Heei! Vreau si eu sa fac o comanda de pe Jolse sau BB Cosmetic in valoare de 36, 12 dolari pe Jolse sau 36, 60 pe BB Cosmetic. Intrebarea e, cu aceste preturi, trebuie sa platesc taxa vamala?...? (mai mult)
Pentru bucuresteni; ) Vreau sa imi iau mai multe chestii ieftine [ de la mai multi selleri ] de pe aliexpress. Stau in sectorul 2. Daca or sa vina coletele unde vin de obicei? La oficiul din cartier...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe Altex care a venit cu Cargus. Am avut surpriza sa constat ca la despachetarea comenzii cutia produusului meu e sparta, produsul nu pare afectat, dar ce pot face in privinta...? (mai mult)
Doresc să achiziționez un scaun de gaming confortabil intre 500-1000 lei. Vreau să mă țină mai mult de 3-4 ani și să nu aibă mânerele de plastic. Aveți recomandări?
Cine a mai comandat de pe alibaba. Com? Sunt bune produsele lor? În cât timp ajuns în Europa? Trebuie plătit vama sau alte taxe?
De unde as putea sa cumpar niste abtipilduri cu merida pentru a le lipi pe bicicleta? Multumesc
Îmi mai rambursează cei de la Joom banii pe un produs care nu a ajuns la mine dacă, cardul pe care făcuserăm achiziția mi- a fost anulat de cei de la bancă, deoarece aveam două atașate la același...? (mai mult)
Daca sunt mamici pe aici: Ce parere aveti despre adidasii astia? https://www.bravosport.ro/adidasi-pentru-bebelusi/2323737-adidasi-sport-nike-pico-4-v-baietei.html Merita banii?
Buna, imi place foarte mult modelul asta de bluza de trening https://www.bravosport.ro/bluze- de- trening- femei/528013- jacheta- joma- championship- iv- negru- alb- pentru- femei.html, as vrea sa- l...? (mai mult)
Știe cineva un site/firma etc de unde pot sa imi comand mancare acasa? Stau la sat, foarte aproape de oraș (Oradea) Dau funda (Nu stiu daca am ales categoria buna).
Am comandat niste haine pe net si din greseala am uitat sa specific apartamentul in care stau... sunt sigur ca livrarea va fi prin posta, daca e sa nu- mi ajunga coletul pana in ziua limita, ce ar trebui...? (mai mult)
astazi mi- am facut un card de debit VISA la ING, am pus o suma de 200 RON pe el, i- am activat si ING Pay din ING HomeBank, dar nu am reusit sa il leg la Google sau EMAG de exemplu. Eu am...? (mai mult)
Hi TPU! Are cineva cod de reducere pentru elefant?
Vreau să-mi comand de pe stockx o pereche de pantofi, în cât timp ajung? Cum funcționează plata cu cardul la ei, e totul în regulă?
La itgalaxi cât costa livrarea ca pe site nu scrie? Dau fundă! :D
Azi am fost sunat de curier si nu am putut raspunde asa ca am inchis. Si am resunat dupa 20 de minute, dar linia era ocupata. Asa ca am sunat din nou la 4 jumate si nu mi s- a raspuns. Ar trebui sa ...? (mai mult)
Salutare. Aveti careva comenzi pe aliexpress de primit? Am vreo 2 si din data de 8 ian (cam pe atunci a aparut prostis asta de virus) nu s- a mai auzit nimic de comenzile mele. Pe siteurile de tracking...? (mai mult)
Salut tpu.As vrea să-mi comand niste cosmetice de pe elefant, dar am auzit ca unele comenzi nu vin complete sau chiar întârzie. A pățit cineva asa?
Buna seara, stie cineva unde pot gasi tricouri asemanatoare celui de mai jos? Cu decupaj in partea din fata si cu bareta aceea la gat din material. https://www.emag.ro/only- tricou- cu- decupaj- pe- partea-...? (mai mult)
Cum vi se par hainele de pe snikkers studio?
as vrea sa-i cumpar mamei mele de ziua ei un aparat de facut cafea la nisip, am un buget de 300 de lei, stiti cumva un aparat pe care sa mi-l puteti recomanda? Rog seriozitate!
Salut, am un Note 8 si vreau sa cumpar Note 10 Plus si as vrea sa il dau la schimb plus diferenta din partea mea pentru ca nu am toti banii pentru el (il iau de pe olx) si daca as putea sa il dau asa ...? (mai mult)
Stie careva vreo banca care emite card de cumparaturi fara dobanda gen Start BT de la Banca Transilvania sau de la ING, etc si nu se cere contract de munca pe perioada nedeterminata? Am incercat la mai...? (mai mult)
Pe pachetele de pe Aliexpress o sa fie corona virus?
Stie cineva câteva coduri de reducere la eMAG? Ofer funda
De unde pot cumpara un urs de plus de peste 100 cm din Bucuresti?
As dori și eu un site de unde pot lua pantaloni cu tur ditrăia mai lăsați? Caut de foarte mult timp și nu găsesc nimic frumos. Mulțumesc!
De unde pot cumpara un urs de plus de peste 1m din Bucuresti?
A luat careva vreun produs de makeup de la DEEBO INTERNATIONAL?
Cum pot pune sa comand ceva prin posta? Ca acum imi apare nu stiu ce ridicare personala din anumite puncte si locul din care is nu e pe harta aia.
A comandat cineva bijuterii de pe glamira.ro? Ma intereseaza inelele de logodna care arata foarte bine si pot fi personalizate. In Romania nu par a avea magazin fizic, iar cand dai 2- 3mii lei pe un ...? (mai mult)
Salut, stiti vren Magazin online gen Otto? Adica atunci când comanzi ceva mai scump plătești o suma la început iar restul sumei o plătești în sume mai mici lunare?
Cine a cumparat de pe wish? E de incredere magazinul. E de calitate marfa.
E posibil ca numarul de vizualizari de pe OLX sa fie pus din burta?
Heeeey! Nu pot decide la un trening asidas. Sunt asemanatoare dar totusi nu stiu pe care sa il comand. Pls help! https://www.bravosport.ro/treninguri- femei/66714940- treninguri- adidas- tiro- pentru-...? (mai mult)
Aveti idee de ce mouse-ul (https://emag.page.link/pzedv5JhNG3s42ig7) apare in alta culoare in fiecare poza? Nu cred ca e RGB la banii aia.
Ce site-uri cu haine originale imi recomandati in afara de aboutyou si fashiondays? multumesc. (m-ar interesa niste tricouri de baieti Ralph Lauren/Nike/Armani)
Salut, Amazon com si Amazon UK prin ce livreaza in Romania? Posta Romana sau curierat?
Cu ce firma de curierat colaboreaza eMAG (nu partenerii)?
Cand plătești prima rată, după ce iti dai comandă de telefon (in rate)?
A comandat careva vreodată electronice de pe Alliexpress? As vrea sa știu cât de bune au fost și dacă merita sa ma risc sa îmi comand un laptop de acolo
Am comandat de pe BuzzSneakers o pereche de Nike Air Force 1 Mid '07 albi pe marimea 40, cand ajunge azi comanda primesc modelul normal (ala low) albi si pe marimea 40, cand colo pe site...? (mai mult)
Cum functioneaza serviciile de food delivery (FoodPanda, Glovo, Uber Eats)? Nu inteleg, se duc unii cureri la restaurante sa ridice mancarea (care trebuie achitata inainte de a o ridica din restaurant)?...? (mai mult)
Aseara am dat o comanda la PC Garage și am dat comanda de 2 produse care sunt in stoc magazin și unul care este in stoc magazin. Cele două produse imi vor veni separat de acel produs sau ...? (mai mult)
Îmi spune cineva ce camera foto as cumpăra pana în 3000 lei, una mai profesionala și cu conectivitate Wi-Fi? Mulțumesc
Cumparamisim.ro este de încredere? Ce ziceți? As dori sa comand lenjerii de pat.
La Glovo pot plati cu bonuri de masa?
Recomandati-mi și mie niște saloane de tatuaje din București care nu au preturi extrem de ridicate. Caut ceva calitativ si ieftin dacă se poate si cunoașteți careva
Stie cineva unde se mai poate gasi acest model de adidasi? https://blacksoundstore.com/collections/incaltaminte/products/white- medium- sneakers Sau macar ceva asemanator. E important sa fie tot ceva ...? (mai mult)
Salut, sunt indecis intre doua laptopuri. Merita 144hz sau sa merg pe placa video mai buna? 144hz: https://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/lenovo/gaming- 156- legion- y530- fhd- ips- 144hz- procesor-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
politistfaraimaginatie întreabă:
Șachi întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati