Am un calorifer din otel care curge pe din dopul pus. caloriferul este din otel, garnitura caloriferului din otel este stricata oleaca. dopul pus nu are ganitura. cum as putea sa schimb dopul cu unul ...? (mai mult)
Au cocosii penis?
Buna ziua tuturor. Am in bard de beton la curte lung de 45 ml și lat de 25 cm. Întrebarea mea este câți mp de gresie imi trebuie pe măsură de 33×33 cm sau de 45×45 cm (placa de gresie)? Aștept...? (mai mult)
Buna seara tuturor as dori sa va intreb daca un motocultor de curea ar fi bun? de exemplu eu am o gradina cu pamant moale(pamant de somes). Si la scos de cartofi e ok? Eu tare mi- as lua de la ruris ...? (mai mult)
am un instant de apa calda de la Ariston e pe gaz.imi merge falacara tot se aprinde.dar nu curge apa calda.nici macar potrivita.vine apa rece. oare de ce? multumesc anticipat
Ce planta este asta? Si cum se ingrijeste? http://imgur.com/DyRortg
Pisica mea de 10- 11 luni, iese in fiecare zi afara si nu stiu ce face, e in calduri, azi cand am atins o pe burtica am simtit ceva sub piele nu in burta, era destul de maricel, nu stiu ce era, era...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar o planta carnivora.Din cate am auzit sunt mai multe tipuri deci as vrea sa stiu care e cea mai usor de intretinu si de unde as putea sa iau mancare, pentru ca nu prea o sa...? (mai mult)
Caut un meseriaș an construcția unei case.an Satu Mare.detali an privat cine e interesat 0745510778.
Hei! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema? Am pus in niste alveole, pentru rasaduri, cu castraveti si i- am tiunt primele zile la lumina slaba in casa pana ce au iesit din pamant rasadul. Iar...? (mai mult)
Am o centrala termica Ariston Cares Premium si nu mai am presiune, e undeva la 0.5 bar cum fac sa o readuc mai sus? Am inteles ca trebuie sa invart de robinetul albastru in dreapta dar nu se misca, ...? (mai mult)
Pot intoarce la fabrica ferestrele cumparate? Mentionez detaliul ca ele sunt montate.
Stie cineva unde pot face zgarda personalizata petru caine in Vaslui.
Am o cabana la munte, o coliba mai exact. E micuta si as vrea sa o renovez sa ma mut acolo pe timp de vara. As avea nevoie de panouri solare pentru electricitate. Nu vreau decat 2 becuri si un televizor+...? (mai mult)
Doar pentru conuscatori. ce rost isi au casele cu fundatie, rostul fundatiei sunt case care sunt de sute de ani fara fundatie si stau in picioare ori au piloni. ca fundatie ori nimic, uni ...? (mai mult)
O priza mai veche si putin iesita din perete poate prezenta riscuri daca se misca cand umblam la ea? Este periculoasa si cand nu umblam sau numai cand facem asta?
Salut.un vecin si.a facut dale.a facut gri(culoare normala) si rosii, folosind oxid rosu. cele rosii dupa 1 an si ceva se "mancau" adica se faramitau incetul cu incetul.eu vreau sa fac maro, dar mi.e...? (mai mult)
Bună tuturor poate cineva să-mi recomande un Diriginte de șantier m-aș apuca de făcut o căsuță eu locuiesc în Satu Mare msi tuturor
Salutare TPU, astazi 2 muncitori de la o firma de amenajar exterioare au pus in parcare pavaj din dale de beton/ciment, de 40x40cm. Iar cand am mers sa le vad, pe acestea sunt zgarieturi albe, ei mi-...? (mai mult)
Vreau sa pun o bolta de vita si niste zmeura, mure, afine in Arges unde am o gospodarie ramasa de la parinti. Rog sfauri de unde pot cumpara butasi. De la Statiunea Stefanesti, de la Staiunea Maracineni...? (mai mult)
Stie cineva ce poate avea? http://imgur.com/vOz8gGq http://imgur.com/RLehWVk http://imgur.com/JTjDcmY
Mi.am pierdut cheia de la incuietoarea de la noptiera...Va rog sa ma ajutati sau sa ma indrumati cum sa schimb yala.
Pot pune intr-o camera rece Dezumidificatorul de aer daca sunt 14 Chia 18 grade ❄️ "Sufragerie"?
Am si eu o casa de chirpci, daca o daram si o construiesc din bca la fel ca inainte patesc ceva?
am o drujba stil 170 cumparata cam de 2 luni de zile si imi consuma 1 rezervor de benzina si 1 de ulei Si am mai intrebat si late persoane care are drujbi stil 170 si a zis ca consuma 1 rezervor...? (mai mult)
Salut, stiti cumva cum se numesc florile acelea asemanatoare cu panselutele, sunt comestibile si incep cu litera "C" in termen popular, cresc sub forma de tufe mici si se gasesc seminte si la Lidl....? (mai mult)
Am un cactus și i-am rupt din greșeală din vârfuri și s-au rupt și din ace. O sa se usuce sau o sa pățească ceva? Sau trebuie sa fac ceva?
Câți saci de sapa la 30kg Baumit imi trebuie la un apartament de 60m2 dacă o torn la grosimea de 3cm
Salut, am 2 pete pe covor de la carbune de narghelea cum pot sa scap de ele sau sa maschez?
Dauneaza cu ceva daca folosesc sarea de bucătărie ca și element decorativ in vazul unde pun un cactus?
De ce in zona WC- ului de serviciu miroase foarte urat uneori ( a usturoi stricat) iar in zona baii nu miroase urat niciodata. Sunt situate in capetele apartamentului care e stil vagon. Coloanele sunt ...? (mai mult)
As vrea sa pun o usa glisanta din termopan la bucatarie. Are cineva asa ceva? Se inchide bine? Cam cat ar costa?
BUNA, stie cineva unde as putea sa-mifac un dressing pe comanda pentru o camera micuta CAM CUM SUNT ACELE DRESSING-URI CU MULTE RAFTULETE PENTRU DEPOZITAREA INCALAMINTEI SI ALE HAINELOR?
Salut Eu si cu inca 2 baieti stam la tara si vrem sa facem o casa mica (ascunzatoare) Eu :14 ani X : 15 ani Y : 17 ani Vrem sa facem o casa mica din lemn (scanduri). Numai cat sa stam in ea si...? (mai mult)
Salut.Stie cineva unde pot găsi capcane de șoareci? Gen magazinul, raionul
Dati-mi un site cu apartamente de inchiriat pe strada Atelierului Bucuresti
Am o suprafata de pamant pe care as vrea sa infintez o plantatie de paulownia. Pentru a face acest lucru am nevoie de ceva acte?
Cum sa ma prefac racita?
Am cumpărat o masina de spalat rufe Electrolux EWT1262IDW, verticala, 6 kg, 1200 rpm, clasa A+ + . Care este cel mai scurt program de spălare? Toate durează peste o oră? Nu are și program ...? (mai mult)
Am o biblioteca cu mai multe corpuri de montat si mi- ar trebui o surubelnita electrica. Ce fel de model sa iau, la un pret accesibil? Nu o voi folosi decat pentru mobila, in rest, sa fie in casa, ...? (mai mult)
Cum este cu programul asta "Prima Casa"? Cum ma pot baga si eu in asta, cat trebuie sa dau, ce pasi sunt de urmat? Am inteles ca este un ajutor cu nu stiu ce fonduri europene, ceva cu tineri si altele....? (mai mult)
Vă plac florile? Le țineți în vază? Cât țin la voi?
-oare cum se numeau ciresele uriase din piat, de asta vara.ce nume are pomul de cires si unde se afla? multumesc.
Vreau sa renovez o camera, sa o imbrac cu polistiren. Camera are 5 mp. Cam cat m-ar costa cu toate materialele necesare?
Am o centrala termica Romstal și de când a dat gerul au început și problemele. În timpul arderii crește presiunea la 2, 5- 3, câteodată chiar mai mult și curge pe la supapa, iar...? (mai mult)
Salut mi s au umflat vreo 20 de placi de gresie in bucatarie si pe hol pana acum nu s-a mai intamplat de la ce poate fi? precizez ca e model vechi fara rosturi
Sunt din Iasi si vreau sa cumpăr un pui de cactus cu caciulita. Ma puteti ajuta cu sugestii va rog?
Daca am deschis cutia cu trandafirul criogenizat, mai rezista mult timp, sau?
De unde pot lua baloane cu heliu in Dambovita? Urgent!
Buna TPU In primul rand, scuza- ti- mi categoria daca nu e buna. Am o intrebare. In Romania este legalizat ca sa se tina vidre ca animale de companie? Mi- as dori una. Gen sa fie puiut sa o pot creste....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.