TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
depression17
în 16 Aprilie 2023 | depression17 întreabă:

De ce pocaitii se casatoresc asa repede, la 17/18 ani?

5
Răspunde Raportează
pacatosulBogdan
în 16 Aprilie 2023 | pacatosulBogdan întreabă:

[Doar ortodox] Intre Sfintele Pasti si Rusalii, rugaciunea incepatoare "Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului..." se inlocuieste cu "Hristos a inviat din morti..."? In Facerea 3, 15, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
199onur7
în 16 Aprilie 2023 | 199onur7 întreabă:

Un paște fericit turor românilor sa aveți un paște și parte de fericire sănătate alături și împreună cu celor dragi vouă. Top G Forever)

4
Răspunde Raportează
Marius009988
în 16 Aprilie 2023 | Marius009988 întreabă:

Eu sunt ortodox iar iubita mea este greco-ortodoxa si vrea sa isi faca botezul in apa in curand,se mai poate realiza casatoria religioasa in acest caz, sau va fi nevoie sa ma pocaiesc si eu?

25
Răspunde Raportează
troleibuz
în 16 Aprilie 2023 | troleibuz întreabă:

Vi se pare corect ca in zile de sarbatoare ortodoxe, vecinii catolici sa se trezeasca la 6 si sa bage bormasina, aparatul de sudura, freza si toate ciocanele pe care le au la indemana in functiune si...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Andrel348
în 16 Aprilie 2023 | Andrel348 întreabă:

Cum sa nimeresti în Rai când 5 din cele 7 pacate de moarte sunt hobby?

13
Răspunde Raportează
DanManea2023
în 16 Aprilie 2023 | DanManea2023 întreabă:

Daca Iisus a fost fiul lui Dumnezeu, care stia viitorul trecutul, legile divine, universale etc, cum de nu a adus vorba despre sclavagism? Ar fi putut sa zica bai fratilor omul ar trebui sa fie liber,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Tina01
în 16 Aprilie 2023 | Tina01 întreabă:

Salut TPU! Hristos a înviat. Bun deci eu tot răspund cu "Adevărat c- a înviat" câteva fetițe m- au corectat, sa- mi spună ca nu este corect, ci "Adevărat a înviat" este. Eu sunt super convinsă...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
troleibuz
în 16 Aprilie 2023 | troleibuz întreabă:

Zilele trecute am cunoscut un pocait plin de lanturi de aur. Am intrebat subtil daca biblia nu zice cumva sa fii mai modest, in fine, nu mai stiu exact cum am formulat, dar el a zis ca nu, din contra,...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Mihai73684847477
în 16 Aprilie 2023 | Mihai73684847477 întreabă:

Este pacat sa faci baie in ziua de Paste?

7
Răspunde Raportează
Lolkkk
în 16 Aprilie 2023 | Lolkkk întreabă:

Dacă nu m-am spovedit de Paste e un păcat mare?

2
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 16 Aprilie 2023 | LaviniuA întreabă:

Cristos a inviat! stimabili TPU, Crestinismul e si o filosofie de viata? Cum faci sa fii crestin, in cativa pasi simpli? Astept raspunsurile voastre, ca de maine sa inteleg si eu ce inseamna sa fii...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
depression17
în 15 Aprilie 2023 | depression17 întreabă:

De ce majoritatea religiosilor cred ca "bataia e rupta din rai"? Inca nu imi vine sa cred ca in 2023 exista astfel de persoane care cred ca e ceva normal sa iti abuzezi copiii! De ce nu se sesizeaza ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Lolkkk
în 15 Aprilie 2023 | Lolkkk întreabă:

Ce se intampla daca nu am fost de paste la biserica sa ma spovedesc?

7
Răspunde Raportează
Ion88888888
în 15 Aprilie 2023 | Ion88888888 întreabă:

Dacă ești bărbat și te autosatisfaci singur și cu vibratorul sau alte obiecte, acest păcat intră în malahie, curvie sau sadomie?

7
Răspunde Raportează
EliLeli
în 14 Aprilie 2023 | EliLeli întreabă:

Da ce pupa toata lumea icoanele la bisetica?

50
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 14 Aprilie 2023 | LaviniuA întreabă:

Dragi crestini, Treceti si voi azi pe sub masa ca crestinu? Apropo, pe voi nu va enerveaza cand vedeti pe cate unu: Eu nu mananc cutare ca scrie pe eticheta lapte praf, ou si postesc vai. Unii...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
whitelore00
în 14 Aprilie 2023 | whitelore00 întreabă:

Ce Doamne iarta- ma e, , Pastafarianismul, , ... Religia asta e la misto sau chiar unii oameni cred in marele zeu al pastelor... UITATI CE SPUNE PE WIKI DE, , Pastafarianismul, , , , Discursul principal...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Iulian179
în 14 Aprilie 2023 | Iulian179 întreabă:

Salut! Am 16 ani și vreau să țin post, sunt singur acasă dar am numai carne, ouă, lapte și astea știu că nu sunt de post.Am doar niște cartofi și alte legume dar nu cred că pot mânca toată...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
superpissy40
în 14 Aprilie 2023 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. Daca scopul omului este evolutia spirituala, atunci de ce exista Judecata de Apoi? De ce Dumnezeu alege sa ii judece pe indivizi dupa faptele rele din viata lor atata timp cat aceste actiuni...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Wordofthat999999
în 14 Aprilie 2023 | Wordofthat999999 întreabă:

Salut! Azi am fost la spovedit la o mănăstire și acel preot unde m- am spovedit era puțin cam sever gen m- a întrebat dacă mai sunt fecioara și ca e păcat ca nu mai sunt, mi- a oferit de înțeles...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Ae1
în 14 Aprilie 2023 | Ae1 întreabă:

Merg cu copilu la împărtășanie, ii este știe știu ca nu trebuie sa mănânce însă apa ii pot da? Mai avem destul drum, mergem la o Mânăstire cu clasa nu a mâncat și nu va manca însă apa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Albertoionutmitrofan20
în 14 Aprilie 2023 | Albertoionutmitrofan20 întreabă:

Salut TPU! Sunt din Giurgiu aici m- am născut și părinții mei sunt români doar că mama e născută în Moldova(părinții mamei mele sunt Romani nu moldoveni) asta înseamna că sunt jumătate român?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Aprilie 2023 |

Conform Bibliei, a Ortodoxiei și a Creștinismului care este pedeapsa pentru ura împotriva Lui Dumnezeu? Prin ura împotriva Lui, nu mă refer la a urî viața și a avea gânduri suicidare, deși...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
depression17
în 13 Aprilie 2023 | depression17 întreabă:

Ce parere aveti despre religie? Este o forma de a manipula oamenii "slabi de minte"? Ma crizez de ras cand vad intrebari de genul: "este pacat daca azi am ascultat muzica, este pacat daca spal haine duminica...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
whitelore00
în 13 Aprilie 2023 | whitelore00 întreabă:

Salut! Ati avut vreodata ganduri in care va indoiati ca religia voastra nu e cea adevarata? De exemplu in sapt asta am avut mai multe ganduri din astea si banuiesc ca sunt de la necuratul...

25
Răspunde Raportează
Ionela0248
în 13 Aprilie 2023 | Ionela0248 întreabă:

Bună TPU! Mereu când ma simt tristă si amăgită ma rog la Dumnezeu ii spun ca nu voi mai păcătui și ca voi renunță și la fumat pentru ca știu ca este un viciu urat. Dar după ma tentează și...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
în 13 Aprilie 2023 | PineIon întreabă:

VĂ ROG NUMAI RĂSPUNSURI SERIOASE! Salut TPU! Vreau să mă convertesc la Islam. Dacă fac acest lucru voi putea să mai particip la obiceiuri și ritualuri creștine?

17
Răspunde Raportează
Stefan927
în 13 Aprilie 2023 | Stefan927 întreabă:

Salut TPU, nu stiu cum este in alte zone, dar in zona mea, cei pocaiti sunt ingropati in alte cimitire fata de cei ortodocsi, de ce?

4
Răspunde Raportează
Jdjdjsiajsndndj
în 12 Aprilie 2023 | Jdjdjsiajsndndj întreabă:

Hei! Am si eu o intrebare...Credeti in Dumnezeu? Nu stiu, sunt atat de multe intrebari. Dece oamenii care cred in el cu adevarat sufera? Au o viata plina de suferinta? Sunt multe subiecte de genul care...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
PukaVlogg
în 12 Aprilie 2023 | PukaVlogg întreabă:

Se asculta muzica in săptămâna patimilor, zisa și săptămâna mare?

6
Răspunde Raportează
Ionela0248
în 12 Aprilie 2023 | Ionela0248 întreabă:

Credeți că rugăciunile către Dumnezeu iti poate alina suferință depresia furia și întristarea? Voi ce ați alege psihiatrul care te îndoapă cu medicamente și la sfârșitul acestora tot asa ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Daviduku77
în 12 Aprilie 2023 | Daviduku77 întreabă:

Buna ziua/seara bunicul meu a decedat de aproximativ 8 săptămâni și astăzi când am mers la mormântul sau avea pamantul lăsat la picioare aproximativ 30/40 de cm. Lăsând asta la o parte pana sa...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Antmrvd
în 12 Aprilie 2023 | Antmrvd întreabă:

Buna, TPU. De ceva timp ma confrunt din ce in ce mai des cu ganduri de hula..injuraturi despre Dumnezeu, Sfanta Maica Maria..deste Duhul Sfant si parca am momente cand simt sa le spun efectiv, parca...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
Inferno
în 12 Aprilie 2023 | Inferno întreabă:

"Religiosul: Salut, iubit bolovan! Cum te simti astazi? Piatra:... Religiosul: Stii, eu cred ca Dumnezeu s- a intruchipat in tine si ca esti sfant. De aceea, iti dedic toata viata mea si ma rog la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2023 |

Daca un om care a fost timid mare parte din viața își dezvoltă încrederea în sine, e păcat dpdv religios dat fiind că Biblia spune: Proverbele 3:5- 6 "Încrede- te în Domnul din toată inima...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
whitelore00
în 11 Aprilie 2023 | whitelore00 întreabă:

Cand se trece pe sub masa? Ma tot cert cu prietenii mei care spun ca joi. BA eu stiu ca vineri...Sunt si incapatanati...nici nu vor sa caute pe google

3
Răspunde Raportează
marevna13
în 10 Aprilie 2023 | marevna13 întreabă:

Cand ma pot spovedi si impartasi in Saptamana Mare? Scrieti zilele exacte, va rog.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2023 |

Ce alegeți dintre catolicism și ortodoxie?

12
Răspunde Raportează
Wallace
în 10 Aprilie 2023 | Wallace întreabă:

Te poti considera destept/inteligent dacă ești credincios și crezi în Dumnezeu, atât timp cât nu s-a demonstrat că există?

25
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 10 Aprilie 2023 | StrongHeart întreabă:

Am si eu o intrebare. Muzica bizantina autentica este doar in limba greaca? Am auzit o cantare foarte frumoasa, in limba araba. In titlu scrie muzica bizantina, dar eu stiu ca muzica biazantina este...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdioTPU
în 10 Aprilie 2023 | AdioTPU întreabă:

De ce multi preoți sunt ipocriți, bârfesc, sunt avizi de avere și lux, nerespectând poruncile divine pe care le predica? Daca de exemplu un preot are o soție malițioasă, bârfitoare și aroganta,...? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
Anonim321M
în 10 Aprilie 2023 | Anonim321M întreabă:

Salut, expresia,, pupa ca pe icoane", este pagana sau necrestineasca? Am auzit-o si in contexte mai vulgare

2
Răspunde Raportează
Florentina9210
în 10 Aprilie 2023 | Florentina9210 întreabă:

Hei. Voiam să vă cer și vouă opinia in legătură cu faza cu biserica și acea perioadă a lunii. De ce se spune că este păcat să intri așa în biserică? Atât timp cât este de la Dumnezeu ...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2023 |

Bună dimineața. Dacă cineva a bătut un copil, asta poate însemna și un păcat de la Dumnezeu?

40
Răspunde Raportează
symona234
în 9 Aprilie 2023 | symona234 întreabă:

Bună ziua! Știe cineva daca un băiat care a studiat teologia trebuie sa nu întrețină relații intime cu fata până la căsătorie daca vrea sa devină preot, există vreo regula in sensul acesta...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
AlexandruIonescu8935203
în 9 Aprilie 2023 | AlexandruIonescu8935203 întreabă:

Dacă eu și familia mea suntem ortodocsi, eu as putea sa ma rog ca un musulman?

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Aprilie 2023 |

Exista minuni? Rugati- va rog mult (cine este crestin) pentru mine pentru ca trec printr- o perioada grea, cu probleme de sănătate și psihologice dar mai ales fizice.Va rog mult am speranța că va...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Claudiu1213a
în 9 Aprilie 2023 | Claudiu1213a întreabă:

Salut TPU, la ce face referire versetul din Luca 14:33,, Tot asa oricine dintre voi nu se leapda de tot ce are nu poate fi ucenicul meu''?

5
Răspunde Raportează
CuibusRamona
în 8 Aprilie 2023 | CuibusRamona întreabă:

Bună ziua, ma numesc Ramona și sunt din Cluj, eu sunt de religie ortodoxa dar mai merg și la biserica de baptiști, este vreun păcat? Fac ceva greșit? Nu o sa- mi schimb religia doar mai merg la...? (mai mult)

32
Răspunde Raportează
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • samcost
    trimisă acum 17 ore

samcost întreabă:

Salut! Daca vreau net de la Digi si sunt chirias, pot face contract pe numele meu cu acordul proprietarului sau doar pe numele proprietarului?
    8 răspunsuri
  • Ondu_Iulian_
    trimisă acum 9 ore

Ondu_Iulian_ întreabă:

Buna ziua vecinul meu și.a pus un tanc de gaz lipit de gardul meu, avand sub 20 metri distanță de locuința mea.este corect?
    7 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 6 ore

RobocopBuisness întreabă:

Voi v- ați lăsa doar pe mâna antivirusului integrat din Windows 11 (Microsoft Defender)? Din ce am înțeles, telemetria din Windows nu are rol de antivirus, dar Defender are o opțiune prin care ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 6 ore

RobocopBuisness întreabă:

Credeți că merită să trăiești foarte chibzuit, precum pensionarul japonez Suzuki care a economisit o sumă mare de bani, dar acum regretă că nu s- a bucurat de viață, sau este mai bine să...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.565
  • Întrebări: 3.951.542
  • Răspunsuri: 17.643.089
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria Hip-Hop-ului

Istoria Hip-Hop-ului

Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.522 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.706 Auto & Moto
  • 144.212 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.989 Carieră
  • 20.320 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.881 Conversaţii