TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
Sam5556
în 2 Iunie 2018 | Sam5556 întreabă:

As vrea să cumpar și eu niște pui de o zi dar de țară nu din aia... Stiti de unde pot lua? Dacă da. Lasati link-uri sau numele unor ferme unde și cum le pot găsi!

1
Răspunde Raportează
costinvlad
în 2 Iunie 2018 | costinvlad întreabă:

Cat costa chiria in Pitesti? Dar Bucuresti? Si ce salariu as avea in Pitesti? Dar Bucuresti? Si cati bani imi raman in mana cu tot cu intretinere, etc? Am 18 ani, sunt clasa XI, necalificat. Ms. Ce ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
adelosh
în 2 Iunie 2018 | adelosh întreabă:

Bună, am un robinet delimano...se intampla ceva daca il folosesc fara sa- l bag in priza? Adica sa am doar apa rece..cineva mi- a spus ca are o rezistenta si daca il voi folosi fara sa il bag in priza,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mihaelaaaa19
în 2 Iunie 2018 | Mihaelaaaa19 întreabă:

Am cumparat ardei chili iuti si scrie ca sunt conservati prin sterilizare, ce inseamna? Si mai am o intrebare, as putea sadi semintele daca ardeii sunt conservati prin sterilizare? Mersi

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2018 |

Vreau sa stiu si eu daca este vreo lege in montarea centralelor termice, electrice langă contoarele de electricitate?

1
Răspunde Raportează
Alli23
în 1 Iunie 2018 | Alli23 întreabă:

Voi unde puneti rufele la uscat? E ok sa fie puse in camera? Nu este toxic de la mirosul de detergent?

8
Răspunde Raportează
Sam5556
în 1 Iunie 2018 | Sam5556 întreabă:

Am spart o bucată din soba din teracotă și aș vrea să știu cu se se lipește la loc

11
Răspunde Raportează
DjSannan
în 31 Mai 2018 | DjSannan întreabă:

Buna tuturor as dori niste pareri sincere de la cei cunoscatori sau de la cei care au aparate de aer conditionat.O sa va prezint doua modele, precizez ca doar una din aceste doua modele pot lua si va rog...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2018 |

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o problema, de unde pot achizitiona rasina epoxidica pentru lemn, din aceea de se pune in crapaturile la lemn si faci diferite forme!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2018 |

Vreau sa cumpăr mobila de la cei din Lem's dar nu stiu sigur cum este calitatea mobilei? Cum sunt cei care montează mobila?

3
Răspunde Raportează
Sam5556
în 30 Mai 2018 | Sam5556 întreabă:

Cât costă un kilogram de roșii la Doba județul Olt? Raspundeti repede va rog frumos

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai 2018 |

La cat ar ajunge costurile unei garsoniere in Cluj? Doresc sa inchiriez una cat de ieftina. Ma refer la costul de chirie si utilitati.

4
Răspunde Raportează
Chanel1
în 29 Mai 2018 | Chanel1 întreabă:

TPU, am o intrebare. Daca te muti intr-o garsoniera, chiria si intretinerea se platesc separat? Cat ar fi ambele? Imi puteti spune mai multe despre cheltuieli, va rog.

9
Răspunde Raportează
Costel_Mocanu_1973
în 29 Mai 2018 | Costel_Mocanu_1973 întreabă:

Vreau sa erbicidez niste roșii asemănare cu erbicid senzor granițe. Cat se pune la pompa de 15 litri? Multumesc

3
Răspunde Raportează
mistergiovany49
în 28 Mai 2018 | mistergiovany49 întreabă:

O intrebare pe care o adresez NUMAI celor ce se ocupa cu agricultura semiprofesionist si profesionist. Cum combat musculitele albe de pe legume si flori? De preferinta naturist dar si alternativa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2018 |

Vreau sa plachez tavanul cu polistiren, tavanul nu e din placa beton, cum ar trebui sa procedez si ce mi ar trebui?

4
Răspunde Raportează
Vali-Florian_Petre_1980
în 28 Mai 2018 | Vali-Florian_Petre_1980 întreabă:

Cine imi poate spune o soluție impotriva cartițelor... fara capcane...ms

2
Răspunde Raportează
anahazaparu
în 28 Mai 2018 | anahazaparu întreabă:

Cum scapi de mirosul din frigider?

6
Răspunde Raportează
CameliaCamyBlondina
Întrebare recomandată în 27 Mai 2018 | CameliaCamyBlondina întreabă:

Care sunt actele necesare pentru un bransament la reteaua de apa a unui teren pe care nu exista constructii? Este necesara o autorizatie de constructie pentru racordarea la apa?

5
Răspunde Raportează
Gumgum1999
în 27 Mai 2018 | Gumgum1999 întreabă:

Am o orhideea căreia i- am schimbat recent ghiveciul. In ghiveci nu i- am pus decât niște scoarță de prun dar acum vad ca frunzele îi devin galbene. Ce ași putea să fac? Pot să- i pun...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2018 |

Vreau sa cumpar termopan de la cei de la "Alumin Plast"(din Rm.Valcea),ce parere aveti despre ei? Cum sunt preturile acestora, calitatea produselor?

1
Răspunde Raportează
LoverMusic
în 26 Mai 2018 | LoverMusic întreabă:

Caut un birou cu dimensiuni de 60x100, cu minim un sertar si o usita, care ajunge pana in 200 lei. Ce imi recomandati?

4
Răspunde Raportează
LoverMusic
în 26 Mai 2018 | LoverMusic întreabă:

Buna, TPU! Cum se numesc acele intrerupatoare la care poti regla cat de luminos sa fie in camera, rotind intrerupatorul pana la 360 grade?

8
Răspunde Raportează
morosanu55
în 26 Mai 2018 | morosanu55 întreabă:

Am o camera 4/4, usa si geamuri termopan, izolata casa in exterior, parchet pe jos. As vrea sa- mi cumpar o mocheta, mai grosuta, de la dedeman( nu fac reclama) pe 80% din camera(evitand soba si ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andreeeeiiw
în 26 Mai 2018 | Andreeeeiiw întreabă:

Cati saci de ciment de 40kg imi trebuie la o sapa de 20cm inaltime si 27mp perimetrul?

5
Răspunde Raportează
Angelica_Vanatoru_1952
în 25 Mai 2018 | Angelica_Vanatoru_1952 întreabă:

Vreau sa izolez casa exterior cu poliester de 10. Suprafata 300mp si sa dau cu praf de piatra. Cat ma costa : materialele si cat costa manopera pentru fiecare in parte : izolarea si datul cu praf de piatra....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
fiona1998
în 24 Mai 2018 | fiona1998 întreabă:

De unde pot cumpăra un panou plută (avizier)? Aș vrea să știu un magazin, dar nu online

3
Răspunde Raportează
ganicius66
în 24 Mai 2018 | ganicius66 întreabă:

Vreau sa montez acest kit de supraveghere in curtea casei. Ceva pareri despre el? Cum se descurca pe timp de noapte? Este usor de montat? Aș mai avea nevoie si de alte accesorii? https://altex.ro/kit-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Blayan18
Întrebare recomandată în 24 Mai 2018 | Blayan18 întreabă:

as vrea sa stiu cum pot scapa de gandacii de bucatarie, asa negri si scarbasi. In sfarsit.Aseara am vazut ceva negru cum intra sub pat am crezut ca sunt doar paranoic ca se mai intampla sa ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
francut
în 24 Mai 2018 | francut întreabă:

Intreb cunoscatorii, nu copiii: Intre saltelele cu spuma (burete) si cele cu arcuri, care sunt cele mai bune? Care sunt mai rezistente, sa nu se lase dupa 2 ani? Multumesc.

27
Răspunde Raportează
Florin_Denisov_1978
în 24 Mai 2018 | Florin_Denisov_1978 întreabă:

Va rog frumos sa ma ajutați cu un sfat Ce gard de sa aleg la curte? Gard de 55metri Vreau sa fie : frumos, durabil și ieftin

2
Răspunde Raportează
Darjan_Darius_1994
în 23 Mai 2018 | Darjan_Darius_1994 întreabă:

Rozmarinul dupa ce este matur si are frunzele verzi se ia de tot sau se iau doar frunze?

4
Răspunde Raportează
IuliusMxm
în 23 Mai 2018 | IuliusMxm întreabă:

Salut tuturor, Detin un teren in afara orasului dar exact la intrarea pe drumul de acces spre teren, in mijloc, se afla un stalp de beton de la electrica ceea ce face imposibil accesul la terenul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 22 Mai 2018 |

Am dat peste lustra și s-a smuls din perete, când aprind becul îmi pâlpâie ceva timp și scoate un sunet ca și când nu ar face contact firele, cum as putea pune lustra la loc?

8
Răspunde Raportează
Florentin_Andrei_D._2001
în 21 Mai 2018 | Florentin_Andrei_D._2001 întreabă:

Cat costa sa mut contorul electric dintr-o casa in alta cu tot cu firul de la stalp?

4
Răspunde Raportează
KonG
în 20 Mai 2018 | KonG întreabă:

Stie cineva de ce mi se arde termostatul la boiler din lună in lună? Cum as putea remedia problema?

2
Răspunde Raportează
Boyka2018
în 20 Mai 2018 | Boyka2018 întreabă:

A construit careva o casa pe structura metalica, lemn sau panouri sanwici? Si daca da cum este? Si daca nu de ce nu.

8
Răspunde Raportează
NARCISOng
în 20 Mai 2018 | NARCISOng întreabă:

Salut, am un aparat chinezesc WAXIBA de aproape un an și nu mai tine bateria, ce sa fac, îmi puteți spune cum sa îl fac pe direct, sa fie alimentat direct la 220v, merge doar sa ii scot bateria...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mafiot1
în 20 Mai 2018 | mafiot1 întreabă:

Salut.Cati ani rezista un scaun de birou folosit zilnic 8-10 ore?

6
Răspunde Raportează
Ene_Cosmin_2000
în 20 Mai 2018 | Ene_Cosmin_2000 întreabă:

Salut, am si eu o intrebare.La o masina de spalat indesit....inchizatoarea de la hublou nu mai functioneaza si nu stiu unde este faza daca este pe mijloc sau pe laterala deoarece sunt doua fire maro si...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
danyelutz
în 20 Mai 2018 | danyelutz întreabă:

Ce părere aveți de cei de la rcs RDS, sunt mai buni ca cei de la UPC, oferta de 1gb este chiar 1000 MB sau e doar marketing, adică vitezele sunt chiar reale, netul mai pica sau au rezolvat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Belcianu_Mihai_1997
în 19 Mai 2018 | Belcianu_Mihai_1997 întreabă:

Salutare lume, azi am fost să dărâmăm o soba la cineva și ghici ce, am găsit în interiorul ei o grămadă de oua de gaina aproximativ 15, oare cum au ajuns acolo? Erau peste tot puse, o fi...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Palage_Paul_1977
în 19 Mai 2018 | Palage_Paul_1977 întreabă:

Buna, vreau sa construiesc o casa de aproximativ 110mp(190 metri construit)cit ma costa fundatie+ rosu+ cheie, manopera + materiale, casa o construiesc in judetul Bistrita- Nasaud.Multumesc.Parter si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 19 Mai 2018 | alexandrubt13 întreabă:

Buna, doresc sa achizitionez 3 - 4 placi policarbonat transparent de 6 m pe 2, 10 si grosime de 10 mm. Cine imi poate recomanda de unde se poate achizitiona la un pret foarte bun chiar si online cu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mituca
în 18 Mai 2018 | Mituca întreabă:

Casa mea e plina de clandestini. Am vazut un gandac pentru prima data si a fost urmat de 3 paianjeni. Stiu ca paianjenii sunt semn bun dar in ultimele luni nu mai vazusem nimic. Am realizat ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marcu_Elena_1953
în 18 Mai 2018 | Marcu_Elena_1953 întreabă:

Legarea viței de vie în timpul înfloririi afectează formarea strugurelui?

1
Răspunde Raportează
readdevil
în 17 Mai 2018 | readdevil întreabă:

Aveti idee daca pot sa folosesc Vanish Oxi action lichid diluat cu apa pentru a spala o mocheta( culoare bej). Am incercat cu un detergen de ma Amway si cu Biocarpet dar nu merge efectiv si am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ee
în 17 Mai 2018 | ee întreabă:

Imi explica si mie cum sta treaba cu masinile de taiat gresie, faianta? Am inteles ca sunt rubi, sigma, montolit etc cele mai calumea dar costa unele aproximativ 1000 - 2000 lei dar creionul, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Boyka2018
în 17 Mai 2018 | Boyka2018 întreabă:

Este bun cazanu de tuica din inox?

5
Răspunde Raportează
Sam5556
în 16 Mai 2018 | Sam5556 întreabă:

Cât costă un kilogram de roșii și un kilogram de castraveți în Sibiu?

1
Răspunde Raportează
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Măiastra
    trimisă pe 16 Ianuarie

Măiastra întreabă:

Ieri am avut proces la o curte de apel n calitate de apelant. Judec?torii, un b?rbat ?i o femeie, rdeau ?i ?opteau ceva. Ce ?opteau?
    21 răspunsuri
  • MiraBurgertung
    trimisă pe 16 Ianuarie

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o ntrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se ntmpl? acum n ?ar? Vorbim aici de politic? ?i ce se petrece cu lumea Parc? au nnebunit TVA...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 3 ore

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a sim?it mirosul ?la divin, dar dup? ce mai m- am dat odat? cu el nu l- am mai sim?it! Am ntrebat ?i ni?te cunoscu?i ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • TarbanNicolae
    trimisă pe 16 Ianuarie

TarbanNicolae întreabă:

Salut, am vandut pe OLX un produs, acesta a ajung la destinatar pe data de 12 ianuarie iar de cateva zile a ramas statusul in OLX Incasare in asteptare, am ales plata in cont bancar, am verificat datele...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.001
  • Întrebări: 3.955.290
  • Răspunsuri: 17.671.165
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Deserturi

Deserturi

Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.122 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii