TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
Cris1235
în 23 August 2019 | Cris1235 întreabă:

Salut. Știți cât costă o sterilizare la pisică și dacă afectează într- un fel animalul? Am o pisică de 1 an jumătate și îmi face pui de 2- 3 ori pe an, am deja 6 pisici (am dat 3 unor prieteni,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Daaaanaaa
în 23 August 2019 | Daaaanaaa întreabă:

am o pisica gestanta dar nu prea stiu cand trebuie sa nasca, deja are o burtica foarte mare si rotunda. In ultimele zile au aparut niste schimbari in comportamentul ei : - merge din loc in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariaaaaaaa07
în 23 August 2019 | Mariaaaaaaa07 întreabă:

Ieri i-am luat puii pisicii si azi i s-au umflat glandele mamare. E cazul sa merg la doctor cu ea sau o sa isi revina?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 August 2019 |

Hei! Eu in septembrie plec in Anglia (ma mut) si am o problema. Acum jumatate de an sau ceva de genu mi- am luat un catel (bulldog francez) dar atunci nu stiam ca urmeaza sa luam decizia asta de a ne muta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Vikaa
în 23 August 2019 | Vikaa întreabă:

Scriu cu lacrimi in ochi si simt ca mor. Voi cum ati trecut peste moartea animalului vostru de companie? N- am plans atata nici cand a murit bunicul meu, mi- a murit pisica in aceasta dimineata...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
aXy99
în 23 August 2019 | aXy99 întreabă:

Https://www.facebook.com/jhonkim.jhonkim.1/videos/490796838392788/ Aveti idee ce rasa este pisica din videoclip? Seamana cu cea bengaleza, dar nu prea. Mai degraba seamana cu o felina salbatica.

2
Răspunde Raportează
Amalia0024
în 23 August 2019 | Amalia0024 întreabă:

Imi doresc de mult timp sa înființez o trupa, însă nu am găsit persoane cu care sa fac aceasta trupa :( Vreau sa fie o trupa doar cu soliști vocali, de preferat sa fie fete si sa fie din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
acerr
în 23 August 2019 | acerr întreabă:

Aveti pisici? Cum procedati cu hrana? Le dati de 2x la zi sau de 3x le lasati un bol plin? Sa manance cat vor si la orice ora sau aveti o rutina?

6
Răspunde Raportează
Mariusflorin2341
în 22 August 2019 | Mariusflorin2341 întreabă:

Cat trebuie sa las clatitele in tigaie? Gen la cat timp trebuie sa le intorc iar apoi cand le- am intors cat sa le mai tin? Am gasit o reteta pe internet in care trebuia sa pun 1 l de lapte, 300 de grame...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mataco
în 22 August 2019 | Mataco întreabă:

Am nevoie de rase de caini care pot trai la bloc.

3
Răspunde Raportează
Mataco
în 22 August 2019 | Mataco întreabă:

As vrea sa imi iau un Golden Retriever, dar stau in apartament. Apartamentul este destul de spatios.Este buna alegerea mea?

2
Răspunde Raportează
Marius444444
în 22 August 2019 | Marius444444 întreabă:

Salut, acum un an si ceva mi- am cumparat hamsteri ( fete amandoua ) si le tineam pe amandoua in custi separate pentru ca se bateau. De cateva saptamani una din ele nu mai facea pipi si era umflata si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Kassandra2
în 22 August 2019 | Kassandra2 întreabă:

Am de 3 luni o pereche de perusi. Pana acum totul a fost bine si frumos, se intelegeau bine, se jucau, se pupau, acum masculul a inceput sa o respinga pe femela, ea vine la el sa caute joaca,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SporeBox
în 21 August 2019 | SporeBox întreabă:

Ce parere aveti de mountain bike- uri? Vara viitoare vreau sa imi iau o bicicleta si m- am gandit la mountain bike. Este buna si pentru cartier? Eu sunt dintr- o zona unde nu este asfalt si ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 August 2019 |

Pot sa ma duc la vanatoare daca nu sunt vanator profesionist? Am nevoie de autorizatie?

3
Răspunde Raportează
Rossa8807
în 21 August 2019 | Rossa8807 întreabă:

Buna, mai exact pentru ce sa face primul vaccin la catelusi? La ce ajuta vaccinul?

4
Răspunde Raportează
DragosFTW23
în 21 August 2019 | DragosFTW23 întreabă:

Stie cineva dacă o pisică poate muri de la rinotraheita? Este boala aceea care provoacă scurgerea unui lichid alb-galbui prin nasul animalului.

4
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 20 August 2019 | Katyk3229 întreabă:

am o mica intrebare, de ce temperatura corporală a pisicii mele a scazut la 37, 8 tin sa spun ca e gestanta si e aproape de a naste. Stiu ca temperatura normala e 39, am un cunoscut care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonima76
în 20 August 2019 | Anonima76 întreabă:

Buna, TPU! De cateva zile, motanul meu (6 luni are) nu mai mananca, dar bea apa regulat, cum o facea inainte. Pana azi, el era vioi, se juca, torcea, statea cu mine, era oarecum ok, se comporta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bonny04
în 20 August 2019 | Bonny04 întreabă:

Am de o lună si ceva o pisica de rasa British. Pisica are 3 luni. Stăpânul de unde am luat- o mi- a zis ca e invatata la litieră doar ca fara nisip, litiera goală. Am adus- o acasa si a facut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonimopt
în 20 August 2019 | Anonimopt întreabă:

Saluuut! La cate luni oua găinile outoare? Mulțumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
denisQ00
în 20 August 2019 | denisQ00 întreabă:

As dori sa-mi cumpar o catelusa si sa o sterilizez dar vreau sa stiu, daca o sterilizez o sa mai vina caini la ea?

6
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 19 August 2019 | TomyBrave2019 întreabă:

Am o întrebare mai ciudată dar și lungă dar m- aș bucura să citiți și răspundeți! (Scuzați eventualele greșeli pentru că mă grăbesc). Mă aștept la răspunsuri serioase fară troll...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
SporeBox
în 19 August 2019 | SporeBox întreabă:

Vara viitoare as vrea sa imi iau o bicicleta. E un model anume mai bun sau merge orice? As vrea ceva rapid si sa urce repede pantele/coastele.

9
Răspunde Raportează
Domexd
în 19 August 2019 | Domexd întreabă:

E ciudat că sunt pasionat de tot ce tine de transportul in comun.Autobuze, tramvaie, microbuze, maxi taxi? Chiar și jocurile pe care le joc sunt cu autobuze, microbuze etc. Multi nu înțeleg pasiunea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Bubu1203
în 19 August 2019 | Bubu1203 întreabă:

Buna seara, tocmai ne- am intors de la veterinar si desi am tot protestat ca ceva nu este bine acesta m- a expediat din cabinet repetand ca totul este bine, este doar putin speriata. Am o perusica, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 19 August 2019 | Katyk3229 întreabă:

deci cum ai putea sa- ti dai seama ca o pisica gestanta e in travaliu sau niște semne prin care ai putea sa- ti dai seama? Doresc sa- mi răspundă și cei care au mai avut pisici gestante ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Doarunaltutilizator
în 19 August 2019 | Doarunaltutilizator întreabă:

Bunica mea are un caine(fata- 5ani)hybrid, mai exact tatăl era caucazian și mama ei carpatin, nu a făcut pui, înainte era mai jucăușa cu cei pe care ii știa, alerga mult, latra mai des dar de prin...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
qwertylovet
în 19 August 2019 | qwertylovet întreabă:

Salut, am si eu un caine Labrador si in carnetul lui de sănătate nu este mentionat faptul ca apartine unei rase pure, desi parintii lui erau puri, dar au murit. Pot face cumva sa il treaca in carnetul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lowraaa
în 19 August 2019 | Lowraaa întreabă:

Buna :) acum cateva saptamani am gasit mai multi pisici abandonati langa o ghena de gunoi din apropiere. Pareau foarte mici, o luna maxim. Le- am adus mancare si am zis ca ma intorc de dimineata sa vad...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Anonimopt
în 18 August 2019 | Anonimopt întreabă:

Am o pereche de papagali Nimfa. Masculul de un an și câteva luni și femela de aproximativ 2 ani. Nu s- au împerecheat niciodată! Îmi doresc extrem de mult sa am pui. Mă puteți ajuta? Cuibul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mataco
în 18 August 2019 | Mataco întreabă:

Azi mi-am luat un gerbil,nu ma lasa sa il iau in mana, e normal?

2
Răspunde Raportează
Bonny04
în 18 August 2019 | Bonny04 întreabă:

Salutare. Am de o lună si ceva o pisica. De mai demult am si un papagal perus. Credeam ca pisica se va impaca cu perusul insa m- am înșelat. Nu ii place deloc de el si il hîrîie tot timpul. Iar cand...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 18 August 2019 | Katyk3229 întreabă:

Cum se comporta o pisica atunci cand este gata sa fete? Gen, cum iti dai seama ca va intra in travaliu? Pisica mea a inceput sa gafaie azi si sa tolaneasca ca si cum ar fi intrat in trvaliu dupa care ...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
liviunm
în 18 August 2019 | liviunm întreabă:

am o pisica e sterilizata, deparazitata si o tin la bloc. Vreau sa zic ca de la un timp noaptea nu sta deloc cuminte, fuge toata casa, urca pe dulapuri, masa, oare sa aiba ceva?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2019 |

Poate sa moara o pisica care a mancat un soarece care la randul ei a mancat pastile sa moara...

2
Răspunde Raportează
Afsdghvcs
în 17 August 2019 | Afsdghvcs întreabă:

Hei TPU, de la ce varsta e cel mai bine sa spal cainele? Are ceva daca are o luna si ceva si trebuie sampon obligatoriu pentru catei mici sau doar sa fie de catei?

5
Răspunde Raportează
Iuliaan
în 17 August 2019 | Iuliaan întreabă:

De ce cainele meu vomita din 30 in 30 minute alb? Tin sa precizez ca el bea doar apa si nu are niciun chef de nimic

8
Răspunde Raportează
mariusalex2019
în 17 August 2019 | mariusalex2019 întreabă:

Cat este un caine de rasa pura gen de ex. husky sau dalmatian? Pe olx vad 800 pe site special de caini este 1.400...

1
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 16 August 2019 | Katyk3229 întreabă:

am o intrebare, am citit odată că dacă nasul la pisici e rece temperatura ei corporală ei mai jos de 37, 8⁰ dar temperatura ei normala e 39. Eu am două pisici, un motan și o pisică,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Aliiiiiina12345678
în 16 August 2019 | Aliiiiiina12345678 întreabă:

Buna, la Aqua parca in Căciulata te lasa sa intri cu câinele? Nu la hotel, la Aqua parca!

3
Răspunde Raportează
Help1234Help
în 16 August 2019 | Help1234Help întreabă:

Am si eu o intrebare.Este bine dacă un cățeluș de 6 ani bichon a mâncat un os de pui? Am auzit ca oasele puiului de la magazin sunt nepericuloase pentru căței.Sau cele de la tara? Nu stiu ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cristinutza20003
în 16 August 2019 | cristinutza20003 întreabă:

Buna, am o broasca testoasa ce am cumparat- o ieri si i- am pus in apa in acvariu si in tot. Dar nu stiu cum sa fac cu temperatura sa fie intre 26 si 28 cu incalzitorul. Ca incalzitorul nu se inchide ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
UserName250000
în 15 August 2019 | UserName250000 întreabă:

NU mai suport cainele meu, azi dupa- amiaza am gasit pipi de la cainele meu in pat la mine, iar acum a mai facut odata, l- am batut sa inteleaga si m- a muscat la incheietura atat de rau incat sangele...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Wolf1kalal
în 15 August 2019 | Wolf1kalal întreabă:

Salut. Ce animal de companie imi recomandati? Cerinte: Sa nu roada cabluri; Sa nu raneasca; Sa fie jucaus; Sa nu faca mereu nevoile. Dau funda

4
Răspunde Raportează
Rossa8807
în 15 August 2019 | Rossa8807 întreabă:

Buna stie cineva cat costa primul vaccin pentru cățeluși?

2
Răspunde Raportează
Pe_Viata_Anonim_1994
în 15 August 2019 | Pe_Viata_Anonim_1994 întreabă:

Hei.Pisica mea dupa ce mananca incepe sa "sape " in jurul farfuriutei.Stiti cumva de ce?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 August 2019 |

Recent cateaua mea a inceput sa planga si sa schelalaie foarte des, are intre 6 si 8 ani, este maidaneza, am luat-o acum 5 ani si nu a mai facut asa niciodata, care credeti ca este problema?

5
Răspunde Raportează
Wolf1kalal
în 15 August 2019 | Wolf1kalal întreabă:

Parintii mei imi zic mereu ca il vor da pe PUFFY (catelul meu de 3 luni). Ce pot face ca sa il dresez cu "baia"?

1
Răspunde Raportează
Lord2010000
în 15 August 2019 | Lord2010000 întreabă:

Am o pisica în vârstă de 5 luni și am o problema... În fiecare dimineață de câteva zile încoace ma trezește la 5 dimineața și deja nu mai suport, apa are, mâncare are, litiera...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LpFlori
    trimisă pe 21 Noiembrie

LpFlori întreabă:

Bună ziua. Eu și soțul meu, tineri fiind, am dori să avem un venit în plus, și am vrea să facem o mică afacere sau un proiect, ceva, și nu știm de unde să începem, sau ce fel de afacere/...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Furnicuta000
    trimisă acum 6 ore

Furnicuta000 întreabă:

M- am trezit ca sunt pe reteaua DIGI. Mai nou cica DIGI a cumparat numerele de telefon Telekom care sunt pe cartela prepay si mi- au blocat accesul in aplicatia Telekom de unde incarcam lunar cu 5 euro...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă pe 21 Noiembrie

justnme04 întreabă:

Ce se poate intampla daca las un bec aprins 72 de ore?
    15 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 11 ore

Ion1989 întreabă:

Merita sa cumperi hdd- uri de cu multi tb? Sau ssd- uri? Am vazut ca exista hdd- uri de 30 de tb la preturi de 4000 de lei? 30 de tb, din care 1tb inseamna 1000gb, mie mi se pare un pret cam exagerat...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.899
  • Întrebări: 3.953.363
  • Răspunsuri: 17.655.575
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre fructe

Curiozitati despre fructe

Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.579 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.825 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.065 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.167 Conversaţii