Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 16 Noiembrie 2025 sunt:
Acum o saptamana la mine in cartier au dat foc la cauciucuri..si practic dupa cateva zile am fost si eu acolo si am cazut fix printre cauciucuri..si mi s- au murdarit adidasii si nu se mai ia...? (mai mult)
am o pereche de blugi albi si as vrea sa ii fac negri sau albastri, cum as putea sa ii fac? Am citit undeva ca daca bagi blugi negri decolorati in vopsea neagra acestea o sa isi recapete culoarea,...? (mai mult)
Salut, eu nu mananc dulciuri prea des..azi am mancat fineti si dupa 2 felii deja nu stiu imi venea putin greata, simteam ca e prea dulce, oare de ce mi se intampla asta? Nu o fi corpul obisnuit cu ele?...? (mai mult)
Lambriul de la scoala( este plastic colorat dar in fine) este murdar de pix, stilou, creion etc. Cu ce as putea sa-l curat? Multumesc!
fasolea se încreţeşte când o fierbi?
Imi puteti recomanda un mic dejun sanatos si plin de vitamine? Ce alimente sa consum?
În ce magazine găsesc cacao organică?
Dati-mi exemple va rog de mic dejunuri pentru persoane care merg la sala. De preferat fara oua fierte sau prajeli
Cum se poate curata un penar de urma unui stilou?
Voua ce pizza va place de la pizza hut? Am mancat de 3 ori la ei si nu am nimerit bun. Ideea este ca ma uit in meniu ca vita la poarta noua. Vad ca ceilalti isi comanda chestii care arata bine dar cand...? (mai mult)
Am 14 ani si fumez 2- 3 tigari cu bila Winston! Mda am gastrita dar de cand fumez nu ma mai doare nimic si fumez de 3- 4 luni nu am nimic. Intrebarea este : Winston cu bila este o tigare tare? Oricum prefer...? (mai mult)
De obicei sunt in graba. Nu am timp sa manac la masa de pranz. De obicei incerc sa trec pe la lidl, dar nu stiu ce sa imi iau ca sa mananc ceva repede, dar sa ma tina cateva ore. Nu imi plac ce...? (mai mult)
Are ceva daca mănânci faina expirata? Nu are semne care sa o facă sa arate ciudat, e adevărat e de foarte mult timp dar arata bine. Am pus din greșeală în aluatul de pizza și plus de asta e faina...? (mai mult)
Ce părere aveți despre croitoriile din Iulius? Calitatea si prețul ma interesează in comparație cu croitoriile normale
Cum se poate scoate superglue de pe haine?
Voi ce mancati dimineata? Am nevoie de cateva idei de preparate rapide pe care sa le mananc inainte sa merg la scoala.
Salut TPU,de la un timp îmi tot apar buburuze prin casă și chiar dacă le distrug apar altele, ce pot face să nu mai apară?
Hey! Am pus din greseala acuarela (putina) pe ghiozdan si nu stiu cum sa o scot, ma puteti ajuta? DAU FUNDITA!
Salut.Aveti o idee cum pot indeparta niste pete, mai precis urme de la un deo antiperspirant? Am purtat acel tricou, din pacate, de cateva ori, am platit ceva bani pe el, iar acum acele urme albe de pe...? (mai mult)
Am facut aseara un cheesecake la cuptor si mi-am dat seama acum ca nu este copt. Am respectat cu sfintenie reteta, timpul si gradele. Nu stiu ce sa fac. Il mai pot baga la cuptor? FUNDA
Buna, astazi la scoala o colega mi-a murdarit tricoul de marker permanent negru,ce pot sa fac pentru a scoate pata? (in caz ca va ajuta, tricoul este alb)
Astazi un coleg idiot mi-a murdarit adidasii de fotbal cu pasta de pix. Am incercat sa inlatur mazgaleala cu spirt, cif si nu merge :/. Cineva are o idee mai buna? Dau funda multumesc!
Am varsat pe jos ceva urat mai exact saramura de peste si nu stiu cum sa curat rapid si sa scot mirosul! Va rog
Vreau sa incerc pentru prima data sa mananc sushi dar nu stiu de care sa comand... vreau sa comand de doua feluri. Veniti va rog cu niste propuneri.
Va rog sa ma ajutati cu o idee de cadou. Socrii mei fac 34 ani de casnicie. Din pacate am doar 2 zile la dispozitie. Ceva idei?
Buna Seara. Am o intrebare. Cine este pocait, cum se simte? Cum e viata dupa ce ai facut o schimbare noua?
Dacă am incaltaminte cu o mărime mai mare, pot sa ii fac ceva sa o mai strang putin? Pur si simplu imi iese din picior cand merg
Ce parere aveti de scoici, midii sunt bune la gust? Merita sa iau? Si o reteta. Multumesc
Câtă ciocolată amăruie ar trebui sa mâncăm pe zi?
Cine îmi poate recomanda o băutură pentru femei de calitate? ( Un lichior ceva) am nevoie pentru la locul de munca pentru a servi colegele ). Scuzați categoria. Mulțumesc frumos Dau...? (mai mult)
Cum pot scoate pasta corectoare de pe sticla de la ochelari?
Vreau sa ma lamuresc in legatura cu urmatoarea intrebare. Spaghetele bollognese sunt fast food? Sunt sanatoase? Ma refer la cele de la restaurant.
Buna, am doua tricouri adidas albe originale, cand le port dupa o zi se ingalbenesc in zona gatului, ma spal des si dupa ce spal tricourile tot se ingalbenesc la gat, le- am tinut in ace si tot se ...? (mai mult)
Merge plantat porumbul de floricele în pământ?
Ati consumat vreodata miere de mana (padure)? Ce gust are fata de mierea obisnuita? Recomandati mierea de la padurile de conifere sau de la padurile de foioase? Ce beneficii ati avut de pe urma ei? Stiu...? (mai mult)
ma puteti ajuta si pe mine cu o reteta de ice coffee, as vrea sa beau dimineata cand plec la facultate si va intreb daca pot sa fac cafeaua cu o seara inainte, pentru ca nu am timp dimineata...? (mai mult)
Salut, am cumpărat recent o pereche de teniși si sunt puțin largi, în parti nu in varf, sunt dintr-un material elastic. Cum as putea sa ii mai stramtez?
Mi- am cumparat de pe net un hanorac cu câteva mărimi mai mare din greseala. Se poate face ceva sa fie mai mic? Ma refer sa il bag in apa sau ceva sa fie mai mic sau sa il cos cumva sa fie mai mic? Ca...? (mai mult)
Voi cum faceti cafeaua la ibric? Eu nu am făcut niciodată, nici nu beau cafea pentru ca îmi face foarte rău, dar vreau sa fac Tiramisu și am luat cafea decofeinizata. Dacă am nevoie de vreo 300...? (mai mult)
As vrea retete de sosuri pentru friptura, cea mai buna reteta primeste funda.
Dacă folosesc vopsea de oua pe post de colorant alimentar... Adică sa îl pun în mâncare. Are ceva?
Mi- am comandat o bluză, doar că mi- am luat mărimea M. Eu port în general XS, îmi plăcea mult culoarea şi modelul şi am zis să mi- o iau. Doar că se vede că mi- e mare, aveți idee...? (mai mult)
Care este diferenta dintre ciorba si supa? :-?
Merge aluatul de gogosi lasat la crescut/dospit peste noapte?
Vreun an nu am stat acasa si cand m-am intors dulapul meu este plin de fecale de soareci. Cu ce sa il curat? Incaltamintea in care este aceeasi mizerie mai poate fi folosita daca o dau cuiva?
Am cumparat un sos pentru paste la borcan bolognese. Va rog spuneti-mi cum sa fac pastele? Banuiesc ca trebuie gatit acel sos.
Buna, am o mica întrebare, deci am doua masini de tocat carne, un frigider si o masina de spalat toate stricate. Unde as putea sa le duc pentru ca nu mai vreau sa le tin pe langa casa, adica stiti...? (mai mult)
Am 13 ani si sunt o mare fana a cerealelor cu lapte(mananc aproape in fiecare dimineata). Deocamdata, consum Nestle Cookie Crisp, insa mi- as dori o varianta cu mai putin zahar. Nestle Cheerios...? (mai mult)
Cu ce se poate înlocui laptele praf in batoane de ciocolată de casă? Vă rog să răspundeți repede!
Salata orientala fara maioneza, cu ou fiert, ceapa si masline ingrasa? Bananele ingrasa? Sunca presata cu paine neagra ingrasa? Sucul Lipton, ingrasa? (42 kcal pe 200ml, ceea ce e foarte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
Sandu3 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti