TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
anonim_4396
în 15 August 2023 |

Poti sa spui diferite urari pe 15 August care sa nu includa si la multi ani sau este un pacat chiar daca nu spui si la multi ani?

5
Răspunde Raportează
BiraSorina
în 14 August 2023 | BiraSorina întreabă:

Bună ziua! Ce înseamnă expresia: " Orice păcat și orice hulă vor fi iertate oamenilor, dar hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertat"

12
Răspunde Raportează
danimarinescu
în 14 August 2023 | danimarinescu întreabă:

Cum a fost posibil? [Talmudul precizează că Jeshua a fost conceput de o tânără evreică, Miriam, cu un soldat roman, Pandera, deşi era logodită cu tâmplarul Iosif din Nazaret. Apocrifele...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 13 August 2023 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Hey..nu m- am gândit bine înainte să fac ce am făcut.Am văzut pe tt o vrajă "alba" și m- am uitat în comentarii sa vad daca alte persoane au încercat și m- am gândit să fac si eu și acum regret...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
DomnulPoliticos
în 13 August 2023 | DomnulPoliticos întreabă:

E normal sa te oblige părinții sa mergi la biserica?

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2023 |

Ce părere aveți de curentul New Age? Mi se pare cel mai ok si mai open mind.Am multe carti New Age și sunt super interesante dacă le citești cu mintea deschisa ceea ce la crestini e cam greu.

10
Răspunde Raportează
DomnulPoliticos
în 13 August 2023 | DomnulPoliticos întreabă:

E adevarat ca religiosii nu se spala duminica ca e pacat? Am auzit undeva asta si ma crizez de ras. Chiar exista asa oameni in 2023?

12
Răspunde Raportează
Zosima123
în 12 August 2023 | Zosima123 întreabă:

Ați mai folosit praf de cărbune la cădelniță/ cățuie? De obicei foloseam cărbunele întreg, asa solid cum era el. Dar am achiziționat 500gr praf de cărbune. Din prima incercare nu mi- a ieșit,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DomnulPoliticos
în 12 August 2023 | DomnulPoliticos întreabă:

„In Buzau peste 1000 de oameni au refuzat cardurile de sănătate din motive religioase„ Voua nu vi se pare ca asta e gandire din 1500? Ce treabă are sanatatea cu religia? Vreau sa imi raspunda...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
gabriela11aa13333
în 12 August 2023 | gabriela11aa13333 întreabă:

Iubitul meu e pocait iar eu nu. Se poate casatoria între o persoana pocaita iar una nu? Nu as vrea sa ma pocaiesc... Plus nu știu ce vor crede parintii lui

11
Răspunde Raportează
mariamarioara4
în 11 August 2023 | mariamarioara4 întreabă:

Oare traim intr-un vis sau o simulare pe care o putem simti sau este o viata care se repeta la nesfrsit voi ce credeti

5
Răspunde Raportează
DomnulPoliticos
în 11 August 2023 | DomnulPoliticos întreabă:

De ce religioșii penticostalali sunt considerați primitivi? Părinții mei sunt penticostali iar oamenii ne cred izolați de societate, anormali, rupți de realitate, trăim în 1800 etc Mai mare...? (mai mult)

39
Răspunde Raportează
sabin89
în 11 August 2023 | sabin89 întreabă:

"Dacă nu greșește cineva în vorbire, este un om desăvârșit". Credeți că marii oratori sunt oameni desăvârșiți?

3
Răspunde Raportează
___Enzo
în 11 August 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Planul lui Dumnezeu este ca, la finele veacului prezent, fiecare suflet omenesc să fie îmbrăcat în trupul nemuritor al învierii, trup în care va putea trăi în condiţiile mediului...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
careestefazafrate
în 11 August 2023 | careestefazafrate întreabă:

Hey TPU, ce părere aveți despre veșnicele întrebări ale lui Epicurus?, , Este Dumnezeu dispus să prevină răul, dar nu este capabil? Atunci nu este atotputernic. Este el capabil, dar nu vrea?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
___Enzo
în 10 August 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Cum era viața înainte de Hristos? Fără telefoane, televizoare?

3
Răspunde Raportează
DomnulPoliticos
în 10 August 2023 | DomnulPoliticos întreabă:

Cat de uniți sunt oamenii de religie penticostala? Am observat ca unii dintre ei (chiar pe site aici) împărtășesc multe chestii puțin intime legate de viata sexuala, adică ei știu toate neamurile...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2023 |

Hai salut TPU, am o curiozitate ce ma macina de foarte mult timp. Dumnezeu spune ca suntem toti egali dar cand un om face bine si dăruiește si vorbeste frumos fata de alt om care face numai rau si injura,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2023 |

Ce părere aveți de cartea" Matei vorbeste-mi despre rai"? Cine a citit-o evident. Credeți că așa arată lumea de dincolo?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 August 2023 |

Cine a citit" cartile Conversatii cu Dumnezeu"? Păreri?

2
Răspunde Raportează
Ganderoaica
în 9 August 2023 | Ganderoaica întreabă:

În Crezul ortodox, de ce in unele locuri versul este *S- a pogorat din ceruri si S- a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara* dar in altele *S- a pogorat din ceruri si S- a intrupat de la Duhul...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
RAY
în 8 August 2023 | RAY întreabă:

Ce inseamna asta? La Sf. Augustin, Luther a găsit o altă idee, care a reînnoit teama sa, predestinația, după care Dumnezeu, chiar înainte de creație, a destinat pentru totdeauna unele suflete...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
___Enzo
în 7 August 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Când va fi nimicită moartea și cei răi vor învia?

9
Răspunde Raportează
superpissy40
în 6 August 2023 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. Cum ar fi ca dupa ce murim, chiar sa nu existe nimic, iar toate ideile despre Rai si Iad sau reincarnare ca si consecinte ipotetice ale procesului mortii sa nu se intample? Pur si simplu "m-...? (mai mult)

46
Răspunde Raportează
___Enzo
în 6 August 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună dimineața! Ce vrea să zică această poruncă:"Să* nu pofteşti casa aproapelui tău; să** nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Isaaaa15
în 6 August 2023 | Isaaaa15 întreabă:

Buna, TPU. Am si eu o intrebare si rog cunoscătorii sa- mi raspunda. Deci, eu sunt de religie ortodoxa, iar iubitul meu este penticostal pocait. Treaba este ca vrem sa ne mutam impreună si eu sa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2023 |

Ce părere aveți de cartile Secretele Întregii Vieți?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2023 |

Ce părere aveți de cartea si documentarul Secretul? Merita sa te avânți sa citesti/studiezi legea atractiei si sa aplici ce zice acolo pentru schimbarea vieții în mai bine?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 August 2023 |

Unde te poti spovedi/ marturisi online sau, mai ales la telefon? As dori un numar de telefon al unui slujitor serios al Bisericii, indiferent de confesiune pe care sa il gasesc pe un site pe net unde...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
redutzu
în 5 August 2023 | redutzu întreabă:

Ce sfaturi îmi puteți da despre Rugăciunea lui Iisus cu metanier făcută, ar fi ideala in locul unui acatist?

4
Răspunde Raportează
IntrebareDeRahat
în 3 August 2023 | IntrebareDeRahat întreabă:

Dacă ești ortodox te poți căsători cu persoane de alte religii?

22
Răspunde Raportează
careestefazafrate
în 3 August 2023 | careestefazafrate întreabă:

Hey TPU, este adevărat că unele religii sunt mai diabolice și mai violente decât satanismul în sine?

25
Răspunde Raportează
superpissy40
în 2 August 2023 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. Din punctul vostru de vedere, care ar fi principalele asemanari si diferenta in ceea ce priveste crestinismul si budismul? Iar voi pe care o preferati, in general, care credeti ca ar fi mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
careestefazafrate
în 2 August 2023 | careestefazafrate întreabă:

Hey TPU, credeți că Dumnezeu există? Dacă da, de ce Dumnezeu nu se arată oamenilor? Întreb asta, pentru că, în lumea asta există peste 2000 de religii diferite, iar dacă Dumnezeu s- ar arată...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
DomexD
în 1 August 2023 | DomexD întreabă:

Cum e în viata de apoi? Puteți sa va imaginați sau e explicat undeva?

106
Răspunde Raportează
DomexD

Chiar exista viata după moarte sau e doar o speranța mare a omului bazata pe anumite credinte? Eu am observat ca o mare parte din crestini si din popor nu prea mai cred în viata după moarte ca ceva...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
DomexD

Cat de siguri sunteți de existenta vieții după moarte? Pe ce va bazați?

6
Răspunde Raportează
DomexD

Vouă vi s- a întâmplat ca Dumnezeu sa va ia starea de rău? Dumnezeu mi- a dovedit în noaptea asta ca e Marele Medic și Vindecator.Mi- a fost rău, am avut o criza urata de anxietate, palpitații,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Iulianaiuli78
în 1 August 2023 | Iulianaiuli78 întreabă:

Întrebare pentru oamenii religioși, era o poveste pe care ne- a zis- o un preot la școală, o să scriu doar ce îmi amintesc, deci era o fata care nu a vrut sa se îndrăgostească de un băiat,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
BiraSorina
în 31 Iulie 2023 | BiraSorina întreabă:

Bună ziua! Cum adică după moarte duhul se va ridica la cer?

31
Răspunde Raportează
BiraSorina
în 30 Iulie 2023 | BiraSorina întreabă:

Bună seara! Ce înseamnă expresia:Cei vii ştiu că vor muri; dar cei morţi nu ştiu nimic şi nu mai au nici o răsplată, fiindcă până şi amintirea lor li se uită". Asemenea acestor oase în...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
___Enzo
în 30 Iulie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Ce înseamnă această expresie biblică: Domnul a zis: „Duhul* Meu nu va rămâne1 pururea în om, căci** omul nu este decât carne păcătoasă; totuşi2, zilele lui vor fi de o sută...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iulie 2023 |

Credeți în destin? Vreau răspunsuri argumentate la această întrebare.

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iulie 2023 |

Dacă ma apuc sa studiez spiritualitatea(nu religia) e o idee buna? De ce?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iulie 2023 |

Să zicem că o femeie și un bărbat au comis un păcat, încălcând una dintre cele 10 porunci. Ea conștientizează greseala făcută, dar el, deși știe că ce face e condamnabil dpdv religios,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
TbW
în 29 Iulie 2023 | TbW întreabă:

Se poate relatia intre un ortodox si un penticostal? De ce penticostalii nu sunt de acord si zic ca nu pot continua o relatie cu un ortodox daca nu se trece la penticostali? De ce nu renunta ei la religia...? (mai mult)

71
Răspunde Raportează
TraianIImperator
în 28 Iulie 2023 | TraianIImperator întreabă:

Este păcat dacă îmi fac operație de vasectomie (sterilizare masculină) pentru a nu face copii? Ce zice biserica ortodoxă de asta? Nu vreau copii, aceasta însemnând că nu mă voi căsătorii ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MrNuggets
în 28 Iulie 2023 | MrNuggets întreabă:

Este adevărat că în culturile religioase nu exista bărbați gay sau lesbiene sau trangenderi? Dacă o persoană din acele culturi spune că are alt gender sau orientare sexuală ce i se va...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
fllu07
în 28 Iulie 2023 | fllu07 întreabă:

Ce sunt prejudecățile? Ar trebui să aibă creștinii prejudecăti?

20
Răspunde Raportează
dragosant68
în 27 Iulie 2023 | dragosant68 întreabă:

Bună ziua! Cine poate deveni, în Biserica Ortodoxă, băiat de altar/acolit?

4
Răspunde Raportează
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 8 ore

farcry444 întreabă:

De ce toat? lumea spune c? banii nu aduc fericirea, dar nimeni nu refuz? banii?
    14 răspunsuri
  • Danielandrei21
    trimisă acum 22 ore

Danielandrei21 întreabă:

Buna seara! Buletinul meu a expirat si din cauza asta nu pot sa ma programez pentru examenul auto.Am inteles ca as putea sa reinnoiesc buletinul in regim de urgenta sau ceva de genul asta.Stie Cineva daca...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Razvanfcct
    trimisă acum 22 ore

Razvanfcct întreabă:

Ce sa fac c? sa primesc o mama de b?taie la 11 ani? Nu este o gluma, va rog s?-mi raspundeti
    11 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 23 ore

farcry444 întreabă:

Care crede?i c? e cel mai greu job din lume ?i de ce?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.534
  • Întrebări: 3.951.509
  • Răspunsuri: 17.642.846
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Connect-R

Connect-R

Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.520 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.705 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.987 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.878 Conversaţii