TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
MihaelaNegru
în 4 Februarie 2024 | MihaelaNegru întreabă:

Buna ziua, Ma confrunt cu o situație : doresc sa achiziționez un lot de cărți de pe Vinted, vânzătorul este in Franta. Am făcut selecția cartilor, am confirmarea vânzătorului, ar trebui ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
searatarziu
în 3 Februarie 2024 | searatarziu întreabă:

Este bun PC buildul? https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/5593775

1
Răspunde Raportează
searatarziu
în 3 Februarie 2024 | searatarziu întreabă:

Este bun PC buildul? Sursa Corsair CX650, 650 Watt, 80 PLUS Bronze. Placa video Gigabyte GeForce® RTX™ 3060 GAMING OC 2.0 LHR, 12GB GDDR6, 192- bit. HDD Toshiba HDWD110 1TB, 7200rpm, 64MB buffer,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GrigoreAdrian1365
în 3 Februarie 2024 | GrigoreAdrian1365 întreabă:

Am cumparat ceva de pe olx prin Fan Courier si din pacate ceva a intervenit urgent si nu voi putea prelua coletul Ce se intampla cu coletul meu va fi livrat a 2 a zi sau va fi pastrat in sediul local ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Flroman
în 3 Februarie 2024 | Flroman întreabă:

A cumpărat cineva produse de pe Modivo? Este un site de încredere? Și dacă da, cum sunt produsele?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Februarie 2024 |

Merita să-l cumpăr //www.pcgarage.ro/adauga-wishlist/

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Februarie 2024 |

Un PC build in bugetul de 5.000 lei Preferinte:RTX,HHD, SSD.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Februarie 2024 |

Este bun PC build? Carcasa 1STPLAYER Gaming X3- M, RGB, Mid- Tower, fara sursa, white. Cooler Procesor 1st Player MOTHRA MT 240 INFINITE SPACE ARGB, Black, compatibil AMD/Intel. Placa video Gigabyte...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andualyx
în 1 Februarie 2024 | Andualyx întreabă:

Dacă nu plătesc taxa de anulare care ESTE 161.50 de lei ce se intampla? Pe glovo.

2
Răspunde Raportează
fudjshdcjud
în 1 Februarie 2024 | fudjshdcjud întreabă:

Am comandat un vape online, cu card de minor. Are ceva?

1
Răspunde Raportează
maraaa62907
în 1 Februarie 2024 | maraaa62907 întreabă:

Am dat o comandă pe shein pe 20 ian si inca este in tranzit, in cat timp ar trebui sa vina?

5
Răspunde Raportează
Cerry
în 1 Februarie 2024 | Cerry întreabă:

Am dat peste un site dar nu îmi dau seama daca vinde fake- uri...se numește www.just- trend.ro și vinde adidași Nike, prețul de acum este de maxim 169, 99 lei de la 499.99 lei.Ce credeți este ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anca233
în 1 Februarie 2024 | Anca233 întreabă:

Buna, știe cineva daca dau o comanda pe Shein mai mică, atât la preț (in jur de 50 lei) cât și la cantitate, o primesc? Auzisem ca se poate pierde comanda, dar nu știu cât e de adevărat.

4
Răspunde Raportează
JohnyMaus
în 31 Ianuarie 2024 | JohnyMaus întreabă:

Salut, am comandat o bluza din Polonia și ieri a ajuns la posta romana, ultimele 2 statusuri fiind plecat din București HUB regional, unul la ora 12:03 și celălalt 19:29. Sunt șanse să primesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ale05alesia
în 31 Ianuarie 2024 | Ale05alesia întreabă:

Produsele ce le returnezi pe shein se pot face automat fara sa le mai trimiti tu? Sau trebuie sa le returnezi tu după ce vine comanda?

2
Răspunde Raportează
ChelariuAlexandra
în 31 Ianuarie 2024 | ChelariuAlexandra întreabă:

Am dat o comanda pe shein și mi- a împărțit- o în 2 colete. Primul pachet scrie ca este ok, adresa, și se expediază. Al 2 lea colet este oprit în nemzetkozi fără adresa și se va livra înapoi....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bianca37
în 30 Ianuarie 2024 | bianca37 întreabă:

Buna, cum se procedeaza cu aplicatia Vinted? As vrea sa comand niste haine dar mi- e frica. Ce parere aveti, e ok aplicatia? Adica o sa- mi vina hainele sigur? Si prin curier sau cum? Nu stiu cum ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
adrianaborbola
în 30 Ianuarie 2024 | adrianaborbola întreabă:

Va rog mult cine stie sa mi raspunda, nu gasesc informatii clare niciunde... Am facut o comada in jur de 4000 lei, pachet de 34 kg, pe Amazon Usa de mai mult de 20 zile. Inca nu si- au tras banii din...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Elele1985
în 30 Ianuarie 2024 | Elele1985 întreabă:

Vreau sa comand un cadou din siteul www.zodiacool.ro si vreau pareri de la cei care au mai comandat de la ei sau care se pricep.

1
Răspunde Raportează
mariusrobert114
în 30 Ianuarie 2024 | mariusrobert114 întreabă:

Recomadati pc garage?

2
Răspunde Raportează
mariusrobert114
în 30 Ianuarie 2024 | mariusrobert114 întreabă:

Azi imi ajunge comanda de pe pc garage am luat de la ei un cablu hdmi v1.4 este ok la pretul platit

1
Răspunde Raportează
maphiotul
în 29 Ianuarie 2024 | maphiotul întreabă:

Salut. De ce is disperate femeile dupa avocado? Si eventual dupa brocoli

6
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 29 Ianuarie 2024 | UmbraDeVulpe întreabă:

E ok oare daca comand papucii astia sau se pot strica si ei daca nu calci cum trebuie? Ca nu calc cum trebuie nici eu de ceva ani si pot sa port cam de orice fel de papuci ca ii stric repede, nu ma tin...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Dante_Ianis_1980
în 29 Ianuarie 2024 | Dante_Ianis_1980 întreabă:

Imi poate spune cineva cateva site-uri de sneakersi? Doresc Nike 720 Blue Void : EU 42.

1
Răspunde Raportează
Anonim420420
în 29 Ianuarie 2024 | Anonim420420 întreabă:

Vreau si eu un link cu cel mai ieftin site de unde pot lua niste sneakersi "Puma Rebound Street v2" dar sa fie originali. Siteul sa fie legit. Multumesc.

2
Răspunde Raportează
andreea1baratiu
în 29 Ianuarie 2024 | andreea1baratiu întreabă:

Vreau sa comand de pe Temu România, e un fel de Shein unde găsești lucruri ieftine, doar ca pe Shein nu poți plăti cu cash, pe Temu poți?

5
Răspunde Raportează
antalmaria
în 29 Ianuarie 2024 | antalmaria întreabă:

Buna TPU! Cam cat ar dura livrarea comenzii pe site-ul bricksneakers.ro?

1
Răspunde Raportează
antalmaria
în 29 Ianuarie 2024 | antalmaria întreabă:

Buna! Imi puteti recomanda va rog un site unde pot gasi sneakers editii limitate? M-ar interesa o pereche de Air Jordan 1 Retro High OG care nu mai este nicaieri in stoc. Multumesc, dau funda!

2
Răspunde Raportează
codry223
în 29 Ianuarie 2024 | codry223 întreabă:

Stie cineva o firma care face un lootcrate si livreaza si in Romania? Dau funda

1
Răspunde Raportează
larisa2pp
în 29 Ianuarie 2024 | larisa2pp întreabă:

Ajutor, cine stie. Am plătit cu cardul o comanda de pe site ul " dictair " " fashon nova" si dupa ce am platit vad pe internet ca este un site fake si am platit aproape 200 dolari…

2
Răspunde Raportează
Maersk07
în 29 Ianuarie 2024 | Maersk07 întreabă:

Salut! Se percep taxe vamale la intoarcerea in Romania, in cazul in care ma duc cu masina personala intr- o țară membra UE si import anumite produse pe care le transport tot cu mașina personală,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 28 Ianuarie 2024 | UmbraDeVulpe întreabă:

E un whisky care e facut de 2 actori care au jucat si in the vampire diaries, Ian Somerhalder si Paul Wesley, dar faza e ca nu pot sa il comand de la ei de pe site ca nu e cu livrare internationala dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 28 Ianuarie 2024 | Anonimul151 întreabă:

Ce părere aveți despre Amazon și Ebay? Sunt platforme de "cumpărături" ok, sigure? ( ca aliexpress de ex ) De pe amazon în cât timp vin comenzile? Dar de pe ebay? Pe aceste platforme se găsește...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Ianuarie 2024 |

Salut, dacă comand de pe site-ul oficial Samsung in câte zile îmi va ajunge livrarea? Vă mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Alessiaaaa00027
în 28 Ianuarie 2024 | Alessiaaaa00027 întreabă:

Buna seara, știe cineva daca pot schimba limba curierilor la glovo? Adică să nu-mi mai vina curieri din altă țară și așa mai departe.

3
Răspunde Raportează
Tzakalie
în 28 Ianuarie 2024 | Tzakalie întreabă:

Dacă dau comanda de pe eMAG de un vape și folosesc un card de ala 14-18 ani (eu având 17) are ceva? Sa nu pot confirma comanda sau să-mi de-a curierul comanda etc.

7
Răspunde Raportează
DariusAndronache58
în 28 Ianuarie 2024 | DariusAndronache58 întreabă:

Salut,am dat comanda de pe panda si imi zice de 4 zile plane arriving, mi l-a confiscat oare?

1
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 28 Ianuarie 2024 | UmbraDeVulpe întreabă:

Daca comanzi ca si roman ceva de pe un site strain dar nu stii nici o limba atat cat sa te descurci si tu, atunci nu e o idee prea buna sa comanzi de pe site uri straine sau daca comanzi din Romania si...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
rumi36
în 28 Ianuarie 2024 | rumi36 întreabă:

Cum pot obține bon fiscal/factură la cumpărăturile online? Indiferent daca platesc online sau ramburs

3
Răspunde Raportează
alexandra7199271
în 28 Ianuarie 2024 | alexandra7199271 întreabă:

Bună, am comandat de pe shein și coletul nu a ajuns la mine prin faptul ca adresa este greșită (nu era greșită, am verificat), acum vreau să știu dacă voi primi banii înapoi? Fără să iau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
specificguy
în 28 Ianuarie 2024 | specificguy întreabă:

Stie cineva de unde pot face rost de unt, smantana si alte lactate CRUDE (nepasteurizate), in Bucuresti? As avea 2 nevoi: 1. Sa fie o sursa cat mai curata, calitativa si respectabila dpdv al ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
iulianwyy
în 27 Ianuarie 2024 | iulianwyy întreabă:

Salut am comandat un laptop de pe altex, și între timp m- a sunat un angajat sa îmi zică ca nu mai e in stoc și dacă doresc sa primesc produsul expus in magazin. Nu sunt sigur dacă am făcut alegerea...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Clamidia
în 27 Ianuarie 2024 | Clamidia întreabă:

Bună ziua! Vreau sa cumpăr acest model de blazer: https://www.buzzsneakers.ro/pantofi- sport/234601- nike- pantofi- sport- w- blazer- mid- 77 Totuși nu înțeleg de ce pe acest site costă atât de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gen_Luiza_1990
în 27 Ianuarie 2024 | Gen_Luiza_1990 întreabă:

Hello! Care este cel mai mare magazin Pepco din București?

1
Răspunde Raportează
StellarMary
în 27 Ianuarie 2024 | StellarMary întreabă:

Salut, se mai gasesc in magazine heets cu click? Am mers la nenumarate magazine si au zis ca nu au pe stoc :/

4
Răspunde Raportează
MichaelJackson123
în 26 Ianuarie 2024 | MichaelJackson123 întreabă:

Stie cineva unde pot gasi stilou ca in poza urmatoare in Timisoara? Va roog http://imgur.com/a/U3ZYO

1
Răspunde Raportează
PNMAdrian
în 26 Ianuarie 2024 | PNMAdrian întreabă:

M- ar interesa sa imi cumpar o masina de tuns pentru a imi tunde barba. Aparatele tuns parul (zona capului) sunt bune si pentru tuns barba? Ce inseamna cand in specificatiile masinii...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Ianuarie 2024 |

Stie cineva un magazin online din Romania unde as putea gasi asa ceva de cumoarat: Plastic Slider Sleeves https://goo.gl/1xggou?

1
Răspunde Raportează
NexMetalist
în 26 Ianuarie 2024 | NexMetalist întreabă:

Buna! Imi poate cineva spune unde, in Bucuresti, pot gasi magazine underground pentru vinil de bande niche de black metal?

2
Răspunde Raportează
Havana011
în 25 Ianuarie 2024 | Havana011 întreabă:

Bună seara TPU! Apelez la voi de aceasta data in legatura cu un curier problematic. Am dat comanda de o saltea si am primit un tip gresit. După saptamani si repetate sanctiuni la eMAG primesc si eu un...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • nastaseelenacristina
    trimisă acum 18 ore

nastaseelenacristina întreabă:

Buna TPU, unde gasesc tastatura cu diacritice in Bucuresti? imi trebuie sa fac licenta.
    23 răspunsuri
  • Deliaa94
    trimisă acum 17 ore

Deliaa94 întreabă:

Buna TPU, am avut o situație de curand mai exact acum câteva zile cu prietenul practic m- am supărat pe el pentru ca nu mi- a zis cand vine in tara el fiind plecat in Olanda deși i- am spus sa ma...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 20 ore

RobocopBuisness întreabă:

Daca cumperi gel de duș sau detergent de rufe de pe eMAG poate să fie fake-uri?
    10 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă pe 9 Noiembrie

anonim_4396 întreabă:

Bună dacă am trecut pe roșu din greșeală mă poate lua poliția de pe camere?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.594
  • Întrebări: 3.952.944
  • Răspunsuri: 17.652.656
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Continua versul...

Continua versul...

Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.797 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.048 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.113 Conversaţii