TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
anonim_4396
în 16 Martie 2018 |

Am un calorifer din otel care curge pe din dopul pus. caloriferul este din otel, garnitura caloriferului din otel este stricata oleaca. dopul pus nu are ganitura. cum as putea sa schimb dopul cu unul ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sàñdor_Ràdù_1994
în 16 Martie 2018 | Sàñdor_Ràdù_1994 întreabă:

Au cocosii penis?

1
Răspunde Raportează
SoFloryn
în 16 Martie 2018 | SoFloryn întreabă:

Buna ziua tuturor. Am in bard de beton la curte lung de 45 ml și lat de 25 cm. Întrebarea mea este câți mp de gresie imi trebuie pe măsură de 33×33 cm sau de 45×45 cm (placa de gresie)? Aștept...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
JackTh3Ripper
în 15 Martie 2018 | JackTh3Ripper întreabă:

Buna seara tuturor as dori sa va intreb daca un motocultor de curea ar fi bun? de exemplu eu am o gradina cu pamant moale(pamant de somes). Si la scos de cartofi e ok? Eu tare mi- as lua de la ruris ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mario_Melinda_2000
în 15 Martie 2018 | Mario_Melinda_2000 întreabă:

am un instant de apa calda de la Ariston e pe gaz.imi merge falacara tot se aprinde.dar nu curge apa calda.nici macar potrivita.vine apa rece. oare de ce? multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
teemo2000
în 15 Martie 2018 | teemo2000 întreabă:

Ce planta este asta? Si cum se ingrijeste? http://imgur.com/DyRortg

2
Răspunde Raportează
LollaSolla
în 15 Martie 2018 | LollaSolla întreabă:

Pisica mea de 10- 11 luni, iese in fiecare zi afara si nu stiu ce face, e in calduri, azi cand am atins o pe burtica am simtit ceva sub piele nu in burta, era destul de maricel, nu stiu ce era, era...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Hinbrad
în 15 Martie 2018 | Hinbrad întreabă:

As dori sa imi cumpar o planta carnivora.Din cate am auzit sunt mai multe tipuri deci as vrea sa stiu care e cea mai usor de intretinu si de unde as putea sa iau mancare, pentru ca nu prea o sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gruiuu_Gruiu_1970
în 14 Martie 2018 | Gruiuu_Gruiu_1970 întreabă:

Caut un meseriaș an construcția unei case.an Satu Mare.detali an privat cine e interesat 0745510778.

2
Răspunde Raportează
george200115
în 13 Martie 2018 | george200115 întreabă:

Hei! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema? Am pus in niste alveole, pentru rasaduri, cu castraveti si i- am tiunt primele zile la lumina slaba in casa pana ce au iesit din pamant rasadul. Iar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GaryOfLivia
în 12 Martie 2018 | GaryOfLivia întreabă:

Am o centrala termica Ariston Cares Premium si nu mai am presiune, e undeva la 0.5 bar cum fac sa o readuc mai sus? Am inteles ca trebuie sa invart de robinetul albastru in dreapta dar nu se misca, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Alexandru_Bufteac_1988
în 12 Martie 2018 | Alexandru_Bufteac_1988 întreabă:

Pot intoarce la fabrica ferestrele cumparate? Mentionez detaliul ca ele sunt montate.

2
Răspunde Raportează
Aruxandeipaul58
în 12 Martie 2018 | Aruxandeipaul58 întreabă:

Stie cineva unde pot face zgarda personalizata petru caine in Vaslui.

4
Răspunde Raportează
Btwinfected
în 12 Martie 2018 | Btwinfected întreabă:

Am o cabana la munte, o coliba mai exact. E micuta si as vrea sa o renovez sa ma mut acolo pe timp de vara. As avea nevoie de panouri solare pentru electricitate. Nu vreau decat 2 becuri si un televizor+...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GabrielGL
în 12 Martie 2018 | GabrielGL întreabă:

Doar pentru conuscatori. ce rost isi au casele cu fundatie, rostul fundatiei sunt case care sunt de sute de ani fara fundatie si stau in picioare ori au piloni. ca fundatie ori nimic, uni ...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 11 Martie 2018 | Lightning1997 întreabă:

O priza mai veche si putin iesita din perete poate prezenta riscuri daca se misca cand umblam la ea? Este periculoasa si cand nu umblam sau numai cand facem asta?

6
Răspunde Raportează
GeorgeOG19
în 11 Martie 2018 | GeorgeOG19 întreabă:

Salut.un vecin si.a facut dale.a facut gri(culoare normala) si rosii, folosind oxid rosu. cele rosii dupa 1 an si ceva se "mancau" adica se faramitau incetul cu incetul.eu vreau sa fac maro, dar mi.e...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gruiuu_Gruiu_1970
în 11 Martie 2018 | Gruiuu_Gruiu_1970 întreabă:

Bună tuturor poate cineva să-mi recomande un Diriginte de șantier m-aș apuca de făcut o căsuță eu locuiesc în Satu Mare msi tuturor

2
Răspunde Raportează
Sandor12921
în 10 Martie 2018 | Sandor12921 întreabă:

Salutare TPU, astazi 2 muncitori de la o firma de amenajar exterioare au pus in parcare pavaj din dale de beton/ciment, de 40x40cm. Iar cand am mers sa le vad, pe acestea sunt zgarieturi albe, ei mi-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dumitru_Doru_1953
în 10 Martie 2018 | Dumitru_Doru_1953 întreabă:

Vreau sa pun o bolta de vita si niste zmeura, mure, afine in Arges unde am o gospodarie ramasa de la parinti. Rog sfauri de unde pot cumpara butasi. De la Statiunea Stefanesti, de la Staiunea Maracineni...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Enache_Alexandru_1980
în 10 Martie 2018 | Enache_Alexandru_1980 întreabă:

Stie cineva ce poate avea? http://imgur.com/vOz8gGq http://imgur.com/RLehWVk http://imgur.com/JTjDcmY

4
Răspunde Raportează
Dragomir_Andrei_2003
în 9 Martie 2018 | Dragomir_Andrei_2003 întreabă:

Mi.am pierdut cheia de la incuietoarea de la noptiera...Va rog sa ma ajutati sau sa ma indrumati cum sa schimb yala.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2018 |

Pot pune intr-o camera rece Dezumidificatorul de aer daca sunt 14 Chia 18 grade ❄️ "Sufragerie"?

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2018 |

Am si eu o casa de chirpci, daca o daram si o construiesc din bca la fel ca inainte patesc ceva?

8
Răspunde Raportează
Maylat_Yo_Cosmyn_1995
în 8 Martie 2018 | Maylat_Yo_Cosmyn_1995 întreabă:

am o drujba stil 170 cumparata cam de 2 luni de zile si imi consuma 1 rezervor de benzina si 1 de ulei Si am mai intrebat si late persoane care are drujbi stil 170 si a zis ca consuma 1 rezervor...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marvinmiau
în 8 Martie 2018 | Marvinmiau întreabă:

Salut, stiti cumva cum se numesc florile acelea asemanatoare cu panselutele, sunt comestibile si incep cu litera "C" in termen popular, cresc sub forma de tufe mici si se gasesc seminte si la Lidl....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Laryssa_Lary_1998
în 7 Martie 2018 | Laryssa_Lary_1998 întreabă:

Am un cactus și i-am rupt din greșeală din vârfuri și s-au rupt și din ace. O sa se usuce sau o sa pățească ceva? Sau trebuie sa fac ceva?

1
Răspunde Raportează
Beko_Liviu_1982
în 7 Martie 2018 | Beko_Liviu_1982 întreabă:

Câți saci de sapa la 30kg Baumit imi trebuie la un apartament de 60m2 dacă o torn la grosimea de 3cm

12
Răspunde Raportează
ionel2235
în 7 Martie 2018 | ionel2235 întreabă:

Salut, am 2 pete pe covor de la carbune de narghelea cum pot sa scap de ele sau sa maschez?

2
Răspunde Raportează
10adina
în 7 Martie 2018 | 10adina întreabă:

Dauneaza cu ceva daca folosesc sarea de bucătărie ca și element decorativ in vazul unde pun un cactus?

6
Răspunde Raportează
Dumitru_Doru_1953
în 6 Martie 2018 | Dumitru_Doru_1953 întreabă:

De ce in zona WC- ului de serviciu miroase foarte urat uneori ( a usturoi stricat) iar in zona baii nu miroase urat niciodata. Sunt situate in capetele apartamentului care e stil vagon. Coloanele sunt ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Daniel26
în 6 Martie 2018 | Daniel26 întreabă:

As vrea sa pun o usa glisanta din termopan la bucatarie. Are cineva asa ceva? Se inchide bine? Cam cat ar costa?

2
Răspunde Raportează
TheLovelyGhost
în 6 Martie 2018 | TheLovelyGhost întreabă:

BUNA, stie cineva unde as putea sa-mifac un dressing pe comanda pentru o camera micuta CAM CUM SUNT ACELE DRESSING-URI CU MULTE RAFTULETE PENTRU DEPOZITAREA INCALAMINTEI SI ALE HAINELOR?

1
Răspunde Raportează
Poseidon69
în 4 Martie 2018 | Poseidon69 întreabă:

Salut Eu si cu inca 2 baieti stam la tara si vrem sa facem o casa mica (ascunzatoare) Eu :14 ani X : 15 ani Y : 17 ani Vrem sa facem o casa mica din lemn (scanduri). Numai cat sa stam in ea si...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Andrei1332
în 4 Martie 2018 | Andrei1332 întreabă:

Salut.Stie cineva unde pot găsi capcane de șoareci? Gen magazinul, raionul

5
Răspunde Raportează
Anonimus1358
în 4 Martie 2018 | Anonimus1358 întreabă:

Dati-mi un site cu apartamente de inchiriat pe strada Atelierului Bucuresti

2
Răspunde Raportează
UnAltAnonimCelebru
în 4 Martie 2018 | UnAltAnonimCelebru întreabă:

Am o suprafata de pamant pe care as vrea sa infintez o plantatie de paulownia. Pentru a face acest lucru am nevoie de ceva acte?

4
Răspunde Raportează
Miu_Stefan_1999
în 4 Martie 2018 | Miu_Stefan_1999 întreabă:

Cum sa ma prefac racita?

3
Răspunde Raportează
AndaAna
în 4 Martie 2018 | AndaAna întreabă:

Am cumpărat o masina de spalat rufe Electrolux EWT1262IDW, verticala, 6 kg, 1200 rpm, clasa A+ + . Care este cel mai scurt program de spălare? Toate durează peste o oră? Nu are și program ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Daniel26
în 3 Martie 2018 | Daniel26 întreabă:

Am o biblioteca cu mai multe corpuri de montat si mi- ar trebui o surubelnita electrica. Ce fel de model sa iau, la un pret accesibil? Nu o voi folosi decat pentru mobila, in rest, sa fie in casa, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Eugeniusu
în 3 Martie 2018 | Eugeniusu întreabă:

Cum este cu programul asta "Prima Casa"? Cum ma pot baga si eu in asta, cat trebuie sa dau, ce pasi sunt de urmat? Am inteles ca este un ajutor cu nu stiu ce fonduri europene, ceva cu tineri si altele....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Petrovic
în 3 Martie 2018 | Petrovic întreabă:

Vă plac florile? Le țineți în vază? Cât țin la voi?

6
Răspunde Raportează
anatomicul
în 3 Martie 2018 | anatomicul întreabă:

-oare cum se numeau ciresele uriase din piat, de asta vara.ce nume are pomul de cires si unde se afla? multumesc.

2
Răspunde Raportează
Biancaaaaaaaa
în 3 Martie 2018 | Biancaaaaaaaa întreabă:

Vreau sa renovez o camera, sa o imbrac cu polistiren. Camera are 5 mp. Cam cat m-ar costa cu toate materialele necesare?

9
Răspunde Raportează
Ionu?jion2
în 3 Martie 2018 | Ionu?jion2 întreabă:

Am o centrala termica Romstal și de când a dat gerul au început și problemele. În timpul arderii crește presiunea la 2, 5- 3, câteodată chiar mai mult și curge pe la supapa, iar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Calinmihail
în 3 Martie 2018 | Calinmihail întreabă:

Salut mi s au umflat vreo 20 de placi de gresie in bucatarie si pe hol pana acum nu s-a mai intamplat de la ce poate fi? precizez ca e model vechi fara rosturi

1
Răspunde Raportează
10adina
în 3 Martie 2018 | 10adina întreabă:

Sunt din Iasi si vreau sa cumpăr un pui de cactus cu caciulita. Ma puteti ajuta cu sugestii va rog?

2
Răspunde Raportează
Loredana_Dragan_2000
în 1 Martie 2018 | Loredana_Dragan_2000 întreabă:

Daca am deschis cutia cu trandafirul criogenizat, mai rezista mult timp, sau?

3
Răspunde Raportează
curioasa210
în 28 Februarie 2018 | curioasa210 întreabă:

De unde pot lua baloane cu heliu in Dambovita? Urgent!

4
Răspunde Raportează
polk
în 26 Februarie 2018 | polk întreabă:

Buna TPU In primul rand, scuza- ti- mi categoria daca nu e buna. Am o intrebare. In Romania este legalizat ca sa se tina vidre ca animale de companie? Mi- as dori una. Gen sa fie puiut sa o pot creste....? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 7 ore

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a simțit mirosul ăla divin, dar după ce mai m- am dat odată cu el nu l- am mai simțit! Am întrebat și niște cunoscuți ...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ieri am avut proces la o curte de apel în calitate de apelant. Judecătorii, un bărbat şi o femeie, râdeau şi şopteau ceva. Ce şopteau?
    21 răspunsuri
  • MiraBurgertung
    trimisă pe 16 Ianuarie

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o întrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se întâmplă acum în țară Vorbim aici de politică și ce se petrece cu lumea Parcă au înnebunit TVA...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă acum 4 ore

DnIon întreabă:

Oare cand se va termina razboiul din ucraina?
    18 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.006
  • Întrebări: 3.955.294
  • Răspunsuri: 17.671.238
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Viata in ocean

Viata in ocean

Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.

Start quiz
Categorii
  • 652.122 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.906 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii