TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
yungandreigawd
în 10 Iunie 2021 | yungandreigawd întreabă:

Aveti animale de companie? Daca da, ce animale?

9
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 8 Iunie 2021 | Furnicuta000 întreabă:

Voi ce mancare le dati pisicilor? Eu am 5 pisici si am fost injurata pe un grup de iubitori de pisici ca nu le dau mancare din aia la 50 lei/kg si ca imi bat joc de ele. Le comand de pe Zooplus mancare...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
JustLexu
în 8 Iunie 2021 | JustLexu întreabă:

Salut! Ma tot gandesc ca un hobby sa incep sa- mi creez portofele handmade doar ca nu stiu pe langa material cam de ce altceva as avea nevoie. (in sensul de unelte / scule. Cam ce as avea nevoie? Multumesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
username2468
în 8 Iunie 2021 | username2468 întreabă:

Este cineva de aici care are câine de talie mare în apartament?

2
Răspunde Raportează
PPD
în 8 Iunie 2021 | PPD întreabă:

Va salut! Sunt interesat sa cumpar un hamster sirian, dar nu stiu de unde. In pet shop- uri mari tip Animax/Zoomania (cel putin unde sunt eu, in Constanta) nu sunt tinuti. Am cautat si pe OLX dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marian586
în 8 Iunie 2021 | Marian586 întreabă:

Buna ziua, am un metis de 6 luni și astăzi mai pe seara am scos- o afara, s- o jucat cu câțiva cățeluși și după când am ajuns in casa peste câteva ore am observat ca schioapata pe lăbuța...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
maxtersup
în 7 Iunie 2021 | maxtersup întreabă:

Am gasit un ou strivit in curtea mea in care era o pasare, m- am uitat pe internet si era un ou de vrabioara, nu cred ca a clocit deoarece puiul este foarte mic, dar respira si pot observa ca este in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MateiZZ22
în 7 Iunie 2021 | MateiZZ22 întreabă:

Mi- am comandat recent bicicleta aceasta https://www.bikexpert.ro/bicicleta- cube- aim- pro- green- black- 2021 si eram curios daca bikexpert este un site serios pentru ca am un prieten care a comandat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim1447799
în 5 Iunie 2021 | Anonim1447799 întreabă:

Buna, sunt un iubitor mare de animale, am 3 caini, un labrador, un bichon si un maidanez, toți masculi. Sunt bine dresați. As vrea sa îmi mai cumpăr unul, locuiesc la țara deci am o mulțime...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Vbbutrd
în 5 Iunie 2021 | Vbbutrd întreabă:

Porumbiță a crăpat un ou ce pot face?

9
Răspunde Raportează
Vbbutrd
în 5 Iunie 2021 | Vbbutrd întreabă:

Porumbița face al treilea ou?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iunie 2021 |

Dacă îmi iau un pui de pisica îl pot tine afara? Adică e Ok, nu vreau sa iau un pui și sa știu ca nu pot sa am grija de el (adică sa îl las afara mereu), am mai avut unul și a fost luat de niște...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
carlaradu
în 5 Iunie 2021 | carlaradu întreabă:

Buna! Apelez la voi cu o nelămurire. Eu m- am mutat recent la țara, împreuna cu cățelușul meu de rasa Amstaff. E foarte blând, nu omoară nici o musca. A fost crescut de mic cu diferite animăluțe....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
existential
în 4 Iunie 2021 | existential întreabă:

Va plac cainii de talie mica sau cunoasteti persoane carora le plac? Stiti acei caini de apartament, care latra la orice zgomot si fac la litiera. Sunt adesea deranjanti pentru vecini si nici nu cred...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Etro
în 4 Iunie 2021 | Etro întreabă:

Bună. Am un pui de găină care are cam o săptămână. A început sa tot închidă ochii și nu mănâncă deloc, pe lângă asta tremura. Cum fac să- l ajut sa mănânce? Dacă moare? :( E foarte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
yungandreigawd
în 4 Iunie 2021 | yungandreigawd întreabă:

Ce pasiune aveti si nu ati avut timp s-o dezvoltati?

9
Răspunde Raportează
Laviii97
în 4 Iunie 2021 | Laviii97 întreabă:

Buna. Am un motan cu vârsta de 10 luni, am observat ca un ochi al pisicii se umfla tot mai mult și imediat a 3 zi am fost cu el la clinica veterinara. Veterinarul mi- a spus ca ar fi un abces și acum...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bandyy27
în 3 Iunie 2021 | Bandyy27 întreabă:

La cat timp pot da o femela iepure sa facă pui?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iunie 2021 |

Pentru cei care cunosc, daca ii cer veterinarului sa imi eutanasieze pisica credeti ca o va face? Nimeni nu vrea sa il adopte si sufera aici. Nu are boli grave

10
Răspunde Raportează
ionut235
în 2 Iunie 2021 | ionut235 întreabă:

Acest ham pentru câini este bun pentru un câine de 85 cm lungime? https://www.emag.ro/ham- trixie- clasic- reglabil- 40- 65- cm- 15- mm- rosu- 14313-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Eduard8452
în 2 Iunie 2021 | Eduard8452 întreabă:

Salut TPU, am niste pui de rottweiler in varsta de 3 săptămâni, le-au dat dințișorii si nu ii mai lasa femela sa sugă, le pot da altceva de mancare?

3
Răspunde Raportează
PetruSur
în 2 Iunie 2021 | PetruSur întreabă:

Buna. Am un Akita Inu de 7 ani, mascul. As vrea sa il castrez. Petru ca ma dispera fiecare oprire de pipi si vanatoarea de catele fuge de acasa. Avantajele si dezavantajele castrarii acestei rase?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
nuspuncinesunt2
în 2 Iunie 2021 | nuspuncinesunt2 întreabă:

Ola TPU! Deci, pun si eu intrebare si imi asum faptul ca va voi auzi cum ma injositi. Deci, hai, sa va aud cum vorbiti =)))). E legal sa ai ca animal de companie un pinguin? M- ar interesa un, , Pinguin...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jessycadar
în 2 Iunie 2021 | Jessycadar întreabă:

Buna, motanul meu a plecat de 3 săptămâni și nu s- a mai întors, problema este că mai am un motan cu care nu se prea înțelegeau, bine a plecat și el.Este o posibilitate că sa se întoarcă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2021 |

Buna ziua, acum câteva zile niște copii mi-au luat puiul de pisica, mai sunt șanse sa se întoarcă? Am o stare nașpa de atunci, ma gândesc numai la el...

7
Răspunde Raportează
Elena_Iustyna_1995
în 2 Iunie 2021 | Elena_Iustyna_1995 întreabă:

Buna, ce parere aveti despre pitbulli? As vrea sa imi cumpăr unul insa mi- e frica sa nu aiba reactii violente, mentionez ca stau la bloc si as dori cateva sfaturi legate de aceasta rasa, pot deveni...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nightking1999
în 2 Iunie 2021 | nightking1999 întreabă:

Puteti sa imi dati nume de taramuri sau nume de tari mistice/magice? Ca sa va faceti o idee e vorba despre o carte pe care vreau sa o scriu, o carte, fiecare tara avand ca provenienta a vitalitatii ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Potterhead77
în 1 Iunie 2021 | Potterhead77 întreabă:

Buna TPU! Eu am o pisica care a avut o gestație de aprox. 2 luni, iar apoi a fatat in data de 5 mai, dar nu stiu exact unde. Suspectez ca printr- o şura de prin vecini, dar nu sunt sigura. Pisica...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Calipso123Yey
în 1 Iunie 2021 | Calipso123Yey întreabă:

*Intrebare venita cand ma uitam pe pereti*De ce are vulpea coada asa mare?(nu ma refer la film). Toate animalele au elementele destinctive ca sa le ajute la ceva dar vulpea? In principiu ar trebui sa o...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ionut235
în 1 Iunie 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,voi ce dați de mâncare la câinii voștri, aș mai vrea niște idei pentru că eu le dau bobițe și resturi de carne.Voi?

6
Răspunde Raportează
ionut235
în 1 Iunie 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,cam câte gâturi de pui intră într-un kilogram? Si încă ceva au ceva carne pe ele să aibă ce să mănânce câinele sau sunt mai mult oase?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2021 |

Am gasit 2 randunele, intr-o țeavă din poarta, a plouat rau azi si nu am cum sa le scot de acolo. Ce sa fac? Cum as putea sa le scot sau daca le scot ce sa le fac?

2
Răspunde Raportează
ionut235
în 30 Mai 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,cine dă la câini resturi de aripi,gaturi de pui, șorici, îmi poate spune și mie de unde pot să iau și cât costă kilogramul?

1
Răspunde Raportează
ionut235
în 30 Mai 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare, am un câine în vârstă de 1 an de zile, tot am așteptat să latre la om, până acum dar nu latră.Ce este de făcut în această situație? Există ceva medicamente la farmacia veterinară,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
maria12345maria
în 29 Mai 2021 | maria12345maria întreabă:

Buna ziua! Am o catelusa care acum 10 zile a fatat 6 pui. Primii cinci pui sunt bine, sanatosi si cresc. Mananca bine. Dar, al saselea pui, cel mai mic dintre ei creste foarte greu, dar suge la tata....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MariaEnache96
în 29 Mai 2021 | MariaEnache96 întreabă:

Buna! Am adoptat un pui de pisica in varsta de 3 luni, acum cateva zile. Azi am observat ceva ce mi se pare in neregula cu el. Nu isi misca coada deloc. Simte daca pui mana pe ea dar nu o misca. Maine...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Paul88990908
în 28 Mai 2021 | Paul88990908 întreabă:

Urgent pisica mea are 7 luni, azi a eliminat un fel de ouțe, nu stiu ce sa fac

3
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 28 Mai 2021 | Anonim124635 întreabă:

Buna TPU! Am un catelus rottweiler 2 luni. Cand se plictiseste ma musca de picioare si de mâini cum sa il dezobisnuiesc?

11
Răspunde Raportează
Skarr
în 28 Mai 2021 | Skarr întreabă:

Am o pisica luata de afara care nu am apucat sa o duc la veterinar dar a intrat in calduri prima data (cred) si a fugit si a ramas gravida acum 2 luni. Mai are cateva zile, o saptamana maxim pana are ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonimm30
în 27 Mai 2021 | Anonimm30 întreabă:

Am un pui de pisica si de 2 zile scoate un zgomot ciudat cand miauna si azi am incercat sa ii dau lapte si am vazut ca avea saliva la gura. Ce e asta, e grav?

4
Răspunde Raportează
Isabella223
în 27 Mai 2021 | Isabella223 întreabă:

Buna, mai are cineva Catel din rasa Akita inu pe care îl tine la apartament?

5
Răspunde Raportează
diana88804
în 27 Mai 2021 | diana88804 întreabă:

Salut, știe cineva un tratament bun pentru Raia sarcoptica la câini sau dacă s-s confruntat cu asta la animalul lor de companie, cum a scăpat?

1
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 26 Mai 2021 | AdiMihai25 întreabă:

Salut. Ce mâncare ii pot oferi rasei de câini Akita inu, în afara de calciu, vitamine si vaccinurile la zi? Mănâncă orice mănânc si orez, carne, peste, ciorba etc. Aproape de toate. Dar...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2021 |

Buna! Am cumparat un perus de la un petshop acum aproximativ o lună, este puțin acomodat cu mine, se urca pe degetul meu, mănâncă din palma etc. Stiu ca perusii au nevoie de o dieta bogata in legume,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mariatt5
în 25 Mai 2021 | mariatt5 întreabă:

Salut! Nu de mult ce mi- a dispărut motanul. A crescut la noi si are peste 2 ani. Nu e un motan care sa iasa in strada sau sa fie bataus. Nu e castrat, dar in momentul sezonului de împerechere nu reactiona...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Mai 2021 |

Buna seara..am o intrebare pentru dvs. Medicamentele pentru pisici care le opresc intrarea in calduri le ingrasa? Tin sa mentionez ca pisica mea a puiat acum 3 saptamani, iar acum o saptamana toti puii...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Snupdog
în 24 Mai 2021 | Snupdog întreabă:

Eu trebuie sa plec in Anglia curand sa muncesc si am un lup ciobanesc german cu varsta de 7 ani, ce pot sa fac cu el daca eu plec? (nu-mi permit ingrijiri din partea voluntariatelor)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Mai 2021 |

Https://youtu.be/4rnq22VTdi8 Ați lua un câine de genul la apartament? :)) Am observat că unii au cane corso sau alte rase mari, oare cum s- o descurca cu ei, nu pot să îmi dau seaama :))...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
ionut235
în 23 Mai 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,la un câine de 80cm la greabăn, ce ham ar trebui, de ce mărime? Vă rog frumos să îmi răspundeți!

2
Răspunde Raportează
Alinaaaapp
în 22 Mai 2021 | Alinaaaapp întreabă:

Buna, TPU! Cateii mei au implinit 2 luni. Ce modificari apar in viata lor? (Program, mese, locul in care stau). Tin sa menționez ca stau in curte, nu in casa.

7
Răspunde Raportează
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 9 ore

farcry444 întreabă:

Care e greutatea ideala la varsta mea? 22 ani, acu am 67- 68, 175 cm circa, nu fac sport, si momentan nu lucrez, inainte cand lucram aveam maxim 63, am pus grasim, si am putina masa musculara. ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă acum 22 ore

Xena20 întreabă:

Mai sunt și alți șoferi care prefera sa conducă o mașină cu cutie manuală, doar pentru placerea condusului, deși au vazut cum e sa conduci și automată?
    10 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 11 ore

LisaJulie întreabă:

Pareri in general despre țările asiatice? Care este experienta voastră ( cei care ați vizitat China, Japonia, India, Coreea de Sud)
    9 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 8 ore

anonim_4396 întreabă:

Cum ar fi să ieși cu un tip care îți spune direct ce-i trece prin cap? Te-ai lăsa convinsă sau ai fugi în alte galaxii?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.172
  • Întrebări: 3.951.031
  • Răspunsuri: 17.639.505
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 45 minute
Ce zici de un quiz?
Skins

Skins

Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.878 Adolescenţi
  • 55.503 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.674 Auto & Moto
  • 144.201 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.964 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.815 Conversaţii