TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Coronavirus

Coronavirus

• 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
existential
în 29 Ianuarie | existential întreabă:

Va mai temeti de covid? Va mai luati masuri de protectie?Eu zilele trecute m- am urcat in autobuz, dar cand a inceput sa se aglomereze, am coborat si am luat metroul. Majoritatea aveau masca, dar...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
UserNameLost
în 29 Ianuarie | UserNameLost întreabă:

Credeți că unele metode de constrângere pot duce la creșterea ratei de vaccinare? Urmăriți interviurile lui Fauci și spuneți-mi ce părere aveți: https://youtu.be/-y57YXWLHYY

2
Răspunde Raportează
Adinutzzaa
în 28 Ianuarie | Adinutzzaa întreabă:

Buna seara! Cum se procedează acum cu carantina pentru covid. Dacă sunt nevaccinată sau vaccinată, care este perioada de carantina fiind infecta cu virusul coronavirus?

3
Răspunde Raportează
Nikcoletta
în 28 Ianuarie | Nikcoletta întreabă:

Au trecut 7 luni de cand am luat covidul şi nu imi revin am o stare de oboseală şi mă ia somnul mai devreme decât de obicei nu pot să mă concentrez la nimic deoarece mă doare capul, dorm...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Matty22y23o
în 28 Ianuarie | Matty22y23o întreabă:

Salut TPU! Azi mi- am făcut un test rapid primit de la școală și a ieșit pozitiv, am sunat la dsp și mi- au spus că îmi vor trimite un echipaj mâine, dar mă întreb, cât timp durează până...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexPitea
în 28 Ianuarie | AlexPitea întreabă:

Salut, azi a venit ambulanta sa ma testeze dupa ce mi- a iesit testul rapid din nas pozitiv acasa, problema este ca au venit la 12 noaptea eu nu ma asteptam la asta si mi- am dat cu puff- puff de nas...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
add1cted1
în 27 Ianuarie | add1cted1 întreabă:

Buna seara! Daca eu sunt pozitiv si locuiesc cu parintii mei, ambii vaccinati, ei cat trebuie sa stea in carantina?

8
Răspunde Raportează
Gabigabyi
în 27 Ianuarie | Gabigabyi întreabă:

Ce se intampla daca cineva ar avea covid si ar fuma poate chiar putin si nu s-ar trata? Cum ar fi in cazul unei persoane tinere?

9
Răspunde Raportează
BogdanKara
în 27 Ianuarie | BogdanKara întreabă:

Daca am facut 3 teste rapide Covid azi, 2 au iesit pozitive si unul negativ, ce ar trebui sa fac?

5
Răspunde Raportează
RogerRon
în 27 Ianuarie | RogerRon întreabă:

Ati avut reactii adverse ingrijoratoare dupa ce ati facut vaccinul anti-COVID-19?

5
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 27 Ianuarie | SacuiuRobert926 întreabă:

Merita sa particip la o dezabtere organizata de scoala/liceu unde ultimele medii cu care s- au intrat la liceu au fost de 8, cativa de 7? Aici ma refer la situatia covid ca s- au intregistrat zeci de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bogdan234r
în 26 Ianuarie | Bogdan234r întreabă:

Salut, daca am facut un test antigen de la scoala, linia c este umpluta si linia t este umpluta dar mai putin. Testul este pozitiv? Pe perscriptie spune ca este pozitiv si daca linia t nu este ingrosata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adriaw48
în 26 Ianuarie | Adriaw48 întreabă:

Salut, TPU! Ieri am făcut testul covid 19 și a ieșit negativ. Acesta îmi trebuie ca să pot sa întru la înmatriculări auto. Ce trebuie sa prezint la întrare? Nu am primit nici un cod qr și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alqumo
în 25 Ianuarie | Alqumo întreabă:

Buna TPU! Sunt un copil. Am 11 ani. Am COVID- 19 varianta omicron. Si sunt izolat la mine in camera. Parintii se tem de covid si nu ma lasa sa ies din camera. Imi puteti ce sa fac la mine in camera singur?...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Faranume97
în 25 Ianuarie | Faranume97 întreabă:

Buna TPU, am cumparat bilet de avion pe data de 28 ianuarie, (sunt in Anglia) pot calatori fara a face niciun test cpr? Nu sunt vaccinata, stiu ca trebuie sa stau in carantina daca nu am test, dar vreau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DeeaDiDi123
în 25 Ianuarie | DeeaDiDi123 întreabă:

Când credeți ca se va termina pandemia? Nu v-ați saturat de ea și toate regulile care se impun în aceasta perioada?

26
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Ianuarie | Anonim întrebă:

Salut! VREAU SA MA DUC MÂINE DIMINEAȚĂ SĂ DAU SALA pentru categoria B. Îmi trebuie test covid? Decare? Cum se face? Unde?

6
Răspunde Raportează
DeeaDiDi123
în 23 Ianuarie | DeeaDiDi123 întreabă:

Pentru cei care ați avut covid. -Cum, de la cine l-ați luat? -Cum s-a manifestat? -Ce tratament ați urmat?

8
Răspunde Raportează
Yyskmmm
în 22 Ianuarie | Yyskmmm întreabă:

Buna ziua, am ieșit pozitiv pe data de 29.12. 2021, am avut 3 zile febra si nu puteam sa ma mai ridic din pat, nu am administrat prea multe medicamente decât paracetamol, acum după aproape o luna,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Ninii293948
în 22 Ianuarie | Ninii293948 întreabă:

Buna, sa ma lămurească cineva, ca nu înțeleg. De pe 1 Februarie expira certificatul pentru cei care nu au și a 3 doza de vaccin. Eu m- am vaccinat cu a doua doza Moderna in Decembrie. Când trebuie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Ianuarie | Anonim întrebă:

Mi-am pus o problemă. Cei care scanează QT-codul de vaccinare și mai ales cu telefoanele personale nu încalcă GDPR?

17
Răspunde Raportează
Necunoscut041219
în 22 Ianuarie | Necunoscut041219 întreabă:

Bună seara Din câte am înțeles trebuie completat un formular pentru a putea intra în România. Doream să știu dacă trebuie completat vreun formular și pentru a ieși din România (cu mașina...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Ianuarie | Anonim întrebă:

Bună Din câte am înțeles la intrare în România trebuie prezentat un formular completat. Doream să știu dacă trebuie completat vreun formular și pentru a ieși din România (cu mașina )...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jdjdjd
în 21 Ianuarie | Jdjdjd întreabă:

Hei! In seara asta am facut un test covid și nu m-am lămurit.Linia de sus este puțin vizibila iar linia de jos este F vizibila.Am sau nu Covid?

4
Răspunde Raportează
hexagonulpentagonal
în 21 Ianuarie | hexagonulpentagonal întreabă:

E de bine sau e de rău? https://dailyexpose.uk/2022/01/20/ons-admits-just-6k-covid-deaths-since-feb-20/

15
Răspunde Raportează
PringAloe
în 20 Ianuarie | PringAloe întreabă:

O persoana cumpara un test antigen rapid deoarece era curioasa sa vada ce rezultat are si ii da pozitiv, fara ca persona respectiva sa se simta rau, sau sa aiba orice alt tip de simptom, persoana respectiva...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
aleee5262
în 19 Ianuarie | aleee5262 întreabă:

Am făcut un test covid rapid și are o linie roșie și una alba? Ce sa cred?

3
Răspunde Raportează
bogdan0111111
în 19 Ianuarie | bogdan0111111 întreabă:

Buna ziua, daca un membru al familiei este testat pozitiv iar eu contact al lui fiind negativ si vaccinat, stau doar 5 zile in carantina chiar daca pe parcursul carantinei sale locuim in aceeasi casa?

1
Răspunde Raportează
Suntseriosdinnou
în 19 Ianuarie | Suntseriosdinnou întreabă:

Bună TPU. Prietenul meu cel mai bun din clasa mea de la școală a luat covid. Iar eu am întrat în contact cu el dar am avut masca de protecție pusa și nu am dat deloc jos.Am făcut 2 teste și ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Madalina200518
în 18 Ianuarie | Madalina200518 întreabă:

Bună! Se poate intra in Iulius, Iași fara certificat covid pentru a iti schimba buletinul?

4
Răspunde Raportează
hii134
în 18 Ianuarie | hii134 întreabă:

Buna, ai nevoie de certificat verde pentru a călători din Romania pana in Spania?

7
Răspunde Raportează
Yonut1992
în 18 Ianuarie | Yonut1992 întreabă:

Buna tuturor, mi-am cumpărat un Buff si vreau să știu dacă pot sa intru in supermarket ca in loc de masca.

11
Răspunde Raportează
Vasile555
în 16 Ianuarie | Vasile555 întreabă:

Am nevoie de certificat verde pentru a putea într-o instituție publică gen poliție, primărie etc... Sau se poate și cu test?

2
Răspunde Raportează
TeemoPanda
în 16 Ianuarie | TeemoPanda întreabă:

M-am vaccinat cu prima doza de pfizer acum 2 luni jumate. Vreau sa ma duc maine pentru rapel.(trebuia sa merg dupa 3 saptamani). Mai primesc certificat verde?

6
Răspunde Raportează
2420
în 16 Ianuarie | 2420 întreabă:

Pe stradă ai voie să porți măști chirurgicale de culoare neagră sau gri fără să primești amendă?Adică sunt tot măști chirurgicale dar dacă nu sunt albastre are ceva?

8
Răspunde Raportează
Andrei200202
în 16 Ianuarie | Andrei200202 întreabă:

Pot sa ma vaccinez si la 5 dimineata? Oi găsi deschis? Dacă am făcut primele 2 doze într- un oraș si as face a 3 a doza in alt oras pot lua bonurile de masa din orașul in care am făcut a 3 a...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AelinGalathynius
în 15 Ianuarie | AelinGalathynius întreabă:

Bună TPU, vreau sa mă ajutați și pe mine cu niste informații, daca vreau sa călătoresc în Spania la vară în vacanță, ce trebuie sa fac? Am certificatt verde, m- am vaccinat cu pfizer, și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sun88
în 15 Ianuarie | Sun88 întreabă:

Buna ziua! Pot face doza BOOSTER in alta tara, daca nu am resedinta acolo? Precizez ca doza completa a fost facuta in tara.

1
Răspunde Raportează
emipenet
în 15 Ianuarie | emipenet întreabă:

Salutare TPU! Cum primesc certificatul verde daca am trecut prin boala? M- a sunat DSP ul sa stau 10 zile acasa, peste 4 zile va fi gata, imi vor trimite ei certificatul verde sau cum? nu mi s- a explicat. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
KeNZO21
în 14 Ianuarie | KeNZO21 întreabă:

Ai fost depistat pozitiv covid 19 si te baga in carantina 10 zile, ultima zi aica a 10 a o sa mai stai in caratina?

6
Răspunde Raportează
inimadeingermov
în 13 Ianuarie | inimadeingermov întreabă:

Ai nevoie de certificat verde pentru a intra in PalasMall din județul Iaşi? Sau pot intra si nevaccinatii? Dar in IuliusMall (tot din Iaşi)?

4
Răspunde Raportează
Jouliete
în 13 Ianuarie | Jouliete întreabă:

A devenit obligatoriu vaccinul cand folosim transportul în comun?

17
Răspunde Raportează
Andruta55
în 12 Ianuarie | Andruta55 întreabă:

Buna, Dacă intri din România in Germania cu test, faci carantina?

1
Răspunde Raportează
Dinudin7
în 12 Ianuarie | Dinudin7 întreabă:

Am auzit că nu mai pot face scoala de șoferi dacă nu am vaccinul. Asa e?

6
Răspunde Raportează
dddddeeeeellllliiiiiaaaaa
în 11 Ianuarie | dddddeeeeellllliiiiiaaaaa întreabă:

Bună, aș vrea să conving pe mama să mă lase să mă vaccinez împotriva covid- 19 dar nu mă lasă*toată familia mea este vaccinată*Aș vrea câteva idei pentru a o convinge pe mama să mă vaccinez(Pfizer)...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Ianuarie | Anonim întrebă:

Te primeste la stomatolog fara certificat sau test?

5
Răspunde Raportează
Mihaela2022
în 9 Ianuarie | Mihaela2022 întreabă:

Parinții mei au adus covidul când s- au intors de la munte, eu am luat virusul în schimb sora mea nu. Având probleme cardiace şi suferind de astm eu am ajuns la spital şi sora mea m- a sunat şi...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
BlackRose03
în 9 Ianuarie | BlackRose03 întreabă:

Mastile in genul cu filtru pot fi folosite in continuare? Sau se pun si astea ca textile?https://imgur.com/gallery/7ECuPqu

3
Răspunde Raportează
alisiaanna998
în 7 Ianuarie | alisiaanna998 întreabă:

De la covid ti se poate ridica glicemia cand ai diabet

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Ianuarie | Anonim întrebă:

Ce părere aveți că de mâine masca redevine obligatorie în spațiile publice iar dacă nu o purtăm, primim amendă?

29
Răspunde Raportează
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Casi43
    trimisă pe 12 August

Casi43 întreabă:

Să îmi fac un tatuaj cu numele fostei?
    31 răspunsuri
  • Anonima1441
    trimisă acum 22 ore

Anonima1441 întreabă:

Am o întrebare pentru voi fetele și băieții. Vi se pare normal ca un băiat la 18 ani sa fie văzut de măsa în chiloți? Mereu? Efectiv sa nu va îi fie rușine să stea în chiloți în fața...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • alexandradlr
    trimisă acum 20 ore

alexandradlr întreabă:

Voi la cât timp va schimbați periuta de dinți? De câte ori pe zi va spalati pe dinți?
    20 răspunsuri
  • Nimeni91
    trimisă pe 12 August

Nimeni91 întreabă:

Buna! Daca nu am card de sănătate, pot primi o rețetă de la medicul de familie? Am făcut până și cerere, și tot nu mi-a fost eliberat cardul de sănătate.
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    Alex22C
    Alex22C a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Salut! Niciun produs nu trebuie consumat daca este trecut de data de expirare, indiferent de cum a fost stocat. Fiecare produs daca trece de perioada de expirare, suferă degradări la nivel enzimatic,...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Utilizatornew25
    Utilizatornew25 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Bună, profesia de avocat, necesită absolvirea facultății de drept, care este de 4 ani, iar după urmează o stagiatură în barou timp de 2 ani. Acum, când vine vorba de a obține un loc de muncă...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AnotherGirl
    AnotherGirl a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Rezonez foarte mult cu ceea ce spui tu. Când eram adolescentă am avut tot felul de joburi pentru a mă putea responsabiliza, dar și pentru a mă putea întreține la facultate. M- am lovit de foarte...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.479.832
  • Întrebări: 3.807.506
  • Răspunsuri: 16.819.584
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 16 minute
Ce zici de un quiz?
Hachiko

Hachiko

Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 639.475 Adolescenţi
  • 50.049 Afaceri & Financiar
  • 22.308 Artă şi Cultură
  • 63.966 Auto & Moto
  • 140.584 Beauty & Fashion
  • 16.386 Benzi desenate
  • 49.599 Carieră
  • 18.327 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 281.561 Conversaţii