Stie cineva ce suma maxima poti imprumuta de la o banca daca garantezi doar cu polita de asigurare pe viata?
Salut! Cum pot face bani la 14 ani?
Buna seara, vad ca tot mai multă lume se îndreaptă spre investițiile la bursa.Vad pe Instagram multi influenceri gen Bogdan Mocanu sau Zmenta ce promovează diferiți traderi ceea ce ma face sa cred...? (mai mult)
Ca sa poti face un imprumut la banca de vreo 10.000 de euro, trebuie neaparat sa fii titularul unei locuinte (apartament / casa) - proprietate personala?
Buna seara si ajutor... Am muncit in Germania din luna august pana in decembrie la montat schele. Am fost angajat, am avut acte si contract de munca. Din cauza lucrarilor reduse in perioada asta rece,...? (mai mult)
Salut! caut si eu niste idei de afaceri/investitii etc, vr sa incep sa fac bani mai serios. Nu vreau sa fiu "samsar". Multumesc anticipat!
Contractul de vânzare - cumpărare a unui imobil și promisiunea de vânzare-cumpărare se pot face în aceeași zi?
Buna! Am facut un credit in valoare de 25.000 lei anul trecut, cu dorinta de a finanta o afacere. Afacerea nu a mers, banii i- am pierdut si am ramas cu restante la banca in valoare de 1650 lei, asa...? (mai mult)
Cum as putea multiplica o suma de 50.000 de lei (500 de milioane)?
Deci am pus un card în cec bank pay și Trebuie să pun o adresa Mi-am pus adresa mea și o sa vina un plic sau factura acasa? Va rog sa spuneti ca daca văd părinții ????
Deci am intrat in CEC Bank pay si mi-am pus cardul și adresa Intrebarea este daca o sa imi vina un plic acasa? Va rog Ca daca văd parintii
Salut! Dacă cineva de aici a avut sau are cont de G2A, vreau să mă ajute cu ceva! Îmi arată că am marketplace ul suspendat temporat, deci nu cred că e o problemă așa mare, nu? Count ul la...? (mai mult)
Un SRL abia infiintat, care nu a generat niciun profit in cele 2 luni de functionare, plateste vreo taxa pe data de 25 ianuarie? Intrebare doar pentru antreprenori
Salut, pun această întrebare persoanelor care au terminat ase/marketing. E o facultate de viitor? Care sunt sansele sa fii angajat dupa ce o termini inclusiv avand master si pe ce salariu aproximativ?...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, cum sterg un card de credit de pe un cont paypal dezactivat.
Câți robuxi pot bagă de 30 lei?
Buna-ziua, de cateva luni imi trece prin cap sa ma mut singur si eram curios cat costa(la bloc) utilitatile gen gaze, căldură, dusuri, curent si asa mai departe
Îmi puteți da cât mai multe detalii despre PayPal? Dacă pot plăti la magazin prin telefon sau cum trebuie sa procedez? (nu știu absolut nimic despre cum funcționează aplicația) și dacă...? (mai mult)
Cat costa sa faci contract vânzare cumpărare auto?
Am 17 ani jumătate, pot să mă angajez în Germania la abator de carne?
As putea sta 6 luni in chirie cu 1500 euro si pentru mancare? In garsoniera
Bună! Dacă am un cont PayPal și îl asociez cu un card bt, pot merge la banca și sa vad toate transferurile care au fost făcute?
Prin Bt pay pot trimite bani altei persoane care nu are cont la Bt ci la alta banca? Daca imi da Iban si nume.
In ce e mai bine sa iti schimbi banii in euro sau dolari?
Salutare! Socrul meu, a iesit la pensie... A lucrat in Portugalia 10ani. Iar in Romania a lucrat 7 ani. Acum din Romania primeste 50€. Iar din Portugalia primeste 115€. Cineva, m- a cam...? (mai mult)
Cum pot sa imi deblochez contul de paysafe? https://prnt.sc/xan9zu
Salut. Eu sunt Mădălin si am o problema, am niste bani, 500 (euro ) si as dori sa ii schimb si cand am fost la banca nationala au spus ca nu mai schimba, ma puteti ajuta va rog?
As dori sa ma angajez la o patiserie Paul, stie cineva despre această companie niste avantaje si dezavantaje?
Cum plateste o firma salariile pe card? Din moment ce exista limita in acest sens
Tocmai mi-am facut cont de revolut ca sa il folosesc pe onlyfans. Stie cineva care este codul BIC si numele băncii?
Am o intrebare: se vede dacă îți intra bani pe cardul bancar? (de la banca Transilvania) adică dacă x îmi trimite o suma de bani, părinții mei pot merge la banca și sa vadă cati bani mi- au ...? (mai mult)
Salut! Intrebare pentru cei care au folosit/folosesc platforma de trading XTB: castigurile nete rezultate din cumpararea/vinderea de stocuri pe piata SUA sunt sau nu scutite de acel impozit de 10% din ...? (mai mult)
Doresc sa trimit un colet prin Urgent Crargurs maine din Buzau pana intr- o comuna din zona de munte din jud Buzau (60km) aveți idee cât mă costă? Greutatea este de 200grame si cutia este...? (mai mult)
Salut membrii TPU.Acum cateva zile am facut un transfer bancar prin MoneyGram online, transferul a fost facut sambata pentru a plati cat mai repede suma necesara pentru achizitionarea unui produs.Trec...? (mai mult)
Salut, Este adevarata investitia in, ThePirateTrader sau e o înșelătorie? Ati auzit de aceasta platforma de a face bani?
Stie cineva daca onlyfans e legal? Daca achita taxe si tot ce trebuie? Vreau sa imi transfer o suma mai mare acum si nu vreau sa se sesizeze la banca ceva. La BCR am card
As vrea sa stiu ce ar trebui pentru un Credit pana la 60 de mii de euro in Romania pentru un apartament daca muncesc in Anglia? Muncesc cu contract nedeterminat la firma DHL.
Buna ziua ..as vrea sa fac un depozit bancar dar nu am prea multe informatii despre cum se procedează... A facut cineva si imi poate spune cum se procedează și care sunt sansele ca sa imi creasca banii...? (mai mult)
Buna TPU! Am găsit un anunț pe Olx care mi se pare cam ciudat. Este vorba de un iphone7 Red la 500 de lei, telefonul fiind la mana a doua. As vrea sa îl achiziționez dar nu as vrea să îmi iau țeapă....? (mai mult)
Sa zicem ca detii pe un site actiuni la o firma si le vinzi, ce se intampla cu ele, cine le va primi, intre cine vor fi impartite, practic unde se duc acele actiuni?
Ca cineva sa iti bage bani într-un cont ii trebuie codul IBAN dar trebuie sa ii specifici și tot numele? Dacă ai un nume și 2 prenume, ii poți spune numele și doar un prenume din cele 2?
Ma gândesc sa achiziționez o imprimanta bună hârtie foto și sa încep sa developez poze și asa sa pot începe o mica afacere. Măcar pentru câțiva bani de buzunar, care nu strica niciodată. Eu...? (mai mult)
80000 in bani vechi?
Dacă sunt minor și vreau sa îmi fac un card și un cont la BT pot singur sau trebuie sa vina un părinte cu mine?
Daca ai salariu 2100 lei poți să îți faci datorii în banca de 2 miliarde?
Daca obtii venituri de pe Fiverr poti incheia un contract de cesiune a drepturilor de autor? Avand in vedere ca impozitarea drepturilor de autor este foarte avantajoasa.
Ce produse as putea vinde online pentru a beneficia de un mic comision? De unde as putea achizitiona mai întâi, eu, acele produse și cum as putea proceda (le cumpar direct pe numele clientului, produsul...? (mai mult)
Hello! Ce credeți ca aș putea vinde pe internet ca să fac un mic profit? *fără măscărici*
Am bagat intr- un aparat selfpay 100 de lei, mi- am incarcat telefonul si mi- a ramas 67 de lei pe un bon. Mi- am facut bon pe aplicatia selfpay si acolo imi arata banii, insa bonul l- am pierdut. Pot...? (mai mult)
Cum se cheamă cardul bancar pe care îți întra salariul sau cu care plătești abonamente gen Netflix sau facturile prin aplicații? Mastercard, Visa? Card de debit sau card de credit? Mulțumesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
MaximAnaMaria întreabă:
octav005 întreabă:
ElyBI întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!