Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Vreau si eu sa cresc un pom fructifer in casa, ceva mai exotic. (nu mar, par sau allti pomi care se intilnesc destul de des pe la noi) Ma gandeam la un lamai dar el da roada foarte greu(cred ca vreo ...? (mai mult)
Știe cineva cat ma costa procedurile de branșare la utilități (apa, gaz, curent) la casa noua?
Buna azi am deschis pui de closca ei au o luna si am observat ca closca deja incepe sa le dea cu ciocul in cap ce trebuie sa fac ca sa nu ii lase asa de repede
Vreau sa imi cumpar un labrador. De cate sapt/luni ar trebui sa il iau? Am gasit de 2 luni dar nu e prea mare. Vreau niste sfaturi.
Cine imi poate spune cate ceva despre cainii labradori. Poti sa ii tin in cusca afara?(deoarece mamei nu ii plac cainii in casa) Trebuie sa le dau cereale de caini? Cate vaccinuri ii trebuiesc...? (mai mult)
In decursul ultimelor 3- 4 zile am gasit vreo 2- 3 gongi din acelea de canalizare, negre, in casa, imi poate recomanda cineva o solutie foarte foarte eficienta impotriva lor? Care le va elimina...? (mai mult)
Heyy TPU! Anul acesta am de făcut insectar si am nevoie de inspirații la insecte. Am prins vreo 14 din 20 deja si nupot prinde nici cum fluturele alb al verzei( fluturele ala alb de care știe toată...? (mai mult)
Idei de decorat camera mea? Sunt fata,.am 13 ani.
Ce uși din lemn sunt foarte scumpe și moderne?(ce fel de lemn?
Am o problema cu centrala ( ferroli divacondens f24/f28) prin condensare - este noua, nu are decat 3 saptamani. este in garantie, Si pierde presiune. in 12- 24 ore maxim scade la zero, da eroare F37...? (mai mult)
Am un frigider A+ Arctic, acum cateva zile s- a luat curentul si de 3- 4 zile nu am avut curent electric, acum cand am bagat in priza frigiderul lumina lui sa functioneaza dar nu se raceste, temperatura...? (mai mult)
Hei TPU am o intrebare cositoarea proseries 750 merge la motocultorul Dac 6500?
Heii TPU! Este corect să pui adeziv pe rigips? Vă rog dacă se poate un răspuns rapid...
Din experiența cuiva care are sau a avut centrala termicã pe GPL as vrea sã stiu un cost aproximativ pe iarnă. Casa are aproximativ 70 de metri pătrati, inaltimea camerelor undeva pe la 2.3 metri,...? (mai mult)
Cum se intrerupe curentul la bloc? Stau aici in chirie si s- a ars becul de la baie, nu vreau sa pun mana deoarece a facut si scurt.Propietarul nu raspunde la telefon si nici sa stau fara bec...? (mai mult)
Peste polistiren estrudat se poate pune linoleu. Polistirolul este de 5cm deja l-am pus. Va multumesc
Unde pot vedea cum arata frunza la fag (padure n-am)
este prima oară când postez o întrebare aici și sper să mă ajutați *scuzați categoria* Vreau să mă mut undeva în Palm Springs California, sunt interesată să cumpăr un apartament...? (mai mult)
Salu TPU! Am o mare problema.Bunica mea are un catelusa pe care a gasit- o la tara si a adus- o in curte. Cand intru eu in curte sare, se agata de mine. Am incercat sa o dresez, dar nu ma asculta. Am...? (mai mult)
Cate kg are 1m3 marmura bucati nu bloc?
Salut pisicul meu are o capusa la ureche si e moarta. Cum sa o scot?
Am o camera la tara de renovat de la caramida adica sa decojesc peretii si sa tencuiesc si as vrea sa stiu care sunt materialele care imi trebuiesc ma refer la glet care cum e si as vrea sa ...? (mai mult)
Am o iepuroaica am dat-o la iepuroi acum 2 saptamani si acum nu ma pot apropia de ea ca e agresiva. Oare este afata de este agresiva?
Stie cineva ce floare este aceasta? Am cules-o din Grecia. https://4.bp.blogspot.com/-4J2hZrX4bko/T3gxfjxohAI/AAAAAAAAOh8/69r3o2Qcaqc/s640/IMG_6506.JPG Ofer fundita.
stiu ca pare putin stupid, am gasit o cutie de ness ratacita prin dulapul de la bucatarie si sa zic ca am baut 2 saptamani in fiecare zi ness facut din acea cutie, insa tocmai astazi am observat...? (mai mult)
As dori sa aflu in ce situatii nu intra apa rece in boiler, deoarece nu se aude nimic in momentul conectarii la tensiune, iar la chiuveta apa curge cu presiune.Am un boiler electric nou...? (mai mult)
Se poate face piure-ul și fără lapte?
ce parere aveti de zilele acestea de iarna in aprilie? Vor afecta pomii-roadele lor temperaturile acestea si zapada?
Heii Nu știu ce să cred În camera in care dorm noaptea pocnesc/trosnesc destul de tare dulapurile masa geamul și parchetul Și uneori se aud pași O dată a căzut din pod un lemn Si s- a auzit...? (mai mult)
Stau intr- un apartament de 3 camere cu 2 bai, una de, , serviciu" si una clasica. Aia de serviciu e de 1/2 m patrati si pentru ca nu are fereastra are un ventilator/aerisitor electric. Acesta a inceput...? (mai mult)
Cat de eficiente sunt masinile de spalat vase? Curata intr-adevar ca la spalatul manual? Consuma la fel de mult ca o masina de spalat rufe(curent, apa)?
Are ceva daca învelesc varful copacului in saci menajeri? Vreau sa ii protejez de bruma si ninsoarea care urmează sa vina. Copacii au 2 ani si foarte multi au floare.
Cand se puna rasadurile in gradina? De la ce data este indicat sa pun rasadurile (Rosii, Ardei, Gogosari etc)?
Ce demersuri trebuie făcute pentru a demola o casa veche bătrânească care cât nu cade? Cât mai multe detalii.
Ce adeziv sa folosesc pentru gresia de pe terasa exterioara? Nu vreau sa am surprize si sa se dezlipeasca
Prin ce locuri as putea gasi pietre negre, sa nu fie ascutite?
As vrea niste nnume de chiuhuahua baiat!
Salut.Eu acasa am in fantana un hidrofor care alimenteaza cu apa baia si bucataria, problema e ca de la un timp nu mai merge deloc apa calda ci doar apa rece, de ce? e din cauza hidroforul sau a boilerului?...? (mai mult)
Pai...am comandat sambata ceva de pe site- ul Media Galaxy...cum au fost sarbatorile Pascale doar astazi am primit mesaj ..Si aici vin intrebarile: 1.De ce in mesaj scrie comanda ALTEX cand eu am comandat...? (mai mult)
Daca sunt mici picaturi de apa langa teava de calorifer care o fi cauza?
Pui de gaina dupa ce ies din ou pot sa ii las afara cu closca imediat sub un acoperis si cu un covor mai gros pe jos ca sa nu le fie frigsintem in 18 aprilie 2017
Ce jucării aș putea confecționa pentru porcușori de guineea?
Daca am fazani pe care i-am crescut eu (am cumparat oua,dar nu am primit nici bon, nimic) se poate intampla ceva de genu sa primesc amenda sau altceva? funda celui mai bun raspuns
Am o camera de 10mp, si vreau sa stiu cea mai eficienta metoda de racire/incalzire a camerei! Multumesc anticipat!
Miine voi pleca intr- o excursie ce va dura mult timp, asa ca vreau sa- mi fac niste tartine. Ingrediente pe care le am pentru tartine : castraveti, rosii, ridichi, cascaval, piept de pui (...? (mai mult)
Hei, TPU! Stiti cumva daca ies petele de iarba de pe hainele albe?
Am blota f inalta de 2, 80 m- am plantat vita de vie si moldova si arcadia si codreanca si lidi si mai sa vad ce este si cu muscatul de polski ca e inca mic in urma iernii trecute mi- a digerat coardele...? (mai mult)
Buna cine a plantat kivi la bolta de vreo 2-3 m inaltime? exista soi care sa se ridice la bolta si sa fie rezistent la ger minus 25-30 grade?
De ce asa zisele "fantome" care se intalnesc cu oamenii sunt agresive? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cum se numeste aceasta priza? http://www.misiuneacasa.ro/forum/attachment.php?attachmentid=59634&d=1321567374 caut ceva asemanator dar sa aiba si pentru cablu tv. Deci O priza asa dar sa fie pentru internet,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogd?nel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!