Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 3 Noiembrie 2025 sunt:
Sunt băiat de 16 ani,şi mi-au apărut o grămadă de coşuri pe faţă, unele mi-au crescut şi mai mari, ce îmi recomandaţi pentru a scăpa de ele?
Buna! Am comandat de la Altex jocul The Sims 4 duminica, iar ieri am cerut prin email AWB- ul! Si arata asa: Status Locatie Data Ora Observatie Iesire HUB Ploiesti, RO 25.04.2017 07:27:27 Intrare...? (mai mult)
Cum sa scapi de mila? Stiti vorba aia... cu mila si cu rusinea mori de foame. Sunt multi oameni care au mila si respect si sunt luati de prosti. Faceti.ma si pe mine va rog sa inteleg cum sa scap de mila...? (mai mult)
Cum ati reactiona daca unul ar vrea sa va bata, dar daca ar veni pe la spate fara sa stiti si sa va plesneasca una?
Bună TPU! Sunt băiat de 16 ani,şi mi-au apărut o grămadă de coşuri pe faţă,unele mi-au crescut şi mai mari, ce îmi recomandaţi pentru a scăpa de ele?
Hei TPU am niste persoane care mai fac Misto de mine cum sa nu ma mai intereseze?
Sunt in depresie! Toti prietenii pe care ii consideram adevarati m- au parasit. Cu parintii nu ma inteleg niciodata, iar acestia se comporta urat cu mine si ma jignesc. Am inceput sa am cosmaruri. ...? (mai mult)
Salut.Am un s3 neo care nu are softul original deoarece l-am dus la servis deoarece era blocat(mi-am uitat parola)si mi l-au sters. Softul original Samsung se poate instala?
Un film bun(2012-2017)? Multumesc! >>Sa nu fie horror,ceva dragoste,triste, comedie..idk.
Cine a intalnit vreodata un youtuber? nu am stiut in ce categorie sa pun.
Intrebarea mea este ca vreau sa stiu si eu descrieri de poze masi exact de suferinta
Salutare, am un j5 și i-am dat resetare, dar nu i-am știu contul google și îmi cere contul Ce pot face?
Daca dai like la poza unei persoane pe Instagram si dupa cateva secunde stergi like-ul, persoana respectiva vede?
Imi puteti da niste provocari dure pentru adevar si provocare? Dar sa nu fie gen mananca o lamaie, ceva dur.
Daca sunt ciudat si nu ma pot adapta normelor societatii? - Urmeaza sa intru in facultate si m- am cam certat cu toata lumea din licee, adica am niste scopuri mari si asa, si na inteleg ca multa lume...? (mai mult)
Ajutor! I- am spus unei prietene (anna) că îmi place de alt cineva (care e prietena cu ea) și ea mă placea (anna)! Până la urmă sau certat și nu mai vorbesc nici cu mine! Ce pot sa le spun!...? (mai mult)
As vrea sa intru la un liceu militar.Media o am, "atitudinea" cred eu ca o am insa am si o intrebare...In ce consta proba/probele fizice? Daca se poate cat mai detaliat cu denumirea exercitiilor...? (mai mult)
Buna tpu.Am 14 ani si nu stiu sa ma comport cu baieti eu sunt mai mult cu scoala si am 10 pe linie si noi in clasa suntem 12 fete si 14 baieti si baieti tot vine la mine la colege dar eu nu le raspund ...? (mai mult)
De ce oamenii copiaza personalitatea altora inloc sa- si creeze una proprie? Un bun exemplu ar fi a unui copil mai mic cam de 8- 9 ani cand isi petrece timpul cu prietenii si ce fac prietenii lui, face...? (mai mult)
Am 14 ani, 1.80 si doar 55 kg.Sunt foarte slab si unii colegi mai fac uneori misto de mine.Mananc ca si ceilalti prieteni ai mei si ei au 60-70 kg.De ce? As putea face ceva ca sa ma pot ingrasa?
As vrea sa ma răzbun pe prietena mea, nu chiar răzbunare dar cel putin sa aiba sentimentul ala de dezamagire, nu stiu, nu vreau ceva care sa o faca aa sufere tare, dar ceva care sa ma tina minte...ea...? (mai mult)
Vreau sa va intreb cu ce va epilati pe abdomen?
Deci de vreo 7 luni îmi place de un băiat, puțin mai mare decât mine cu 2 ani. E foarte dragut și frumos. El știe că- mi place de el, dar nu știu dacă lui îi place de mine. Adică de comporta...? (mai mult)
Tot văd pe Facebook diverse persoane ca își postează pe Facebook tot felul de snapuri făcute pe snapchat.Cum se salvează pentru a le putea posta?
Buna dragi fete, domnisoare vi se intampla cumva asa ceva? Mie mi- a venit menstruatia pentru prima oara pe 4 ianuarie si de atunci nu mi- a mai venit menstruatia si incep sa ma ingrijorez din cauza...? (mai mult)
Cand incepe scoala? Am auzit ca luni stam acasa, insa nu stiu sigur Cine imi poate spune exact?
Am o intrebare...cand incepe adolescenta? Aud multi oameni care spun ca de la vreo 14 dar alti spun ca pe la 15 ani sau chiar 16! Sau nu este o varsta exacta?
Aveti idee daca este in Spania o cartela pe care sa ai net nelimitat (o luna de zile) cum era frog in Romania de exemplu Funda! Multumesc anticipat!
Sa fii ciudat sau sa fii,, cool" ca restul?
Hristos a inviat, am cunoscut o fata pe internet de o saptamana dar eu sunt din Timisoara iar fata din teleorman, eu o plac si si ea ma place dar cand ai zic sa vorbim la telefon (mi- a dat numarul) ...? (mai mult)
E normal ca placa la pennyboard sa se clatine mai tare?
Am 12 ani si mi am băgat degetul in vagin de cam 3- 4 ori. Ma uităm la filme pentru adulti si imi curgea un lichid alb din vagin. De ce? Stiu ca nu este bine sa te uiți si acum nu ma mai uit...? (mai mult)
Nu prea am prieteni și majoritatea timpului mi-o petrec pe net, cine vrea sa dicute cu mine, garantez pierderea timpului?
Salut am 16 ani fara o luna si am probleme cu parintii. Sa va povestesc. Vara trecuta mi- am format un anturaj impreuna cu prietenul meu cel mai bun. Eram bucurosi, foarte bucurosi. Vreo 3- 4 luni lucrurile...? (mai mult)
mi-am luat un pennyboard, e totul ok, dar placa mi se pare ca se clatina prea tare, e normal?
Am 15 ani și acum câteva zile am condus mașina pe stradă, m- a văzut cineva mi- a făcut semn să opresc dar eu nu am facut- o și am mers acasă și am ascuns mașina în spatele casei. Ce pot ...? (mai mult)
Ce inseamna provenienta pinurilor paysafecard?
Hey TPU! As vrea sa stiu ce iq am. Stiti vreun site care nu iti cere nr de telefon sau ceva de genul?
Intrebare pentru cei ce dau de permis acum. La fel e si la voi? adica te programeaza sa dai traseul dupa 3 luni dupa ce ai luat sala? sau doar la mine e asa? :)) Din cate am inteles s- a scos si `ziua...? (mai mult)
Cum să fiu VIP pe IMVU fără să plătesc și fără să intru pe https://imved.com?
La ce banca imi recomandați sa fac un card pentru studenți? Unde ai cele mai mari avantaje din punctul de vedere al comisioanelor, plătilor efectuate etc. Stima
Hei, TPU! :- ) Am o problema destul de mare. Nu stiu cum sa ma bag in seama cu crush- ul meu.Dar nu pot nici sa- l uit.Am vazut un articol care zicea ca trebuie sa ma dau cu capul de o suprafata solida.Si...? (mai mult)
Heei,TPU! Cum pot să-l conving pe tata sa ma lase să-mi fac Fbk, acum la sfârșit de an? Tin sa precizez ca am 14 ani...
Ce înseamna " fâs "? Și ce reprezintă când cineva ii spune " fâs " altcuiva?
Salutări tuturor! Am si eu o problema, nu stiu cat de graava/ mica este. Orice problema pe care o am indiferent daca este mica in mintea mea o fac de 5- 6x mai mare, imi imaginez tot felul de lucruri,...? (mai mult)
De ce toti otaku de pe internet la orice chestie mica îți spun weeb devine chiar enervant.Nu mai pot sa mai comentez la un video sau postare pe G+ ca se trezesc uni sa îmi spună weeb din cauza username-...? (mai mult)
Parintii mei considera ca le am provocat o suparare faptul ca m au vazut de mana cu iubitul meu si ca este inadmisibil asa ceva, in plina zi.( Tin sa mentionez ca am 18 ani si iubitul meu la...? (mai mult)
Realizati un eseu cu titlul,, Traim pentru a manca sau mancam pentru a trai. Va rog sa nu fie prea lunga. Dau funda cine raspunde primul!
Hey. Am o problema cu parintii mei. Daca le spun ca vreau sa merg la sala incep sa rada de mine si sa spune chestii de genul "deja te duci dupa gagici". Cum sa le explic, , ca trebuie sa slabesc si ca...? (mai mult)
Am o problema si nu stiu cu cine sa vorbesc despre ea, deoarece nimeni nu ma ia în serios. De la un timp ma simt foarte rau, nu vad bine si mai ales atunci când sunt în mașină cu cineva...si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Catamedeea26 întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
mmarrybr întreabă:
caalcen întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?