasi
în 17 Mai 2021 | flaviusvampirdeiasi întreabă:

Vreau sa ma mut in alt cartier din Iasi. Ce recomandati?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Mai 2021 |

De ce plantele cresc mai repede atunci când primesc apă de ploaie (atunci când plouă) decât atunci când sunt udate de noi, cu apă de robinet, cu furtunul sau stropitoarea? Eu am observat asta...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 16 Mai 2021 | Rienmedire întreabă:

Buna! Stiti vreo metoda de spalat la perfectie un borcan sau sticla care a stat fara capac foarte mult timp? Dau funda!

2
Răspunde Raportează
Anonim24122004
în 15 Mai 2021 | Anonim24122004 întreabă:

Cum se recolteaza semintele de panseluta, am o panseluta in curte care nu stiu cum de a iesit dar e f f frumoasa si vreau sa iau seminte de la ea sa am pentru la anul. Unde se afla aceste seminte si cum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
victoras1234
în 15 Mai 2021 | victoras1234 întreabă:

Bună ziua. Am un hidrofor ruris de capacitate 52l. De curând s- a spart flansa de la hidrofor nu știu cum și de ce. Am chemat pe cineva, a reparat- o (sudat- o) hidroforul merge, nu mai scăpa apa....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Renata_Bala_1975
în 15 Mai 2021 | Renata_Bala_1975 întreabă:

Buna, vreau sa revin la vechiul obicei, zugravit cu var! Se poate da direct peste lavabila sau va trebui sa raschetez tot? Va multumesc

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2021 |

Cat dureaza in medie ca un tamplar sa construiasca o bucatarie? funda!

9
Răspunde Raportează
ClaudiuM1997
în 13 Mai 2021 | ClaudiuM1997 întreabă:

Salut. Vreau sa cumpar un tarc pentru cainele meu. Am gasit unul de marimea 2 x 2 x 1 m (L x l x î). Este suficient de mare oare? Cainele meu e de marime medie (corcitura) cam cat un Beagle sa zic.

2
Răspunde Raportează
TheWolfGreen
în 12 Mai 2021 | TheWolfGreen întreabă:

Salut! Ieri am cumpărat o motocoasa Ruris, am montat tot, totul bine pana aici, i- am făcut și rodajul, iar astăzi am intrat cu ea în sarcină iar după vreo 30min am auzit un fel de frecus/zgomot...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlexDorinel
în 11 Mai 2021 | AlexDorinel întreabă:

În legătură cu plitele pe inducție, vasul trebuie așezat perfect pentru a primi căldură, altfel se va încălzi foarte greu?

2
Răspunde Raportează
H0oByT
în 10 Mai 2021 | H0oByT întreabă:

Am legat si eu niste menta in jurul unui trunchi de cires in speranta ca o sa scap de furnici (asa am vazut pe net) dar in jurul mentei s- au strans 10 de furnici si nu dau semne de boala. Nu e buna menta? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
morosanu55
în 10 Mai 2021 | morosanu55 întreabă:

Dupa cat timp se poate umbla la surubul opritor de acceleratie la o motopompa pe benzina? Acuma parca e putin peste relanti...Se poate desface la maxim surubul opritor de acceleratie pentru ca am instalat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 20 ore

tonyc7 întreabă:

Dac? s- ar legaliza homosexualitatea n Romnia ?i autorit??ile ar acorda toate drepturile comunit??ii LGBT, inclusiv protec?ie prin lege, cum a?i reac?iona ca b?rba?i obi?nui?i dac? ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 13 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Ce trebuie sa fac in concret, pas cu pas (daca nu e mult de explicat)pentru a trece de la Windows la Linux? Linux Mint parca asa- i spune.Nu stiu cu ce"se mananca"acest sistem de operare dar se ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 22 ore

Bogdan80 întreabă:

Daca am intrerupt tratamentul si medicul mi-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida pot sa vorbesc cu persoane din trecut in mintea mea si sa ii aud vocile in timp real?
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 21 ore

tonyc7 întreabă:

De ce unii b?rba?i, gen Victor Pi?urc?, nu albesc absolut deloc, chiar dac? nainteaz? n vrst?? E chestie de genetic? sau exist? ?i anumite trucuri care pot preveni albirea p?rului? ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.737
  • Întrebări: 3.953.161
  • Răspunsuri: 17.654.007
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Geometrie clasa a VI-a

Geometrie clasa a VI-a

Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a

Start quiz
Categorii