Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Noiembrie 2025 sunt:
Offf, ajutati-ma: unde găsesc pozele primite de la oamenii de pe OLX, ca la mesaje nu îmi arată?
Am cumparat prin Iunie un BMW e46 320d cu 4000 euro. Am bagat bani in el...o caruta. Cu tot cu taxa de prima inmatriculare, m- a ajuns la 6400. Sunt constient ca nu scot banii investiti...? (mai mult)
Cum scap de cartite.
Salutare Am nevoie de o cutie pentru contor gaze si nu stiu de unde pot cumpara Locuiesc in Ploiesti deci de preferat ar fi un furnizor local Multumesc anticipat(dau funda desigur )
Am plantat niste pomi fructiferi ( ciresi, piersici si peri ) si nu stiu cam cum se procedeaza cu stropitul lor. Acum ca a venit primavara cred ca trebuie sa- i stropesc cu ceva. Puteti sa- mi dati...? (mai mult)
Sall, sunt bucureștean din naștere, dar nu cunosc decât zonele mai mari (Universitate, P- ta Victoriei, Mosiilor) si locuiesc pe Sos. Pantelimon şi vreau să ne mutăm (Din cauza cioriilor din ...? (mai mult)
Salut.Sunt interesat de un interfon la bloc.Cat ar costa? care ar fi mai bun? un site sau ceva unde sa-l pot vedea? Va multumesc!
detin un stilou Parker Urban Matt Black si datorita utilizarii constante mai intai mi s- a luat lacul dupa anumite parti metalice (deasupra clipului de prindere si zona metaliza unde scrie ...? (mai mult)
Buna, Vreau sa fac doua banci de esterior cu picioare rabatabile, problema este ca nu gasesc cleme pentru prinderea picioarelor ca in inamiginile urmatoare: https://www.vidaxl.ro/e/8718475849773/masa-...? (mai mult)
se poate emaila zgarietura unei oale cu email? Daca da, unde as putea gasi un astfel de email? Multumesc
Ce marcă de centrală termică prin condensare îmi recomandați și mie, care să nu se defecteze tot timpul.
As vrea sa ma ajutati cu un calcul de metrii cubi la cherestea. Avem asa: 13 buc de 12/8 la 4, 5m 26 buc de 12/15 la 4, 5 m 12 buc de 12/15 la 5, 5m 7 buc de 12/15 la 5, 5 m 3 buc...? (mai mult)
M ar interesa faguri artificiali din ceară, la bucată și mastic de altoit in Timișoara?
Cainele a ros o bucata buna din canapea si chiar si reparata nu ar arata cum trebuie. Intrebarea mea este: stie cineva de unde pot cumpara o canapea ca asta? Stau in chirie si i- o voi cumpara inapoi...? (mai mult)
Mi-a Disparut Motanul m-ai sunt sanse sa il gasesc? apropo e luna lor in care sunt in calduri. M-ai sunt sanse sa il gasesc?
Salutare, TPU! Cine stie ce substrat se pune la Alocasia Polly? FUNDA + VOT.
Buna am cumpărat acum aproximativ 2 luni un proiector led cu senzor pentru exterior dar acum nu mai funcționează de aprind doar ledurile puțin cat sa observi să sunt aprinse și rămân așa continu...? (mai mult)
Cand ieri am dormit in camera mea (cu TV- ul deschis in camera parintilor), am auzit niste oameni care vorbesc si rad. M- am dus putin la vecini si ei dormeau, dar cand m- am reintors iar am...? (mai mult)
Am un balcon de 12 mp in forma L, cu o mica debara(+ 2mp) pe care vreau sa il inchid cu termopane. Peretele balconului din BCA subtire de 10 cm nu este izolat pe dinafara decat peretii camerelor,...? (mai mult)
Ce se intampla daca in a sasea zi a fost oprit curentul la clocitoare pentru aproximativ 4 ore? Imi vor mai iesi puii?
Cum e mai bine:sa folosesti bateria de la laptop sau sa folosesti laptopul cand e la incarcat?
Buna ziua! Locuiesc in sect 2, intr-un bloc cu 4 etaje, construit in anul 1963 Unde pot gasi planul de constructie? Ma refer la planul de ansamblu. Multumesc!
Care e diferența dintre un covor persan si unul normal? :3
Cat costa o cutie de bransament curent pentru doua Case,si cat costa pentru una.va rog ajutati-ma, dau funda!
Salut, Caut geam termopan rotund ca in imaginea prezentata mai jos, aveti idee unde se poate comanda sau face la comanda asa ceva, un site sau nr. de telefon. http://i.imgur.com/F1xl9B2.jpg
Cum scap de un arbust de mure. Le tai de la rădăcină, chiar sap 30 cm dar tot apare. Știe cineva vreun ierbicid?
Ce liceu trebuie sa urmez pentru a deveni criminalist?
Nu mi se conecteaza la tv de ce?
maine ma joc Charlie Charlie are you here, dar cred ca ma voi speria. Credeti ca casa mea o sa fie bantuita de Charlie?
De cateva zile incerc sa caut o firma pentru a face o oglinda pe comanda, doresc la ea si rama din lemn. Dar majoritatea imi spun ca nu se ocupa de tamplarie. Si pot sa mi faca doar oglinda....? (mai mult)
Sunt curios. Daca nu platesti apa 2-3 luni, iti ia statul casa? Sau doar nu mai ai apa si gata?
Pentru familiile cu copii mici, e inconfortabila o casa cu etaj? Ce observatii aveti daca sunteti cunoscatori?
Am facut rost de un proiector si vreau sa imi amenajez un homecinema intr- o camera si vreau sa stiu daca un ecran special pentru proiector face o diferenta majora sau pot sa proiectez pe perete. Precizez...? (mai mult)
Ce alegere e mai buna : sa cumperi o casa gata facuta si complet utilata si mobilata sau sa construiesti una de la 0?
La ce e bun curry adica cu ce se prepara sau e ca sarea il pui in mancare.
Am o problema. Probabil știți renumitul robinet minune care incalzeste apa instant si care arata ca un sul de hârtie igienica. Problema- i următoarea. Apa la noi este foarte calcaroasa si...? (mai mult)
Salut.Are cineva idee de ce nu se mai incalzeste ultimul calorifer din casa? Aseara am bagat la foc mai mult decat de obicei ( pana pe la 5 dimineata) A doua zi am facut focul si ca prin minune ultimul...? (mai mult)
Salut, credeti ca gasesc un apartament cu 3 camere in Bucuresti pana in 30.000 euro?
Vreau sa imi achizitionez un aparat de spalat cu presiune ( turbojet) pentru uz casnic ( masina, covoare etc.). Cam ce putere ar trebui sa aiba (cati wati) si ce presiune? Multumesc!
am doi ficusi maricei (cca 80- 90 cm) si problema este ca au cam chelit. le- au picat frunzele pe o distanta de cca 45- 50 cm si acum arata precum niste palmieri :)), temperatura a fost constanta,...? (mai mult)
Am un caine (teckel). De o saptamana vreea incontinuu afara. Si afara doar doarme. Nu se joaca, dar are o fome de lup. Peinea cam uraste intr-un cuvant. Ajutor!
Aceste idei vi se par ok: http://bunedecitit.ro/6- idei- practice- de- amenajare- a- unei- terase- frumoase- in- curte/ eu stau la casa si am o gradina destul de modesta, ce costuri ar implica fiecare...? (mai mult)
un fir de 5 Volti te poate electrocuta daca amperajul e mare?
TPU, nu mai suport mama...Imi tot zice ca vorbesc foarte mult, dar nu bunica imi zice asa. In ambele locuri comunic la fel de mult, dar bunica mea zice "Asa baiatule, bravo ca vorbesti", dar mama ...? (mai mult)
sa schimb garniturile de la termopan sau sa le dau jos pe cele vechi si sa le reaplic cu silicon? Cat costa niște garnituri noi? Cat costa clapele de microventilare pe profilul PVC de la...? (mai mult)
O jigodie mia taiat cablul de internet pe la 4:30-5:00 si vreau sa stiu daca trebuie sa sun la politie si daca fapta asta se amendeaza?
Care este mai bun, boiler pe gaz(gpl) sau cel la curent? Țin să precizez, ca actualul boiler pe curent tocmai s- a spart, 80 de litri (vechime peste 17 ani avea boilerul) si vreau sa cumpăr un altul,...? (mai mult)
Salut, m-a poate ajuta cineva cu o informație despre câteva sticle de vin vechi franțuzești ani 1955, 1961,1964,1976,1978,1982,1983. M-a interesează sa aflu valoarea lor reala. Merci
as avea o intrebare pentru cei care stiti. Cat m-ar consta o casa pe "rosu" cu parter si masarda de 120 m/patrati. Si la tencuit cat ma costa m/partat.
Cum pot sa imi fac planul casei unde locuiesc? Exista un program gratis pe calculator sau trebuie sa il fac pe hartie si cum?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian028 întreabă:
Alexandru9971 întreabă:
Silwian întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?