TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
chicago44angels
în 27 Septembrie 2022 | chicago44angels întreabă:

Buna, am mancat spaghete cu sos de rosii. Nu m- am spalat pe maini dupa si fara sa stiu aveam putin sos de rosii Barilla din acela, basilico. Am luat hamsterul meu in mana si el a lins putin sos. Se ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lulupana1234
în 27 Septembrie 2022 | Lulupana1234 întreabă:

Buna TPU,as vrea să stiu ce mesaj poate transmite o bufniță care intră în casa cuiva, este semn bun sau rău? Scuzati-ma pentru categorie

9
Răspunde Raportează
GiuliaMariaaa
în 26 Septembrie 2022 | GiuliaMariaaa întreabă:

Bună ziua! Azi, când eram pe afara, câinele meu a prins un porumbel. Nu l- a lovit, dar am observat că acel pui avea ochii umflați și lipiți. M- am dus la unchiul meu care locuiește lângă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
pinu889
în 24 Septembrie 2022 | pinu889 întreabă:

Am o pereche de zebre australiene(pasari) si nu au pui. Problema este urmatoarea: masculul nu o lasa pe femela sa intre in cuib, asa ca ea doarme in afara cuibului. Totul s- a petrecut deodata, pana ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gellalbie4ever
în 24 Septembrie 2022 | gellalbie4ever întreabă:

Buna TPU, Mama mea e toxica, abuziva si neglijenta. A adus un pui neintarcat acum 1an. De cand l- a adus pe mine m- a muşcat si zgariat non- stop. Mama e toxica si cu pisica in special isi bate joc...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
Raulisky20
în 23 Septembrie 2022 | Raulisky20 întreabă:

Salut am un cățel de 4 luni și nu mai mănâncă e bolnav l am dus la veterinar și i- a. Făcut 7 injecții a zis că este perfuzie și 1 injecție antibiotic bea doar apa dar nu mănâncă ce pot ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
adriana76nutu
în 23 Septembrie 2022 | adriana76nutu întreabă:

Unde pot dona un porcușor de Guineea?

1
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 22 Septembrie 2022 | Lightning1997 întreabă:

Pisica mea are urechea rosie.Veterinarul mi-a zis ca ar fi ok Triderm.Voi i-ati mai dat inauntru in ureche pisicii voastre cu Triderm?

7
Răspunde Raportează
Cropy
în 21 Septembrie 2022 | Cropy întreabă:

Salut. Am nevoie de putin ajutor. Am un ciobanesc caucazian si este foarte energic. Nu poti sa te joci mai mult de 5 minute cu el ca sare pe tine incat sa te doboare. Aveti vreun sfat sa il pot cuminti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Citara
în 20 Septembrie 2022 | Citara întreabă:

Salut! Este cineva pe aici care detine un permis de pescuit AJVPS Arad? Daca da, imi puteti spune va rog care este pretul lui pentru elevi/studenti?

0
Răspunde primul Raportează
Maria897
în 20 Septembrie 2022 | Maria897 întreabă:

Bună TPU! Voiam să intreb dacă un câine adult mai este așa de jucăuș ca unul mic sau dacă macar se mai joacă cu jucării (mingi și din astea). Menționez că vreau să imi aduc cățeaua de la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nuamabsolutnicioidee
în 19 Septembrie 2022 | nuamabsolutnicioidee întreabă:

Știe cineva niște cursuri de autoapărare din Focșani? Sincer chiar mi-ar trebui :')

1
Răspunde Raportează
mariaxxa
în 19 Septembrie 2022 | mariaxxa întreabă:

Hei, am o pisica de 3 ani proaspat sterilizata, am adus- o de la cabinet si ea e foarte fricoasă cand vine vorba de straini, iar acum e speriata si de mine. Ce pot face sa își recapete încrederea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mariaxxa
în 19 Septembrie 2022 | mariaxxa întreabă:

Buna, am o pisica de 3 ani care vomită frecvent ceea ce mananca, DAR ÎMPREUNĂ CU PAIE DE LA MATURA. (nu înțeleg cum ajunge sa manance, matura fiind după un dulap), tin sa menționez ca pisica...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Maria897
în 18 Septembrie 2022 | Maria897 întreabă:

Bună TPU, eu imi doresc foarte mult să îmi aduc câinele de la bunici din curte inapoi la mine la bloc deoarece mie si mamei ne e foarte dor de ea, doar că e la bunici de 3 ani și când merg acolo...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IconaruMadalina
în 18 Septembrie 2022 | IconaruMadalina întreabă:

Papagalul meu perus este fata sau baiat? (sunt incepatoare si nu stiu) Are narile un fel mov foarte deschis spre roz

1
Răspunde Raportează
Diana99624
în 18 Septembrie 2022 | Diana99624 întreabă:

Buna tuturor! Bunicii mei cresc de mai multi ani capre alpine franceze.Problema este ca la una dintre ele, in fiecare an in care aduce pe lume doi sau trei iezi, unul dimtre ei moare la o luna de zile....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Marian92821
în 14 Septembrie 2022 | Marian92821 întreabă:

Buna ziua! Acum 3 zile m- am mutat la un camin pentru scoala si pisicuta asta nu arata chiar asa rau cum arata in acest video, dar de atunci starea ei s- a deteriorat chiar mai rau adica au inceput sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Hela
în 14 Septembrie 2022 | Hela întreabă:

Stie cineva cam cat costa o sterilizare la caini in Suceava?

1
Răspunde Raportează
Alex5363666
în 13 Septembrie 2022 | Alex5363666 întreabă:

Dacă pun picături de purici pe ceafa câinelui va scapă de ei, nu? Ca i- am luat zgarda de purici și tot are și mai rău aceștia țopăie pe mine:)) Și de ce purecii ma musca doar pe mine? Pe ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonimforlife
în 13 Septembrie 2022 | anonimforlife întreabă:

Buna TPU. Catelul meu a mâncat hârtie in timp ce eu dormeam. Acum a vomitat- o..nu a avut diaree. Azi nu am șanse sa merg la veterinar decât pe seara.Ce ziceti sa fac? El a băut apa după ce a vomitat...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Maria897
în 12 Septembrie 2022 | Maria897 întreabă:

Buna TPU! Am o întrebare, oare un câine este trist când stă închis in bloc, adică nu chiar închis că îl scot și afară de 3 ori? Întreb asta, deoarece mi am luat acum 3 ani un câine, după...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VANTE
în 12 Septembrie 2022 | VANTE întreabă:

Am și eu o problema legata de bichonul meu in vârstă de 11 luni. Cum pot să îl dezobișnuiesc sa nu mai muște orice și oricând are el chef? Efectiv orice și oricine îi iese in cale se alege...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Aizenwe
în 10 Septembrie 2022 | Aizenwe întreabă:

Buna! Am un motanel in varsta de 5 luni si de aproximativ o saptamana face aproape mereu diaree. Ii dau sa manance plicuri si bobite de la whiskas si din cand in cand cate- o gustarica intre mese, tin...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Iminactivelol
în 10 Septembrie 2022 | Iminactivelol întreabă:

Buna, vreau sa stiu la câte saptamani poti sa separi puii de caine de mama lor, am cautat pe internet si zice 8 dar eu planuiam sa îi dau la 6, ce parere aveti?

3
Răspunde Raportează
Claudiu0012
în 9 Septembrie 2022 | Claudiu0012 întreabă:

Este normal că în timpul împerecherii la iepuri masculul să muște de urechi femela? Al meu musca foarte tare provocând răni!

1
Răspunde Raportează
tonyc7
în 6 Septembrie 2022 | tonyc7 întreabă:

Am un motan care refuza sa manance carne (indiferent ca e goala, gatita, inmuiata in sos, preparata sau de mezel). Cu toate astea, nu da niciun semn ca ar avea vreo boala, e destul de vioi si toarce...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Deniskovici
în 6 Septembrie 2022 | Deniskovici întreabă:

Salut TPU, am un caine de 7 luni care sufera de parvoviroza, l- am dus la veterinar, i- a dat 3 injectii cu nutrientii. Mai stiu eu ce, e a 4 zi si el inca nu si- a revenit, vestea buna este ca acesta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 6 Septembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Daca persoanele vegetariene/vegan mananca astfel de mancaruri, dar ar avea si animale de companie carnivore, ce poate sa le ofere acestor animale sa mănânce? Sau ei nu ar detine deloc animale carnivore,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
imibagtoataplinelenume
în 5 Septembrie 2022 | imibagtoataplinelenume întreabă:

Hei TPU, am nevoie de ajutor, gura catelului meu miroaze groaznic, am fost astazi cu ea la veterinar si asistenta mi- a zis ca ar trebui sa ii scoatem 2 dinti prin operatie, desigur cu anestezie generala,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Maxi2
în 5 Septembrie 2022 | Maxi2 întreabă:

Cand spal colivia la zebrele australiene trebuie sa le las libere prin casa? Ele vor veni inapoi? Cum fac? Vreau sfaturi

1
Răspunde Raportează
ana201010
în 5 Septembrie 2022 | ana201010 întreabă:

Buna! Vreau un caine care este din Jibou, Salaj. Eu sunt din Iasi. Stiti cum se poate aduce cu vreun transport? Si daca se poate sa mi spuneti exact cum si cum fac cerere.

3
Răspunde Raportează
NisipLaMare
în 4 Septembrie 2022 | NisipLaMare întreabă:

Buna ziua. Am un acvariu 60 litri. Apa este buna, pestii sunt bine. Am problema cu algele păroase, lungi si daca le las asa, se fac ca un boschete unde se aduna mizerie, ele apar foarte mult...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Plshelpmee
în 3 Septembrie 2022 | Plshelpmee întreabă:

As vrea sa îi cumpăr porcusorului meu de guineea un prieten dar îmi este frica ca o sa se bata. El este mascul cu vârsta de 1 an și câteva luni, nu a mai avut contact cu alte animale, nici măcar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
NutellaLover69
în 3 Septembrie 2022 | NutellaLover69 întreabă:

Cum pot gasi o crescatorie de iepuri pitici in Bucuresti? Caut o rasa specifica de iepure pitic pe care nu o pot gasi in Petshop- uri, si as prefera sa nu cumpar de pe internet, pentru ca nu ma pot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Selim1998
în 2 Septembrie 2022 | Selim1998 întreabă:

Buna ziua, astăzi am cumpărat un cățeluș ce a ajuns la mine in oras pe autocar după 10 ore, este vorba de un Bulldog Francez blue, sunt amator in asa ceva și sunt foarte îngrijorat, dacă ma...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Plshelpmee
în 2 Septembrie 2022 | Plshelpmee întreabă:

Am șanse să găsesc prin Fălticeni pe cineva care sa vanda porcușori de guineea? Am caut pe Olx si toate site urile dar nu găsesc prin zona.

2
Răspunde Raportează
Roncea_Oana_1980
în 2 Septembrie 2022 | Roncea_Oana_1980 întreabă:

Știe cineva dacă site-ul fruugo este serios? As vrea sa cumpăr de acolo o pereche de manusi anti muscatura papagal. Mulțumesc. O zi buna tuturor!

1
Răspunde Raportează
DeeDee817
în 2 Septembrie 2022 | DeeDee817 întreabă:

Buna! Știți vreun medicament sau ceva pentru viermișori la pisici? Medicul veterinar e in concediu...

8
Răspunde Raportează
TuEjtiEu
în 1 Septembrie 2022 | TuEjtiEu întreabă:

Am cumpărat dintr-o crescătorie un papagal kakariki, are în jur de 3-4 ani și e baiat, exista vreo sansa sa-l pot îmblânzi?

4
Răspunde Raportează
anonimforlife
în 1 Septembrie 2022 | anonimforlife întreabă:

Buna TPU, catelul meu are doua lunite jumate. E bichon maltez. I- am făcut 2 vaccinuri mâine ar fi trebuit sa merg sa îl facă pe al 3lea. Azi a făcut diaree l- am dus la veterinar si i- a dat o ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 August 2022 |

Am găsit un cățel abandonat și l- am adus acasă, i- am dat să mănânce și a băut și apă dar de 2 zile aproape stă doar întins, dacă o pun în picioare merge puțin și se întinde înapoi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
migaste
în 31 August 2022 | migaste întreabă:

Buna ziua, am gasit un pui care, probabil era la lectii de zbor, nu stie inca sa zboare. A cazut din cuib, dar nu stiu unde e cuibul. L- am luat pentru ca era cazut intr- o zona cu multe pisici. Nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mobutel
în 29 August 2022 | mobutel întreabă:

Avem o catea ciobanesc belgian, a fost operata de osteosarcom la un deget al labei anterioare, in luna iunie, pare ok pana acum. Are mult chef de joaca, doar ca oboseste foarte repede. In urma cu 19...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
phantom1911
în 28 August 2022 | phantom1911 întreabă:

Salut, am un catel de 2luni care are paraziti interni, si i- am dat jumatate de pastila pentru deparazitare acum si celalta jumatate trebuie sa o dau peste o saptamana, intrebare este daca va fi de ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cZ2gxyiziz
în 28 August 2022 | cZ2gxyiziz întreabă:

Salut! Am o intrebare. Am un caine in varsta de 5 luni care la pisici latra si maraie dar si la alte animale de exemplu la alti caini mai sare la bataie dar nu la toti. Noaptea cand intra cineva in curte...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Girly97
în 27 August 2022 | Girly97 întreabă:

Vi se pare neobisnuit ca o pisica femela care a fost castrata din motive medicale sa alapteze doua pisicute care nici macar nu au o luna gasite de proprietarul pisicii, desi nici macar nu sunt inrudite...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
laraella93
în 26 August 2022 | laraella93 întreabă:

Buna, vreau sa imi iau cu mine pisica in Germania, are vaccinul antirabic facut acum o luna, e cipata, are pasaport si carnet de sanatate, as putea avea probleme la vama daca nu ii mai fac controlul ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 August 2022 |

Am un pisic de 4 luni iar in seara asta a vomitat si nu vrea sa manance, nu are putere, si e slabit. Dimineata nu a avut nicio problema. Nu am unde sa merg cu el la un cabinet veterinar acum, ce as...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 26 August 2022 | Anonimul151 întreabă:

Bună. Ce specii de pești îmi recomandați să i- au pentru acvariu? Doresc să cumpăr femelă si mascul. Doresc o specie care să nu se bată. Spre exemplu dacă pui mascul și femelă din...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • brokxy
    trimisă pe 13 Septembrie

brokxy întreabă:

Dac? am diagnosticul Tulburare de personalitate Borderline dar aceasta este mai moderat? adic? nu grav pot s? m? nscriu pentru admitere la poli?ie sau armat??(am v?zut pe baremul medical ?i ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Sawarekh
    trimisă acum 19 ore

Sawarekh întreabă:

Buna ziua, este adevarat ca daca mi-am luat amenda de 100 sau 200 lei si o platesc in 15 zile, platesc doar jumate din ea?
    14 răspunsuri
  • Elelena65
    trimisă pe 13 Septembrie

Elelena65 întreabă:

De ieri m? doare obrazul stng ?i durerea pleac? spre ureche. Ini?ial am crezut ca este din cauza unui co? de pe obraz, dar sincer nu cred ca are leg?tur? pentru ca ma doare tot obrazul nu doar...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Elelena65
    trimisă acum 10 ore

Elelena65 întreabă:

Plosnitele se pot lua de la hainele de la second- hand? ntreb pentru c? acum doua zile am cump?rat ni?te bluze de la second- hand, iar ast?zi mama mi spusa ca o m?nnc? spatele ?i avea pe ...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.075
  • Întrebări: 3.950.902
  • Răspunsuri: 17.638.652
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Gilmore Girls

Gilmore Girls

Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 651.873 Adolescenţi
  • 55.500 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.663 Auto & Moto
  • 144.199 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.954 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.806 Conversaţii