TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
Suditu_Gabriel_1990
în 28 Martie 2021 | Suditu_Gabriel_1990 întreabă:

Am un robinet tip delimano si am o problema, creste temperatura chiar daca robinetul este oprit. Daca nu il scot din priza cred ca ia foc...

1
Răspunde Raportează
DoamnaGasca
în 28 Martie 2021 | DoamnaGasca întreabă:

Buna TPU! Acum 10 saptamani am luat un sambure de avocado pentru a incerca sa cresc o planta, am luat doua betisoare si le- am infipt in partea de sus a samburelui pentru a lasa o jumatate de sambure ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Feyenooord666666
în 27 Martie 2021 | Feyenooord666666 întreabă:

Din greseala mama a bagat la spalat telecomanda de la poarta electronica la spalat, mai poate fi salvata? Am desfacut-o si am bagat-o in orez momentan.

8
Răspunde Raportează
sabin89
în 27 Martie 2021 | sabin89 întreabă:

Sunt grădinari pe aici? Cum procedaţi cu roşiile? Răsaduri sau seminţe în cutiuţe? Cum e mai bine?

11
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 25 Martie 2021 | BuGsstormbunny întreabă:

La ce temperaturi si pe cât timp să fie pentru a începe pomii sa înflorească?

4
Răspunde Raportează
Anonimm30
în 25 Martie 2021 | Anonimm30 întreabă:

Se intampla ceva daca spal prelungitorul si priza?

6
Răspunde Raportează
Ardelean29
în 25 Martie 2021 | Ardelean29 întreabă:

Care este cea mai potrivită sursă mobilă de încălzire pentru cineva ce trăiește în Romania? Și de ce? Aerotermă/ Radiator/ Calorifer electic/ etc.

3
Răspunde Raportează
Sonia822
în 25 Martie 2021 | Sonia822 întreabă:

Am o masina de spalat Whirlpool, am tinut usa inchisa si a aparut mucegai pe tambur. Are vreun program de auto- clean? E model de acum 3 ani. Cum fac? Am pierdut instructiunile

4
Răspunde Raportează
AnImElOvErBuTiDkQ7
în 25 Martie 2021 | AnImElOvErBuTiDkQ7 întreabă:

Salut TPU, inca o intrebare pentru azi, vreau sa imi decorez camera, dar nu stiu cu ce.- _- Camera contine leduri, un pat, noptiera, insa nu e prea mare, are doua dulapuri care ocupa ceva spatiu,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Master2001
în 24 Martie 2021 | Master2001 întreabă:

Buna TPU, am o problema, cu electrica, deci cand trebuia sa vina sa citeasca ceasul, nu eram acasa, asa ca nu l- a putut citi, ce pot face in legatura cu asta? Mi- au trimis ei ceva foaie, dar scrie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
daculliber
în 24 Martie 2021 | daculliber întreabă:

Am un bonsai frasin pe care îl tin la interior. Are cineva idee cum îi induc repausul vegetativ la iarna?

3
Răspunde Raportează
CojocaruMarius240519
în 24 Martie 2021 | CojocaruMarius240519 întreabă:

Dati-mi link cu niste autocolant negru, pentru o usa de termopan sa nu mai intre lumina pe geamul ala

4
Răspunde Raportează
Junseng
în 24 Martie 2021 | Junseng întreabă:

Salut! Ce părere aveti despre programul prima casa? Vreau sa imi iau un apartament in Mamaia sat. Vara vreau sa îl pun la treaba, iar restul anului sa stau in el. Ce pareri, sfaturi aveti?

5
Răspunde Raportează
Catalinmarica98
în 24 Martie 2021 | Catalinmarica98 întreabă:

Buna ziua, am cumpărat o lustra led cu 8 cercuri led, dintr- o data 4 din cele 8 cercuri pe lumina rece nu se mai aprind, lumina calda merge pe toate cercurile... uneori se aprind 2, 3 secunde ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 24 Martie 2021 | BuGsstormbunny întreabă:

Dacă vine o săptămână, doua cu valori termice peste 10 grade și noaptea aproape de 0, pomii vor începe sa inmuguresca având în vedere ca și lumina e mai multa pe timpul zilei?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Martie 2021 |

Daca peste tencuiala, ghipsul (mix) umed de la ploaie se pune tencuiala noua cu timpul, nu o sa cada tencuiala noua? Tinand cont ca nu va mai primi apa de acu incoace. Cineva mi- a spus ca daca nu mai...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
DaltonCastle
în 23 Martie 2021 | DaltonCastle întreabă:

Am de la bunicii mei o casa bătrâneasca; casa nu e chiar din paie cum era acum 100 de ani. E veche, e cam din 1970. Are 4 camere și eu as vrea sa o renovez (lindab în loc de țiglă plus reparații...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Martie 2021 |

Salut TPU, am o casa de 100 mp parter plus mansarda din bca pe lățimea peretelui de 20 cm, înălțimea jos este de 2, 70 m cu poliester de 3 cm pe tavan, mansarda este de 2, 20 m înălțime,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 22 Martie 2021 | BuGsstormbunny întreabă:

La 10-12-13 grade încep pomii sa înflorească? Mugurii pentru frunze sunt afectați de frig?

4
Răspunde Raportează
NashulNemesis
în 21 Martie 2021 | NashulNemesis întreabă:

Salut! Vreau sa imi construiesc o usa de garaj basculanta. In idee am cam aflat ce imi trebuie, am urmarit anumite videoclipuri si am o idee de constructie, insa imi lipseste un singur lucru pe care ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
sylarbc
în 21 Martie 2021 | sylarbc întreabă:

Buna! Am facut o prostie...am scapat detratant pe parchet si s-a albit in zona respectiva. Am incercat sa scot pata dar nu iese. Cum fac sa scap de acea pata?

4
Răspunde Raportează
Feraru_Monica_1971
în 20 Martie 2021 | Feraru_Monica_1971 întreabă:

Bună ziua, doresc sa fac o sapa pentru o cabana dimensiunea 12 m patrati.Cati saci de ciment imi trebuie, nisip si pietris? Aștept răspuns. Mulțumesc

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Martie 2021 |

Salut! Mi-am cumpărat niște jaluzele și nu as vrea sa fac gaura în geam pentru a le prinde, are cineva o idee cu ce sa le prind încât sa stea foarte bine?

16
Răspunde Raportează
RpxOnAir
în 19 Martie 2021 | RpxOnAir întreabă:

Buna! Are cineva vreo recomandare de plita incorporabila pe gaz butan gpl?

4
Răspunde Raportează
eugen31
în 19 Martie 2021 | eugen31 întreabă:

Bună ziua. De curând am instalat un aer condiționat dar unitatea exterioara vibrează cam tare încât se aude in cameră destul de tare. Este montată pe un perete de BCA cu izolație de 10 cm. S- ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 19 Martie 2021 | SasaSasa2000 întreabă:

Salutare TPU, vreau sa mă fac Dulgher și din câte am înțeles îmi trebuie un circular cu masă, doar că nu știu care sa iau. Voi ce folosiți? :D Am un budget de 1500 RON (preferabil mai puțin...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Martie 2021 |

Buna ziua. Nu reușesc sa cresc lămâi deloc. Am cumpărat pământ pentru citrice de la Dedeman 40 de lei 10 litri. Am încercat toate metodele posibile. Am pus semințele direct in pământ, apoi am...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
highheels
în 18 Martie 2021 | highheels întreabă:

Prunii si perii, in interiorul coroanei, parca au fost afumati cu arzator cu gaz. Anul trecut am facut toate stropirile, chiar din prunele d'agen am si vandut si n- am fost vizitat de monilinia. Am ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Anonimmaaa888890
în 17 Martie 2021 | Anonimmaaa888890 întreabă:

Buna TPU. Ieri o porumbita si- a gasit loc pe pervazul geamului meu, iar astazi dimineata a facut un ou. Problema este ca bunica i- a pus un servetel sub ou si acum nu mai vrea sa stea sub el. Ce trebuie...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
ibaal
în 16 Martie 2021 | ibaal întreabă:

Salut. Am luat o bormașină cu acumulator, Bosch, până acum am avut numai de- aia cu fir. Am vrut să incarc acumulatorul și se tot aude un bâzâit. Mă gândesc că de la încărcare...dar e normal...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Martie 2021 |

Am cumparat o centrala termica immergas victrix omnia de 20kw, mixta. Si nu stiu pe ce fel de gaz merge. Eu am gaz natural si nu stiu daca merge cu ea.

10
Răspunde Raportează
Ion51cjrww
în 16 Martie 2021 | Ion51cjrww întreabă:

1:cam cat ar costa mutarea ceasului de curent de pe o casa pe alta?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Martie 2021 |

Salut. Am 2 boxe Panasonic cu 4 fire fiecare boxă 6 ohm.Si vreau sa le leg la o combina Philips 6 ohm in serie, se poate arde finalul?

3
Răspunde Raportează
ionika17
în 15 Martie 2021 | ionika17 întreabă:

Salut.As putea pune linoleu peste parchetul laminat?

8
Răspunde Raportează
Noname2128
în 15 Martie 2021 | Noname2128 întreabă:

Este cineva din Galați care are de vânzare crăciuniță deasă nu rară?

1
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
Întrebare recomandată în 14 Martie 2021 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU, care cunoasteti si sunteti de profesie viticultori, as dori sa mi se spuna cand e perioada de inradacinare a vitei de vie. Am habar doar ca se planteaza la o adancime de 25 - 35 cm sau 35 ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
George12356456
în 14 Martie 2021 | George12356456 întreabă:

Salut! Am un aspirator Samsung și scoate mult praf. Ce filtru poate fi de vina? Are doua, unul în spate hepa și unul înăuntru. Funda

4
Răspunde Raportează
Noname2128
în 13 Martie 2021 | Noname2128 întreabă:

Bună, voi ce plante aveți în apartament?

35
Răspunde Raportează
Girly97
în 13 Martie 2021 | Girly97 întreabă:

Ce presupune mai exact schimarea furnizorului de electricitate? Necesita de asemenea schimbarea contorului sau interuperea temporara a curentului electric?

4
Răspunde Raportează
Katona_Claudiu_1999
în 11 Martie 2021 | Katona_Claudiu_1999 întreabă:

Am un bec pe senzori montat in coridorul casei, și care evident trebuie să se stingă singur la scurt timp după ce numai detectează absolut nicio prezența, problema e că uneori nu se stinge singur...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sweetys
în 11 Martie 2021 | sweetys întreabă:

Exista pe aici posesori de apartamente prin programul "Prima casa"? Cum a decurs tot procesul? De la alegerea apartamentului, a băncii, pana la semnarea contractului, dacă ați ales agenție sau pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 11 Martie 2021 | alexandrubt13 întreabă:

Am niste scule stern sunt ele bunicele pentru gospodarie dar se mai duce cate ceva la ele un rotor un stator, carbuni, de unde se pot cumpara piese pentru scule stern ca intreb pe unde le gasesc la vanzare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Martie 2021 |

Stie cineva o masina de spalat de buget ce sa spele la 40/60 de grade in timp cat mai scurt (până într-o ora)? Eu cate masini am avut daca puneam la 40/60 de grade nu se mai oprea ore întregi.

7
Răspunde Raportează
Razvan210
în 10 Martie 2021 | Razvan210 întreabă:

Salut.Am un buget de 20.000 de euro si un teren de 45 de arii plat.Imi ajung banii respectivi ca sa ridic o casă la roșu(3 dormitoare, 2 bai, un living si bucatarie+un mic garaj)?

7
Răspunde Raportează
Sonia822
în 10 Martie 2021 | Sonia822 întreabă:

Exista o branza veche, care se prepara cu niste seminte negre, asa, ca paduchele la dimensiune. Cum se numesc aceste seminte?

6
Răspunde Raportează
Noname2128
în 9 Martie 2021 | Noname2128 întreabă:

Am primit orhidee dar doar floarea cu 3 cm de tija stand într-un recipient de plastic cu apa. Pot înmulți orhideea sa o pot planta sau nu am nici o șansă?

4
Răspunde Raportează
Mary0282009
în 9 Martie 2021 | Mary0282009 întreabă:

Ce masina de spalat este mai buna? Beko sau Ariston?

4
Răspunde Raportează
iulian498456
în 8 Martie 2021 | iulian498456 întreabă:

Spuneti-mi si mie va rog ce fel de insecta este aceasta din poza. Imi tot apar pe perete si nu inteleg de unde vin. Daca aveti vreo idee. https://ibb.co/yBch7Qf https://ibb.co/kSSzsrq

6
Răspunde Raportează
Andrei13072
în 8 Martie 2021 | Andrei13072 întreabă:

Ieri am fost la pescuit și am prins niște platica la 350-450g. As vrea sa o bag în heleșteu dar am observat ca unele au gura inflamata. Ce le pot face pentru a se vindeca?

2
Răspunde Raportează
Danieldan1
în 8 Martie 2021 | Danieldan1 întreabă:

Ce sa fac daca intra un necunoscut peste mine in casa înarmat si vrea sa ma atace?

3
Răspunde Raportează
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ieri am avut proces la o curte de apel n calitate de apelant. Judec?torii, un b?rbat ?i o femeie, rdeau ?i ?opteau ceva. Ce ?opteau?
    21 răspunsuri
  • MiraBurgertung
    trimisă pe 16 Ianuarie

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o ntrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se ntmpl? acum n ?ar? Vorbim aici de politic? ?i ce se petrece cu lumea Parc? au nnebunit TVA...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 3 ore

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a sim?it mirosul ?la divin, dar dup? ce mai m- am dat odat? cu el nu l- am mai sim?it! Am ntrebat ?i ni?te cunoscu?i ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • TarbanNicolae
    trimisă pe 16 Ianuarie

TarbanNicolae întreabă:

Salut, am vandut pe OLX un produs, acesta a ajung la destinatar pe data de 12 ianuarie iar de cateva zile a ramas statusul in OLX Incasare in asteptare, am ales plata in cont bancar, am verificat datele...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.001
  • Întrebări: 3.955.290
  • Răspunsuri: 17.671.165
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Deserturi

Deserturi

Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.122 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii