TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
Zuzumilk26
în 7 Martie 2021 | Zuzumilk26 întreabă:

Salut TPU. Am un scaun de gaming Serioux Torin. Ce pot sa ii fac sa nu se mai balanseze? Dau Funda!

3
Răspunde Raportează
myandmy028
în 6 Martie 2021 | myandmy028 întreabă:

Cat consuma o masina de spalat clasa A+++?

2
Răspunde Raportează
Intrebari373626
în 5 Martie 2021 | Intrebari373626 întreabă:

Unde pot reclama un vecin care a construit casa care nu respecta anumite legi.

12
Răspunde Raportează
Damnian
în 4 Martie 2021 | Damnian întreabă:

A apelat cineva la vreo firma de mutari? Daca da, cum a fost experienta. Sunt de incredere?

4
Răspunde Raportează
Florin2020
în 4 Martie 2021 | Florin2020 întreabă:

Salutare! Tocmai ce am astupat o ușă interioară cu zid sin BCA. Intrebarea este, care tencuiala credeți că ar fi potrivită, ce-a clasică cu mortar sau ce-a pe bază de ipsos?

7
Răspunde Raportează
highheels
în 4 Martie 2021 | highheels întreabă:

Se poate combina champ-dithane-mospilan pentru stropirea tuturor pomilor la dezmugurit?

1
Răspunde Raportează
imarian
în 4 Martie 2021 | imarian întreabă:

Am gasit 2 modele de sticla printata pentru bucatarie care imi plac, dar nu stiu ce sa aleg. Primul este https://cerapixel.ro/sticla- printata/bucatarie/contrablat/marble- contrablat/mrb005- contrablat/...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
myandmy028
în 2 Martie 2021 | myandmy028 întreabă:

Bună, aș vrea să îmi iau o mașină de spălat care este clasa B și aș vrea să îmi spuneți câtă energie consumă, dau funda :). (este urgent)

8
Răspunde Raportează
muziclive
în 2 Martie 2021 | muziclive întreabă:

Bună TPU! Am o întrebare legată de un teren. Pe ce site-uri aș putea promova terenul pentru cumpărare? Chiar și internațional, dacă știți site-uri... FUNDĂ!

7
Răspunde Raportează
WolfgangKreutzfeldt
în 1 Martie 2021 | WolfgangKreutzfeldt întreabă:

Sunt singurul caruia i se ia curentul mai des decat e normal de cand s- a liberalizat piata energiei electrice? Adica pana mea, se ia pentru o secunda si dupa vine la loc ca si cum s- ar juca unu la...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
blondu_4082
în 28 Februarie 2021 | blondu_4082 întreabă:

Salut tuturor. Vin cu întrebare înainte de a da comanda pentru ciment. Îmi puteți recomanda cum este mai bine? Am de făcut un card model(U). Latura stanga de 36m liniari. Latura dreapta de 36m...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cosminovici
în 27 Februarie 2021 | cosminovici întreabă:

Daca am 30 metri lungime si 10 metri latime si vreau sa torn 15 centimetri grosime beton, cati metri cubi de beton am nevoie?

2
Răspunde Raportează
Feyenooord666666
în 27 Februarie 2021 | Feyenooord666666 întreabă:

Ce model de UPS imi recomandati?

9
Răspunde Raportează
Catrice
în 27 Februarie 2021 | Catrice întreabă:

Cunoașteți cărți de grădinărit bune, explicite?

3
Răspunde Raportează
bzSteFaN
în 27 Februarie 2021 | bzSteFaN întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu un calcul pentru usile unui corp de bucatarie? Dimensiunea de la o laterala la cealalta este de 104cm? ( din exterior in exterior) si grosimea palului este de 18mm.

2
Răspunde Raportează
SERIALS
în 25 Februarie 2021 | SERIALS întreabă:

Vreau sa fac un sondaj ca sa descopar cat platesc pe facturi chiriasii pe luna si pe an. Ce intrebari as putea pune ca sa descopar rezultatul?

2
Răspunde Raportează
valentin2002
în 24 Februarie 2021 | valentin2002 întreabă:

Salut! Imi poate recomanda și mie cineva un umidificator bun? As dori pentru o camera destul de mica, nu vreau sa investesc prea mult și nici nu as avea nevoie de unul mare! Dacă aveți sau știți...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Sonia822
în 24 Februarie 2021 | Sonia822 întreabă:

Cat traia inainte o albina? Inainte de poluarea aerului cu metale grele si a plantelor cu pesticide etc. Cat traieste in prezent o albina?

1
Răspunde Raportează
urascnii88
în 24 Februarie 2021 | urascnii88 întreabă:

Salut, am un teren cu o casa din anul 1957 si am auzit de la cineva ca mai bine cer o autorizatie de renovare in loc de demolare si constructie si sa ingradez casa cu un perete si pe urma o fac cum vreau...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
gee0rge
în 24 Februarie 2021 | gee0rge întreabă:

Buna ziua.Am o planta echeveria care cred ca e putreda sau e uscata.Va rog sa imi spuneti ce sa fac, am primit-o cadou si tin foarte mult la ea.

4
Răspunde Raportează
valentinghita6677
în 23 Februarie 2021 | valentinghita6677 întreabă:

Ce producție de mere pot obține de la un măr tânăr de 6 ani?

2
Răspunde Raportează
Stelian2015
în 23 Februarie 2021 | Stelian2015 întreabă:

E vorba de un spatiu unde se formeaza mult noroi cand ploua sau ninge mai ales cand e umblatura multa (e loc circulat). Vreau sa pun pietris. In acest caz ce inaltime ar trebui sa aiba stratul de pietris...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Februarie 2021 |

Vi se pare corect cum a procedat un instalator? Pe scurt: Vorbim despre o casa cu etaj, sistem de incalzire: centrala pe peleti. A plecat din centrala cu o singura teava pentru tur si retur si undeva...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
David00368866
în 23 Februarie 2021 | David00368866 întreabă:

Buna, am cumpărat o drujbă și am lăsat- o sa își facă motorul rodajul cu frână pentru lant activată, am făcut așa pentru că am primit drujba gata asamblata. Am făcut rodajul cu un plin...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Prumarius
în 23 Februarie 2021 | Prumarius întreabă:

Salut TPU, cineva care se pricepe la drujbe? Am achizitionat o drujba mica de construcții, tai cu ea după cateva minute nu se mai accelerează în sarcina, am reglat-o după carte dar nu da semne.

1
Răspunde Raportează
valentin2002
în 22 Februarie 2021 | valentin2002 întreabă:

Bună ziua! As dori sa cumpăr niște suporturi pentru ghivece dar nu prea am găsit niciun produs care sa ma convingă! Are cineva asa ceva și imi poate recomanda, va rog? Cat mai încăpător...

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Februarie 2021 |

Salut, pe un distribuitor de calorifere format din 7 iesiri, returul caloriferului cu numarul 2 si 5 este rece tun iar partea de tur este fierbinte, am verificat aerul dar nu are nimic, este posibil...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
DaltonCastle
în 21 Februarie 2021 | DaltonCastle întreabă:

Am 8 saci de ciment în magazie. Pana ii folosesc vor trece maxim 4 luni. Sunt feriți de umezeala sau îngheț. Sunt șanse sa se strice?

7
Răspunde Raportează
Mystogun
în 21 Februarie 2021 | Mystogun întreabă:

Cel mai rau loc unde sa intreb asta, dar e de cercetare. Trebuie sa fac un gard. Si inca nu stiu de unde sa incep sau etc dar mi- am zis prima oara sa fac planul de $$. Cineva ce a avut suferinta asta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
vrednic
în 19 Februarie 2021 | vrednic întreabă:

Se poate monta parchet peste parchet? Parchetul vechi este din 1995 in 3 starturi.

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Februarie 2021 |

Salut! Are cineva idee unde as putea găsi teracota alba în Iași?

2
Răspunde Raportează
AianaPetrescu29
în 19 Februarie 2021 | AianaPetrescu29 întreabă:

Buna TPU! Vreau sa imi varuiesc camera cu var gri inchis. Stiti cumva unde as putea gasi aceasta culoare sau ce culori as putea combina sa-mi iasa culoarea aia?

12
Răspunde Raportează
CristianaCrissPinka2002
în 19 Februarie 2021 | CristianaCrissPinka2002 întreabă:

Cum se usucă rasina epoxidica? Trebuie vreun aparat sau se poate lasa peste noapte la uscat?

4
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 18 Februarie 2021 | Furnicuta000 întreabă:

Am un buget de 25.000 euro maxim. Credeti ca gasesc in Bucuresti o garsoniera cat de cat ok la pretul asta ca sa nu mai platesc chirie? Adica m- ar interesa doar sa fie aproape de un mijloc de transport...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Februarie 2021 |

Cam cat ar fi costurile unei construcții (camere) de 5/5 si o baie (nomala) daca o faci din bca, acoperis in 2 ape, izolată cu rigips? Adică la ce pret iesi cu fundația, instalație electrică (e...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Daniel_Florin_1997
în 18 Februarie 2021 | Daniel_Florin_1997 întreabă:

Ce distanță trebuie sa fie între grinzile unui acoperis

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Februarie 2021 |

Daca plantezi sâmburele de avocado si crește planta e posibil să faca frunct fără altoire? Valabil si in cazul semințelor de lămâie.

14
Răspunde Raportează
Bern_Berni_1989
în 17 Februarie 2021 | Bern_Berni_1989 întreabă:

Salutări tuturor! Planta mea, Mango, este încă pui. Are totuși o creștere ciudată... A avut probleme cu puricii albi săritori și pentru asta am pus felii de cartofi pe pământ în ideea ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alecz0
în 16 Februarie 2021 | Alecz0 întreabă:

Salutare! Am si eu o problema cu termostatul centralei care e un Computherm Q3RF, mai exact afiseaza concomitent toate informatiile pe display dar fara a putea seta ceva pe el caz in care nici centrala...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
xsl1ck
în 15 Februarie 2021 | xsl1ck întreabă:

Care e inaltimea maxima legala la gard daca as avea un plot la sat unde sa locuiesc?

8
Răspunde Raportează
Goldenbulle7
în 15 Februarie 2021 | Goldenbulle7 întreabă:

Cate kilograme de nisip si ciment imi trebuie pentru un metru cub de beton?

8
Răspunde Raportează
CristiEND
în 14 Februarie 2021 | CristiEND întreabă:

Buna ziua, am o problema, la cuptorul electric si la plita cu inductie. La cuptor problema este ca iese fum prea mult decât ar trebui, l- am desfacut o data si am vazut un ventilatoras, mă gândesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Blacklabont
în 13 Februarie 2021 | Blacklabont întreabă:

Salut! Doresc sa imi antifonez camera. Stie cineva daca buretele tine foarte mult praf?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Februarie 2021 |

Buna ziua! Am o portiune de perete relativ mica care a dezvoltat pe mai multe parti niste pete galbene nu stiu de la ce sunt. Am incercat sa dau cu lavabila insa nu functioneaza, cum as putea sa le acopar?...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
DaTRoll
în 11 Februarie 2021 | DaTRoll întreabă:

Salut, As dori sa fac un gard cu o lungime de 14 m si inaltime de 2m, sa folosesc boltari sau bca si de ce? Multumesc

9
Răspunde Raportează
Doodleskull
în 10 Februarie 2021 | Doodleskull întreabă:

Ce scaun imi recomandati pentru PC, vreau sa fie confortabil?

6
Răspunde Raportează
TamplaruAnisoara
în 9 Februarie 2021 | TamplaruAnisoara întreabă:

As vrea sa îmi fac o poarta din metal. Cat m- ar costa? Mentionez ca e vorba de poarta mare+ o portita+ cei trei stalpi. Am vorbit astăzi cu persoana care sa le facă si nu mi- a spus prețul pana nu...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
ZiziKam
în 9 Februarie 2021 | ZiziKam întreabă:

Are poate cineva dintre voi pat matrimonial? Am avut întotdeauna pat tradițional cu saltea, însă m- am uitat în ultima vreme la oferta unui magazin de mobilă și am văzut acolo un pat matrimonial....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
DaTRoll
în 9 Februarie 2021 | DaTRoll întreabă:

Salut, Vreau sa fac un gard din boltari. Lungimea gardului este de 14ml si as vrea sa stiu etapele de constructie si cat fie trebuie sa bag in fundatie.

12
Răspunde Raportează
Simionov99razvan04
Întrebare recomandată în 8 Februarie 2021 | Simionov99razvan04 întreabă:

Salut. Vreau sa îmi cumpăr un panou solar pentru apa calda dar nu știu dacă va face față unul singur. Am 4 camere pentru turiști fiecare cu baie proprie. Plus încă doua camere, a mea și...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ieri am avut proces la o curte de apel n calitate de apelant. Judec?torii, un b?rbat ?i o femeie, rdeau ?i ?opteau ceva. Ce ?opteau?
    21 răspunsuri
  • MiraBurgertung
    trimisă pe 16 Ianuarie

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o ntrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se ntmpl? acum n ?ar? Vorbim aici de politic? ?i ce se petrece cu lumea Parc? au nnebunit TVA...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 3 ore

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a sim?it mirosul ?la divin, dar dup? ce mai m- am dat odat? cu el nu l- am mai sim?it! Am ntrebat ?i ni?te cunoscu?i ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • TarbanNicolae
    trimisă pe 16 Ianuarie

TarbanNicolae întreabă:

Salut, am vandut pe OLX un produs, acesta a ajung la destinatar pe data de 12 ianuarie iar de cateva zile a ramas statusul in OLX Incasare in asteptare, am ales plata in cont bancar, am verificat datele...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.001
  • Întrebări: 3.955.290
  • Răspunsuri: 17.671.165
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Deserturi

Deserturi

Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.122 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii