TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Parenting

Parenting

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iommix
în 3 Mai 2024 | Iommix întreabă:

De la ce vârstă credeți că este în regulă pentru o fată să se îmbrace la modă : bluze scurte cu vedere la buric, pantaloni de piele și unghi?

7
Răspunde Raportează
Iommix

Cum ați fost pedepsiți de părinți?

3
Răspunde Raportează
Iommix

Voi ați fost pedepsiți de părinți vreodată?

2
Răspunde Raportează
MistarGoGu
în 25 Aprilie 2024 | MistarGoGu întreabă:

Matusa - mea folosea pentru fiica ei între 3 si 6 ani sistemul cu buline rosii / verzi pentru faptele bune sau rele *( verde = bune, rosii = rele ) La sfarsit de saptamana, Vineri ...? (mai mult)

35
Răspunde Raportează
Andra589
în 1 Aprilie 2024 | Andra589 întreabă:

Am o fetiță are 2 luni, de când am născut simt că nu mă pot apropia de ea cand ea plânge, îi zic soțului meu sa o ia de lângă mine. Mi- e frica ca să nu fiu în depresie post natală simt...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MistarGoGu
în 1 Aprilie 2024 | MistarGoGu întreabă:

Sondaj. Cu CAT timp inainte spuneti copilului dvs. Ca trebuie sa facă o injecție *( vaccin / tratament mai lung )? Cum distrageti atenția de la " Monstrul de AC "? Cum calmati...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Augustin220
în 18 Martie 2024 | Augustin220 întreabă:

Am nevoie de ajutor cu ceva TPU. Tatal meu m- a terorizat mental si am probleme mentale, am tulburari de somn, am caderi nervoase care se cauzeaza la persoane cu afectiuni mentale etc. si vreau sa ma...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
BillGhet
în 15 Martie 2024 | BillGhet întreabă:

Bună TPU! Am o mica mare problema, știe cineva cum scap de tărzănei

2
Răspunde Raportează
Diana2407
în 27 Februarie 2024 | Diana2407 întreabă:

Bună. Am nevoie de puțin ajutor din partea părinților care sunt din Craiova și și- au dus copii la creșă. In mai trebuie să mă întorc la muncă și nu am cu cine îl lasa pe cel mic. As ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Carmen33rebecca
în 19 Februarie 2024 | Carmen33rebecca întreabă:

Bună! Sunt buni biscuiții hipp organic babby's biscuit pentru bebeluși? Pe ei scrie că, conține gluten* totul bio și organic... Bebelușa are 5 luni jumate…mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Februarie 2024 |

Buna ziua! Exista vreo lege scrisă care să ne oblige sa aducem scolii acte care sa demonstreze că copilul are sau nu are probleme de natura comportomentala, psihică sau de orice fel? Participarea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ella95bt
în 31 Ianuarie 2024 | Ella95bt întreabă:

Salut! Am apelat aici fiindcă sunt oarecum, speriata. Am aflat de o săptămână ca am colul uterin de 2, 54- 2, 55 cm. Fiind insarcinata in 21 de saptamani. Controlul făcut, a fost din cauza ca,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
mODIN
în 31 Ianuarie 2024 | mODIN întreabă:

In ce fel crezi ca au gresit parintii tai cand te-au crescut?

3
Răspunde Raportează
Cineva14567700
în 25 Ianuarie 2024 | Cineva14567700 întreabă:

Bună, TPU! Am o întrebare, la ce vârstă v- ati lasa copiii la mare/ la ce vârstă i- ati lăsat sa meargă cu prietenii? Fără niciun adult, doar cu grupul ei/lui de prieteni? Am o fiica în vârstă...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Alexandruchirit
în 24 Ianuarie 2024 | Alexandruchirit întreabă:

Salut TPU! Copilul meu doarme 7 ore pe noapte, este de ajuns? El are si niste probleme, nu prea poate sa doarma

4
Răspunde Raportează
Medeea15
în 22 Ianuarie 2024 | Medeea15 întreabă:

Buna! Am nevoie de niște idei de nume de baieti care sa mearga cu Gheorghe! Ma puteți ajuta?????????‍♀️

2
Răspunde Raportează
Roxana210198
în 20 Ianuarie 2024 | Roxana210198 întreabă:

La o bază isofix 360 grade se poate pune orice scoica? Știți cărucioare 3 în 1 a căror scoica potrivește cu baza isofix 360? Dacă da, îmi puteți lăsa link vă rog? Mulțumesc

1
Răspunde Raportează
Oanamaria233
în 16 Ianuarie 2024 | Oanamaria233 întreabă:

Buna, sunt la prima sarcina și deja am simțit mișcările bebelușului la 18+ 4, observ ca se zice ca femeile la prima sarcina simt mai târziu și pe bebe îl simt doar pe partea stânga, când stau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
KadarEva
Întrebare recomandată în 15 Ianuarie 2024 | KadarEva întreabă:

Bună seara! Am o fata de 14 ani.Se droghează de un an, tot de atunci nu merge nici la școală. Refuza orice ajutor.Ii place viața asta.Umbla cu băieți de peste 18 ani.Ce as putea sa fac sa nu rămână...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
katoki
în 15 Ianuarie 2024 | katoki întreabă:

Salutare. Șeful m- a invitat la cumatrie (o va face într- un restaurant din Chișinău). Eu am refuzat invitatia, însă stau cu întrebarea, dacă ar trebui să- i ofer ceva bani și dacă da, ce...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alexandruchirit
în 14 Ianuarie 2024 | Alexandruchirit întreabă:

Salut TPU! Fiul meu are o chestie mai ciudat, mai exact el uneori se culca devreme si se trezeste pe la 07:15 in timpul scolii si in alte seri se culca foarte tarziu, nu ii este somn si de obicei adoarme...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexandruchirit
Întrebare recomandată în 11 Ianuarie 2024 | Alexandruchirit întreabă:

Salut! Fiul meu de 11 ani doarme in timpul scolii pe la 22:30 si se trezeste la 07:15, este bine ca el sa doarma atat sau trebuie si mai mult?

6
Răspunde Raportează
Mlk2023
în 6 Ianuarie 2024 | Mlk2023 întreabă:

Ce părere aveți de acest blog care aduce argumente, zic eu, serioase împotriva natalității: https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/10/incendiul-din-clubul-colectiv-un.html ?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Ianuarie 2024 |

La ce vârstă ar trebui sa aibă un copil un smartphone?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Decembrie 2023 |

Care sunt consecințele expunerii la ecrane a copiilor mici( care nu am împlinit nici un an).O grămadă de părinți le pun copiiilor de 9- 10 luni tableta în fața ca să mănânce! Unii doctori spun...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MarianaMataselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
în 28 Decembrie 2023 | MarianaMataselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa întreabă:

Buna ziua acum 3 săptămâni am fost la ecografie de sarcina acolo aveam 5 săptămâni si 6 zile (acu am 9 săptămâni si 1 zi) doamna doctor de acolo mi- a spus ca se vede sacul ca e prezenta sarcina...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CamyT
în 17 Decembrie 2023 | CamyT întreabă:

Bună. Se găsesc în Iași cluburi de dans popular pentru adolescenți - băieți? Sau alt stil de dans, dar sa fie pentru adolescenți băieți

3
Răspunde Raportează
alxcirstea1986
în 7 Decembrie 2023 | alxcirstea1986 întreabă:

Salut! Bebele meu trece prin regresia somnului de la 4 luni, asa am gasit pe internet. E reala regresia asta sau este mit? Voi ce experiente aveti? Ideea e ca bebe dormea foarte bine, se trezea o data...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Noiembrie 2023 |

Ce parere aveți de părinții permisivi?

8
Răspunde Raportează
CM90
în 15 Noiembrie 2023 | CM90 întreabă:

Buna ziua, un ajutor sau un sfat de la voi cei care ati trecut prin ceva similar. Sunt despartit si divortat de fosta sotie de aprox 2 ani jumatate, copii au ramas la mine dupa divort( a fost alegerea...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
elenacat
în 12 Noiembrie 2023 | elenacat întreabă:

Intrebare pentru oameni in varsta: vreau sa stiu ceva de curiozitate, daca ma nasteam la parinti in ani 70 sau 80, si presupunem ca erau oameni normali din Romania, cum reactionau daca ii facem probleme...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
sammy19
în 7 Noiembrie 2023 | sammy19 întreabă:

Bună TPU. Copilul meu de 1an și 10 luni are de doua zile stări de vomă. Țin sa menționez ca diaree nu a avut cu toate ca nu prea mănâncă și nici febra mai mare de 37, 2°C.Nu e sugar și are...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CamyT
în 14 Octombrie 2023 | CamyT întreabă:

Bună. Ce soluții pentru spălat pe jos îmi recomandați dacă am un copil mic?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Octombrie 2023 |

Deci nu mai pot, nu mai rezist, ajutati- ma va rog cu orice sfat, e bun venit. Povestea incepe asa: Tata bea in fiecare zi si da vreo 100 lei pe toate porcariile (tigari, alcool). Mama nu sta bine...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
bluenchant
în 25 Septembrie 2023 | bluenchant întreabă:

Bună, am o problemă cu tatăl meu vitreg.El se ceartă cu mama mea de când sora mea mai mică s- a nascut (pe data de 31 aug 2021).De atunci eu și bunica mea (mama lui mama) îl uram pe tatăl meu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Alexiaaaa19293
în 22 Septembrie 2023 | Alexiaaaa19293 întreabă:

Cine poate sa îmi dea sezoanele și epidoadele din schimb de mame 2003-2004?

3
Răspunde Raportează
anonim19987
în 20 Septembrie 2023 | anonim19987 întreabă:

Buna TPU! Ce lucruri ati cumparat in sarcina pentru bebe si dupa nastere au fost inutile? Eu nu stiu ce sa- i cumpar. Am luat deja pătuț si carucior, suzete, sticlute, , , Dar haine nu stiu ce marime...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Gabriella22
Întrebare recomandată în 20 Septembrie 2023 | Gabriella22 întreabă:

Ce părere aveți despre depresia postpartum? Și despre mame care nu au ajutor în creșterea copiilor și mai ales despre tăticii care nu sunt implicați?

8
Răspunde Raportează
Gabriella22
în 19 Septembrie 2023 | Gabriella22 întreabă:

Ce părere aveți despre mame care le dă puilor lor mâncare mestecată?

7
Răspunde Raportează
GicaGeorgescu1988
în 19 Septembrie 2023 | GicaGeorgescu1988 întreabă:

Buna ziua, am si eu o rugaminte, copilul meu tot pierde meciuri pe un joc cu impuscaturi si tot urla ca nastrusnicu prin casa, ce pot sa fac?

8
Răspunde Raportează
Gabriella22
în 13 Septembrie 2023 | Gabriella22 întreabă:

Buna ziua, bebelușul meu se pregătește sa ii iasă dințișorii, in urma cu 2 săptămâni a făcut diaree 4 zile la rând, nu știam ce să- i mai dau sa o strângă la burtica pana la urma și-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim9991
în 13 Septembrie 2023 | Anonim9991 întreabă:

Bună mămici! Am un bebeluș de 5 luni și nu prea mai mananca, am fost și la urgenta și mi- a zis zis ca e sanatos, am fost și la pediatru și mi- a zis ca nu e nevoie sa ii facem analize ca ea ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
cristianaaaa24555
în 13 Septembrie 2023 | cristianaaaa24555 întreabă:

Este normal ca mama mea sa- mi pună cameră de supravegheat in camera mea? Si de fiecare data când o intreb de ce imi raspunde "Doar vreau sa te stiu in siguranță" Și de fiecare dată când îi spun...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Ellaa20
în 11 Septembrie 2023 | Ellaa20 întreabă:

Buna, Am 20 de ani și sunt graviduta in 3 lunite (se fac 4 pe 20)... anul trecut am terminat liceul și m ar interesa sa știu (toate că multe persoane mi au adus la cunoștință) că aș avea drepturi...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
N0NAM3BR0
în 8 Septembrie 2023 | N0NAM3BR0 întreabă:

Buna seara, vreau sa o trimit pe fiica mea la o alta scoala, dar nu stiu ce scoala, caut scoli din sectorul 6 fara uniforma, program 11:30 cu sala de sport si cele necesare, care scoala e mai buna?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Adinastar
în 8 Septembrie 2023 | Adinastar întreabă:

Buna! Am 17 ani, sunt gravida si vreau sa fac o ecografie. Am nevoie de un părinte sa ma însoțească?

4
Răspunde Raportează
N0NAM3BR0
în 28 August 2023 | N0NAM3BR0 întreabă:

Buna dimineata, fiica mea de clasa a 4 ain prima zi de scoala vrea sa se imbrace cu blugi/pantaloni negri evazati si cu un tricou alb. Doamna lor invatatoare a spus ca fetele sa se imbrace cu fusta sau...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
LucaMax8488
în 23 August 2023 | LucaMax8488 întreabă:

Cum pot cumpăra tigari daca sunt minor și vânzătorul de la chioșc îl știe pe tata și pe mama (stau lângă chioșc)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August 2023 |

Bună! Știu ca după postare asta voi fi judecta sau ca poate veti spune ca nu e cel mai potrivit site pentru asta dar simt nevoia sa ma descarc chiar daca după cum am spus ma veți judeca sau acuza. ...? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
Anonim9991
în 12 August 2023 | Anonim9991 întreabă:

Bună mămici! am un bebe de 4 luni și 1 săptămână și nu prea ia în greutate sau cel puțin mie mi se pare slăbuț fata de alți copiii la 4 lunile nici nu prea lăptic credeți ca e bine sa ii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 11 ore

LisaJulie întreabă:

Cu cortul pe Valea Prahovei: unde este mai lini?te ?i mai pu?ini turi?ti in weekend?
    25 răspunsuri
  • Daniden09876
    trimisă pe 4 Septembrie

Daniden09876 întreabă:

Salut, doresc sa strang bani pentru o noua masina, am un buget actual de 10k euro care va ajunge undeva la 15k.Personal, imi doresc un audi.Sa fie practic, rapid cat de cat, si sa nu consume exagerat...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 10 ore

tonyc7 întreabă:

Tocmai am citit un articol destul de ingrijorator. Apa din fiecare sticla de plastic pe care o bem zilnic contine micro- particule de plastic care se depoziteaza in organismul nostru, putand intra in ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Andra_Ahnana_
    trimisă pe 4 Septembrie

Andra_Ahnana_ întreabă:

Lucrez la operator flexibil. M- a? bucura s? ?tiu c? mai lucreaz? ?i cineva de aici de pe TPU ?i s? mi spun? dac? ?i ei ntmpin? problema cu lipsa de mesaje. Aproximativ de doua s?pt?mni...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.819
  • Întrebări: 3.950.522
  • Răspunsuri: 17.636.003
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?

Start quiz
Categorii
  • 651.838 Adolescenţi
  • 55.488 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.638 Auto & Moto
  • 144.191 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.939 Carieră
  • 20.311 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.753 Conversaţii