cred ca a ti avut mai multi o problema de genul in viata... locuiesc cu prietenul meu in chirie intr o casa impartita in apartamente, cu curte comuna si intrari separate.in aceasta casa mai e o...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati. Parintii mei se intorc de la 6 de la munca si imi verifica toata geaca, ca am venit de la scoala, ca ne- a anuntat ca azi (sambata asta facem scoala). Azi mi s- a stricat fermoarul...? (mai mult)
am incercat sa fac un amplificator cu TDA2030A am folosit schita aceasta imgur.com/a/4B0kv (r1 nu am folosit) si componentele http://imgur.com/a/4B0kv (c4, c3, c7 nu am folosit ca sunt doar...? (mai mult)
Am citit aici: www.livepr.ro/comunicate- de- presa/monden- _- lifestyle/din- cauza- gerului- romanii- vor- plati- cu- 20- mai- mult- la- intretinere- cum- pot- reduce- costurile/20684 ca parintii mei vor...? (mai mult)
Cum se spune pe țigănește la "m-am îndrăgostit de el"? Mulțumesc
CUM SA SCAP DE MUCEGAIUL DIN COLTURILE TAVANULUI? Am peretii casei din caramida normala si tavanul din scandura, trestie, si mortar pese el. A aparut numai in aceasta iarna cand am pus geamuri si usi...? (mai mult)
La ora 8 seara am pus în teracota, cu 5 rânduri, tip Dede*** ultimele 2 bucăți de lemne iar la 10 seara era în cameră 25 de grade. La 10 dimineața în cameră era 15 grade, deci în decurs de...? (mai mult)
Nu mai suport. De ce parintii mei sting televizorul imediat dupa ce ma pun in pat? Ca mi-e foarte frica de intuneric desi am lumina de veghe.
Hey, am o problema cand dorm. Cand deschid ochii vad ceva verde in ochii mei...Ce e asta verde? Numai cand dorm mi se intampla.
La ce adancime se poate fora sa vina presiunea atat de mare incat sa pui doar robinet? (fara hidrofor) zona de campie, Sacalaz, jud Timis Multumesc anticipat.
am o problema cu intunericul. Tot timpul parintii mei (de 1 luna) tot sting televizorul dupa ce ma bag eu in pat. Culmea e ca dupa 10 minute incep sa vad mai bine lumina, dar pur si simplu cand...? (mai mult)
Spuneti-mi,va rog, ce influenta are ceapa si usturoiul asupra mucegaiului?
Voi la ce ora va treziti in weekend si vacante? Mama mea nu ma lasa nici la ora 14 sa ma trezesc, imi zice sa ma trezesc dupa 16:00
Am o intrebare pentru voi, cei care stiti si v- ati facut asta. Vreau sa- mi pun termopane la garsoniera mea, camera si balcon. Ce firma recomandati de termopane, avand in vedere ca...? (mai mult)
Nu mai suport. Mancarea care- mi place mie (pizza - in doar o zi, snitele - in mai putin de o zi, cartofi prajiti - o zi, mezeluri - 3 zile, carne de pui - 2 zile, spaghete - 3 zile) se termina...? (mai mult)
Stiti cumva ce flori as putea sa plantez intr- o camera unde este in permanenta cald? min 23°C iarna, max 28° vara Va rog spuneti- mi daca din intamplare cunoasteti niste plante "iubitoare...? (mai mult)
Am o intrebare. Eu am un televizor si vreau sa il prind in perete in camera mea. Problema este ca priza este mult mai jos de locul unde vreau sa il pun.Firul care trebuie sa il bag pana in priza ...? (mai mult)
Mi-a intrat o bufnita pe coridor, cum sa o scot? Este vreun pericol? Trebuie să sun la protecția animalelor?
M ar intersa unde as putea sa gasesc niste caramide de samota de dmensiuni mai mari decat cea obisnuita. adica : 300 mm x 30 mm (pentru focul din soba). Am cautat peste tot nu am gasit specific locuiesc...? (mai mult)
Buna seara cum fac presiune la o centrala viessmana vitodens 100w de 35kw?
Hei, voi aveti rabdare cand sunteti intr-un restaurant atunci cand va e foame? Eu nu. Dar acasa?
Salutare sunt nevoit să stau 3 luni undeva unde nu sunt gaze La tara mai exact și căldură ar fi o soba mica pe lemne... Habar n- am cum sta treaba cu focul de aia întreb cum sa procedez să cumpăr...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cam de cati litri de lavabil am nevoie pentru a zugravii o incapere de 16 m patrati. Si cum trebuie tratat peretele de mucegai? Inainte sa cureti zugraveala veche sau cum? Daca s-...? (mai mult)
Cum pot sorta (separa) boabele de grau de boabele de neghina in afara de sortat manual? Trebuie sa fie ceva cu anume sita speciala sau ce?
Bună ziua.În vară aş vrea să renovez casa, aş vrea să zugrăvesc cu vopsea lavabilă şi m- ar interesa o vopsea lavabilă bună, durabilă şi ieftină.Am apartament cu 4 camere, 2 băi, 2...? (mai mult)
Cum pot sa iau cerneala de pe canapeaua din imitatie de piele? Cine ma ajuta?
Acum 1 saptmana am fost sa iau un UPS pentru centrala. Am luat un Ups Well de 300W din Dedeman. Stiu ca este chinezesc. A mers ok. L am pus pe bateria de la tractor si functiona. Centrala si...? (mai mult)
Rosia e fruct sau leguma?
Cand se planteaza portocalul?
as avea o intrebare. As dori sa cumpar niste faianta si gresie pentru baie, dar nu stiu exact cat trebuie. Lungimea 3. Latimea 2.50. Ma puteti ajuta?
Buna TPU.Am si eu o intrebare, un gasesc acum pe vremea asta o florarie in Bucuresti care sa aiba lalele? Dau funda celui care imi spune si gasesc.
Am nevoie de ajutor...imi puteti da sfaturi in legatura cu apartamente..deci doresc sa imi procur apartament in Chisinau si nu am idee cum e mai bine ..sa eu varianta alba si bloc nou sa fac tot pe placut...? (mai mult)
Eu as vrea sa imi pun un leagan in camera (stau la bloc) iar parintii au spus ca trebuie sa vedem daca se poate insa imi tot spun asta de vreo 5 luni. Intrebarea este: Daca stau la bloc am cum sa...? (mai mult)
Este posibil ca o baterie de baie noua sa vina cu calti "matisati" la / pe obertaine?
De unde pot achizitiona un suport pentru un Proiector portabil cu halogen? Am nevoie doar de suport pentru un proiect si nu vreau sa achizitionex cu tot cu sursa de lumina. Sper ca nu am gresit caegoria...? (mai mult)
Ce părere aveți? Spun unii că e suficient ca o casă să fie tencuită in exterior și nu e nevoie de polistiren pentru că vei avea probleme apoi cu mucegaiul și umiditatea.
Ştie cineva un site de unde pot cumpăra flori ( în special plante suculente) la un preț accesibil?
Am o problemă cu o floare, mai exact cu Haworthia. Este la iernat ( nu am mai udat- o din noiembrie) unele frunze, în loc să fie ridicate, s- au aplecat, iar rădăcina miroase a mucegai. O mai...? (mai mult)
Vreau sa ridic o casa si am nevoie de o echipa de meseriasi buni, care nu au "pauza de bere". Daca stiti lasati- mi un site. Ei vin cu materiale si tot ce trebuie sau cumpara pe parcurs? Si unde stau...? (mai mult)
De ce ninge numai iarna și nu ninge și primăvara sau vara? Mereu m-am întrebat asta.DAU FUNDA.REPEDEEEE
Cine imi spune care este cel mai bun BCA petru constructie la un pret rezonabil sau e mai buna caramida phoroterm
Am o cățelușă de șase luni care adoră răhățelul uman iar altceva nu prea vrea să manânce, ce pot face să o dezvăț de obiceiul ăsta? s- a mai confruntat cineva cu problema asta....? (mai mult)
Salut la toti! Am nevoie de niste pareri din partea voastra, am o mobila in bucatarie pe nuanta de crem (http://www.lemet.ro/images/config_predef/Bucataria_Gazelle_L270_cm.png). Vreau s apun intre suspendate...? (mai mult)
As dori un program fie online, fie sa- l descarc in pc unde poti face proiectul locuintei in 2D si 3D. Am o aplicatie pe laptop cu asa ceva, dar anumite optiuni sunt doar prin plata, mai ...? (mai mult)
Aveți idei in legatura cu topirea zapezii? Ce as putea face sa scap de ea cat mai repede? Funda.
De cand am tras gaz, aprox. 6 ani, ma enerveaza piuitoarea detectoare de gaz. (nu stiu cum se numeste). Problema la ea e ca, majoritatea mancarurilor gatite, mere, vin, rom, fum slab, ...? (mai mult)
Ce se intampla daca ramai corigent pe primul semestru? Va rog foarte urgent
Ce parere aveti despre oalele din inox? Ce ar trebui sa am in vedere la cumpararea unei astfel de oala? Nu vreau ceva din piata dintr- un metal ordinar fabricate prin China.Am cumparat din strainatate...? (mai mult)
Am o prietenă care stă la casă si are centrală. Acum 10 minute m- a sunat si mi- a spus că la baie curge doar apă rece si la bucătărie nu curge nimic. A verificat si nu e nimic pus ciudat...? (mai mult)
Ce greutate si inaltime ar trebui sa aiba un ciobanesc caucazian in varsta de 7 luni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
OpenLow întreabă:
LisaJulie întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!